Tilbake til rutinene

i hverdagen

21 Kommentarer på Tilbake til rutinene

 1. Malin
  12:29, 11 aug 2015

  Så fina bilder, kloka tankar och ord. Jag ska nog också börja promenera till jobbet fast jag jibbar hemifrån.

  Svar
  • Ine
   13:46, 12 aug 2015

   Det høres fint ut, Malin! <3

   Svar
 2. karen anna
  12:29, 11 aug 2015

  Noen ganger er det jo veldig godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen igjen også! Selv har jeg ikke hatt ferie enda, men neste uke er det i gang med tre uker sen sommerferie, og åh, det skal bli så godt! Lykke til med oppgaveskriving! :)

  Svar
  • Ine
   13:46, 12 aug 2015

   Ja, det er det! Men jeg skjønner godt at det blir bra med ferie når du ikke har hatt det enda! Kos deg!

   Svar
 3. ida
  12:45, 11 aug 2015

  Så godt med noen ekstra timer søvn! ^^ Det å gå tur hver dag før man begynner jobbinga tror jeg gjør underverker for både hode og kropp, har brukt å gjøre det selv de dagene jeg jobber hjemmefra. Jeg har gledet meg veldig til å komme tilbake til rutinene og hverdagen (har begynt å smugtitte på pensum), så er glad at det bare er en uke til forelesningene starter opp igjen :) Lykke til med skrivingen! God tirsdag!

  Svar
  • Ine
   13:47, 12 aug 2015

   Tusen takk! Lykke til med studiestart!

   Svar
 4. Synne
  13:50, 11 aug 2015

  Så fint å begynne med litt ekstra søvn, god kaffe og en rusletur! Jeg prøver også alltid å ta en tur ut i løpet av hjemmekontor-dagen, for jeg er helt enig i at det hjelper på konsentrasjonen. Håper du får noen fine og produktive dager fremover! Du er så flink!

  Svar
  • Ine
   13:47, 12 aug 2015

   Tusen takk, og takk det samme, fina!

   Svar
 5. Maren
  15:44, 11 aug 2015

  Lykke til med oppgavejobbinga, jeg heier så på deg! Og så fint å starte dagen sånn.

  Svar
  • Ine
   13:48, 12 aug 2015

   Tusen takk gode Maren! Ja, kaffe og tur i skogen er den beste måten å starte dagen på, synes jeg :)

   Svar
 6. tine katrine
  16:11, 11 aug 2015

  Skulle ønske jeg hadde like fine turområder! Luksus! Har heldigvis Moshi som tvinger meg ut uansett.

  Svar
  • Ine
   13:49, 12 aug 2015

   Synes også det er luksus. Må minne meg selv på det når jeg innimellom savner å bo i sentrum. Fint med en turkompis som alltid vil på tur, kan jeg tenke meg :)

   Svar
 7. Karine
  20:11, 11 aug 2015

  Jeg liker uttrykket å «gå til jobb», selv om man jobber hjemmefra, så bra sagt :-) Hvis du vil må du gjerne dele bilder og tips fra hjemmekontoret ditt under masterjobbinga, det er så superfint å lese om :-)

  Svar
  • Ine
   13:50, 12 aug 2015

   Det kan jeg gjøre! Akkurat nå er hjemmekontoret mitt veldig kaotisk, men nå som soverommet vårt snart er klart, skal jeg grave frem igjen skrivebordet under alle klærne :)

   Svar
 8. Hanne
  21:06, 11 aug 2015

  Jeg tenkte på deg i dag, når jeg skulle kjøpe vaskekluter og gulpekluter til babyen i magen. De hadde ikke flortynne vaskekluter i annet enn rosa eller lyseblått, og gulpeklutene hadde rosa bamser. Kjente at det var godt at det er flere enn meg som reagerer på slikt, og at det ikke bare er jeg som er moralpoliti og skal make a statement. Jeg bare synes det er sykt at barnets kjønnsorgan skal avgjøre hvilken farge VASKEKLUTENE skal ha. Uten at du vet det motiverer du meg til å lete etter alternativer. Passer ikke til innlegget ditt, men hadde bare behov for å si det.

  Svar
  • Ine
   13:51, 12 aug 2015

   Høres kjent ut det der! Jeg kjøpte hvite vaskekluter på Nøstebarn, kanskje de har på nettet? Økologisk bomull også. Vi har brukt våre mye! Ble litt glad da jeg skulle handle høstklær til Orvar nå nylig, og faktisk fant klær i forskjellige fine farger på Lindex – ikke BARE prinsesserosa og bilblått.

   Svar
   • Hanne
    15:06, 12 aug 2015

    Fant til slutt noen hvite gaskluter, men takk for tipset, det skal jeg sjekke ut. Enig med deg om Lindex, nesten alt av det jeg har kjøpt av barneklær så langt har vært der. Mange friske farger og morsomme trykk!

    Svar
 9. ina
  07:42, 12 aug 2015

  Hah, huff, barnehagene altså. Skikkelig bakteriebomber for store og små! Fint at han ble fort frisk igjen. Det er ikke så moro å være så liten og syk. Jeg er litt enig i at det er godt å være tilbake i hverdag, selv om ferie er fantastisk! Jeg er glad for at du fikk en så lang ferie med mye fint innhold, og mye tid til familien! Lykke til med skrivinga!

  Svar
  • Ine
   13:52, 12 aug 2015

   Ikke moro å være liten og syk, nei. Heldigvis går det som regel fort over :) Enig i at ferie er skikkelig fint, men heldigvis er hverdagen også fin! Tusen takk!

   Svar
 10. Sofie
  10:18, 13 aug 2015

  Du er flink! Jeg vurderer å få barn og skrive masteren min med en nyfødt, og det virker veldig krevende! Så når jeg trenger motivasjon tenker jeg bare på deg, og at det er fullt mulig å kombinere utdanning og barn :) Jeg syns hele bloggen din har en så rolig og god energi, det er et godt sted å være i en stressende hverdag!

  Svar
 11. marie
  21:00, 13 aug 2015

  For en fin tanke å gå til jobb, selv om man er hjemme! Tror jeg skal stjele den ;)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *