Tilbake til hverdagen

i små og store gleder

0 Kommentarer på Tilbake til hverdagen

 1. ingvildogmusikken
  10:01, 22 aug 2012

  Så flink du er! Det hørtes lurt ut med en plan. Så fint bilde med katten! Jeg pleier å sette av «kontortid» for å få ordnet de praktiske tingene knyttet til frilansingen. Da unngår jeg å stresse for mye. Når jeg ikke har kontortid prøver jeg å unngå å tenke for mye på alt som bør gjøres. Hvis man gjør det tror jeg det blir uutholdelig å være student eller frilanser. Tar man en ting av gangen og har is i magen, så har jeg troen på at det meste vil ordne seg. Masse lykke til med høsten og med praksisen. Praksis er så spennende og gøy:) Vi har en kaffi som venter på oss. Når passer det for deg?

  Svar
  • koffeine
   13:47, 22 aug 2012

   Jeg kan neste uke, da er det ikke så mye som skjer på skolen. (:

   Svar
 2. Vicky
  10:02, 22 aug 2012

  vilken fin vägg! och lovely katt. <3

  Svar
  • koffeine
   13:48, 22 aug 2012

   Takk! Det er på soverommet mitt hjemme hos foreldrene mine.

   Svar
 3. Ida
  10:13, 22 aug 2012

  Jeg begynner ikke på skolen før neste uke, og jeg merker jeg gleder meg. Gleder meg til faste rutiner og litt hodebry. Skal på studieteknikkurs idag – så får litt å gjøre allerede denne uken. Noe som er veldig godt.

  Ha en fin dag!

  Svar
  • koffeine
   13:48, 22 aug 2012

   Det høres bra ut! Ha en fin dag du også!

   Svar
 4. Maren
  15:36, 22 aug 2012

  Du er flink! Håper uka blir fin, og jeg gleder meg masse til søndag. For i god Gilmore-ånd er jo dette din birthday-week, så da må du gjøre noe fint hver dag! <3

  Svar
  • koffeine
   16:35, 22 aug 2012

   Hihi, jeg tror den fine tingen i dag skal bli en episode Gilmore girls med middagen! Gleder meg også til søndag!

   Svar
 5. Synnebollen
  17:27, 22 aug 2012

  Det er en så god følelse å få hverdagsrutinene på plass, synes jeg! Håper du kommer i mål med oppgaven, lykke til med skrivingen. Jeg gleder meg til å feire deg på søndag!

  Svar
 6. regndrope
  18:26, 22 aug 2012

  Liker veggen! Og studietipset – takk :) Har i grunn høyrt det før, men aldri begynt å bruke det. Kanskje dette var det vesle dyttet som gjer at eg hugsar å setje mål denne hausten. Lykke til med oppgåveskrivinga!

  Svar
 7. Leila
  00:19, 23 aug 2012

  Så nydelig «stilleben» av en vegg, og for et vakkert og koselig bilde med katten og alt <3

  Svar
 8. Julie Marlen Engel
  18:39, 23 aug 2012

  Lykke til med oppgave! Det klarer du :) Jeg gleder meg til å komme tilbake til hverdagen igjen :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *