Stripete favoritt og litt annet fint

i grønn hverdag, min stil, små og store gleder

13 Kommentarer på Stripete favoritt og litt annet fint

 1. Josefine
  11:05, 01 mar 2014

  Så deilig med litt tid for seg selv! Jeg oppdaget Gudrun Sjöden i sommer, og det har blitt et av mine favoritt merker! Jeg har vært så fornøyd med alle plagg derifra, da de er veldig komfortable, fargeglade og holder seg godt i vask.

  Jeg har planer om å rydde litt i klesskapet i helga og få frem litt flere vårklær. Jeg har en tendens til å bruke mye svart og blått om vinteren, men nå er det første mars og endelig vår!

  Svar
  • Ine
   09:29, 02 mar 2014

   Det er så deilig at det er vår! Gleder meg sånn til å gå ut med tøysko og tynn jakke!

   Svar
 2. Ingvildogmusikken
  12:18, 01 mar 2014

  Hurra:) Vi har kjøpt noe av det samme ser jeg, og det er koselig! Fine ting som er av kjempekvalitet! Ikke noe er bedre enn å spare miljøet og også penger på å kjøpe kvalitet!
  Stripete Gudrun- gensere er også min favoritt. Passer til alt og blir aldri slitt. Ha en fin helg:)

  Svar
 3. Kjersti
  13:19, 01 mar 2014

  Den med blomster! Å! Du er veldig vakker i klærne dine. Og i deg selv.

  Jeg har prøvd å finne ut av hva i all verden for slags klær jeg liker i årevis. Akkurat nå føler jeg meg ikke fin i noe som helst, men det er sannsynligvis fordi jeg har vært utslitt og ikke orket nesten noe i et års tid. Jeg håper det endrer seg med våren, og at jeg – når jeg beveger meg litt mer – kommer nærmere mot normalvekten min og kan føle meg friere i klærne mine.

  Svar
  • Ine
   09:19, 02 mar 2014

   Tusen takk! Jeg har også brukt flere år på å finne ut hva jeg liker. Følte det falt på plass for et par år siden, men så har jeg måttet finne det ut litt på nytt etter graviditeten. Begynner å finne tilbake til det nå. Jeg håper våren bringer med seg det du håper. Også synes jeg du er fin uansett.

   Svar
 4. Heidi
  17:15, 01 mar 2014

  De var fine! Jeg har nesten bare levd i genserkjoler i vinter, men de begynner å bli litt varme nå.

  Svar
 5. Julie Marlen Engel
  20:02, 01 mar 2014

  Nå om dagen er det sorte enkle kjoler fra COS med varme strømpiser og perfekte sorte high waist skinny jeans fra Top Shop med kjærestens stripete genser. Og så jazzer jeg det opp med smykker eller leppestift!

  Svar
 6. Mammadamen
  20:59, 01 mar 2014

  Så fine topper! Jeg ble veldig inspirert av å se dem, så måtte inn og kikke i nettbutikken! Liker også Gudrun Sjøden veldig godt, god kvalitet, feminint og komfortabelt.

  Min favoritt i skapet er også stripete topper. Og så er jeg glad i hvite skjorter. Det er deilig med klær som kan brukes til mye, og blir fint uten at jeg trenger å planlegge så mye.

  Fin lørdagskveld til deg!

  Ps Håper vi sees på fredag!

  Svar
 7. Guttorm Eidslott
  22:19, 01 mar 2014

  Denne kledde du virkelig!

  Svar
 8. Marit
  08:54, 02 mar 2014

  Prøver for tiden å oppdatere og bli tilfreds med min egen garderobe, og nå tenker jeg at jeg iallefall skal sjekke ut Gudrun Sjöden. Helt enig med deg i at kvalitet er bedre enn kvantitet, og økologisk bomull er jo bare et skikkelig pluss! Takk for tips :)

  Svar
 9. Synne
  13:22, 02 mar 2014

  FINA! Jeg blir glad av å se på deg, hihi. Denne uka har jeg flere kvelder ledig, så nå synes jeg vi skal se nærmere på kinoporgrammet!
  Jeg er helt enig med deg – kvalitet fremfor kvantitet i klesveien er bra både for miljøet og for lommeboka. Stripete gensere slår aldri feil, hoho!

  Svar
 10. tine katrine
  20:37, 02 mar 2014

  Klestips, det liker jeg! Min garderobe er et stort rot, og jeg går for det meste i kosebukser for tiden, så vet ikke helt hva favoritten min er.

  Svar
 11. Maren
  16:06, 03 mar 2014

  Fine, fine Ine. Så veldig fortjent med en sånn bytur, med mammakos og fine ting med hjem <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *