Tre fine ting

i litteratur og kultur, små og store gleder

0 Kommentarer på Tre fine ting

 1. Maren
  12:23, 01 aug 2011

  Fine ting! Og den boka er jeg også akkurat ferdig med, den var så fin. Du må lese What I loved og Sorrows of an American også, de er minst like bra! <3

  Svar
  • koffeine
   12:29, 01 aug 2011

   Det skal jeg, gleder meg til å lese flere av bøkene hennes!

   Svar
 2. IborgLisa
  14:24, 01 aug 2011

  Fine koselige tingene. Liker at du setter flink til ordlegge deg når det gjelder å nyte, og dele, de fine tingene.

  Svar
 3. vesle serena
  14:43, 01 aug 2011

  Hei Ine! Takk! For en fin blogg DU har! Liker spesielt godt frukostene for de er jeg utrolig glad i også. Du får selvsagt låne bildet mitt!! Ha en fin dag ;)

  Svar
 4. Synne
  15:47, 01 aug 2011

  Klassisk sommerkos! Så fint!

  Svar
 5. wine-fueled narcissism
  18:44, 01 aug 2011

  Så fine ting! Jeg er fortsatt trist og emosjonell etter de grusomme hendelsene, men kjæresten min bokstavelig talt bar meg inn på badet i morrest, og tvang på meg en kjole. Så dro jeg inn til byen, og kjøpte flere blomster og litt nytt til stuen, og sitter nå og venter på en (forhåpentligvis) lasagne som står i ovnen. Og vips ble dagen litt bedre enn jeg hadde turt og håpe! :) Ps. Håper vi kan ta et glass vin sammen igjen snart! Jeg er så ivrig etter å få gjort alle de koselige Oslo-tingene i lys av det som har skjedd…. Og du er en skikkelig koselig Oslo-ting! Hehe… :)

  Svar
  • koffeine
   19:20, 01 aug 2011

   Jeg forstår veldig godt hva du mener. Er trist selv, og synes på en måte at det kjennes veldig rart – og litt feil – å blogge om vanlige ting. Tror det er viktig å gjøre vanlige ting, selv om det er minst like viktig å bearbeide det som er skjedd. Snakke om det, skrive om det. Prøver å skrive noe om det som har skjedd, men jeg synes det er så vanskelig.

   Så snart jeg er tilbake i byen, tar vi et glass vin igjen! Fint å være en koselig Oslo-ting – du er også en koselig Oslo-ting! Klem.

   Svar
 6. Julie Marlen Engel
  22:37, 01 aug 2011

  Jeg og min kollega snakket akkurat om den boken i dag! Vil lese! Jeg leser den superkoselige boka «Potensjegerne». Den må du lese, hvis du ikke alt har gjort det :)

  Svar
 7. Marie
  00:34, 02 aug 2011

  Så fine bilder! Den boka har jeg aldri hørt om, men jeg er enig i at ville blomster og natur er utrolig fint.

  Svar
 8. elisabeth
  13:27, 02 aug 2011

  -oii, det var fint å finna deg,
  her inne på verdsveven.

  Elisabeth

  Svar
 9. Plosiv
  01:56, 05 aug 2011

  Åh, kan du fortelle mer om boka!?:)

  Svar
 10. Mammadamen
  23:39, 11 aug 2011

  Likte også Sommeren uten menn veldig godt! Og så morsomt at du leser den samtidig med Austens Emma! Håper du skriver litt om det:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *