Ti ting (uke 4)

i ti ting

3 Kommentarer på Ti ting (uke 4)

 1. marire
  18:44, 30 jan 2017

  disse innleggene er så fine <3

  Svar
 2. Maria
  16:25, 31 jan 2017

  Hei Ine! Først av alt må jeg si tusen takk for en utrolig fin blogg <3 Jeg har et forslag til deg! Hva hvis du lager en vennematching-post? Sånn at noen kan skrive i kommentarfeltet at de ønsker en kaffevenn i Bergen, også kan man søke i kommentarfeltet og se om det er noen i samme by? (Og da trenger du ikke gjøre noe annet enn å opprette posten heller ;) ) Jeg har skikkelig trua på at noe sånt kunne funke fantastisk bra på bloggen din! Den er nemlig skikkelig fin, og jeg mistenker at den tiltrekker seg likesinnede folk som jeg gjerne vil være venn med! Hilsen student i fremmed by litt langt hjemmefra <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *