Se min mage (uke 35) + spørsmålsrunde!

i graviditet, mammaliv

15 Kommentarer på Se min mage (uke 35) + spørsmålsrunde!

 1. Frøydis
  00:16, 10 jun 2013

  Herleg mammasveis! Inesveis burde det heitte, for det kledde du skikkeleg godt. Og så babymage då :)

  Svar
 2. Ingvild S
  08:13, 10 jun 2013

  Kjempeflott på håret!
  Jeg husker Iben hold meg våken om natten på slutten, makan til turning og romstering. Men hun begynte å få dårlig plass.
  Og eneste måten jeg klarte å sove på var om jeg lå på sofaen sittende med mange puter i ryggen fordi det var så tungt å puste når jeg lå i sengen.
  God øvelse til den nye hverdagen, absolutt!
  Du har sikkert hørt rådet, men det er sant; legg deg til å sove når babyen sover!

  Svar
 3. Josefine
  09:34, 10 jun 2013

  Du er så fin! Nå er det ikke lenge til magen din blir borte, hihi :) Jeg lurer på hvordan det har gått for deg å spise vegetarmat som gravid? Jeg har ikke så mye kunnskaper om vegetarmat generelt, men jeg veit at det er ekstra viktig å få i seg alt man trenger av næringsstoffer når man er gravid, så jeg lurer på om du har spist som du pleier eller om du har vært nødt til å legge om kostholdet?

  Svar
 4. Eirin
  09:42, 10 jun 2013

  Jeg lurer på hva dine beste tips for Oslo er? Skal til Oslo nå til helgen:)

  Svar
 5. Maren
  10:10, 10 jun 2013

  Så fin mage Ine! Du er nydelig! Man får bare ekstra fin utstråling, når man er gravid synes jeg;)

  Svar
 6. N. (@droemstikk)
  11:25, 10 jun 2013

  For en nydelig hårsveis! :-)
  Hvordan har det gått å være vegetarianer og å være gravid?
  Skal sønnen deres også være vegetarianer?
  Hva jobber Ståle med?
  Var det planlagt å få en liten en nå?
  Hvor mange barn ønsker dere?

  Svar
 7. Alice
  12:19, 10 jun 2013

  Hei! Så flott du er! Her er det termin om tre veker og eg føle meg ikkje like fin ;-) Eg lurer på kommoden din, er det den store eller litt mindre kommoden Hemnes? Og dei fine gardinene dine med gule blomer kor har du kjøpt stoffet? Lykke til vidare med ruginga :-)
  Klem klem

  Svar
 8. Heidi
  12:51, 10 jun 2013

  Så fin du er på håret! Jeg skal snart til frisøren og har tenkt på en lignende sveis.

  Svar
 9. notisboka
  15:34, 10 jun 2013

  Hei Ine! Du er så fin med babymage og ny sveis! Eg er nysjerrig på kva du ynskjer å jobbe med etter endt studie! I tillegg lurar eg på om de ser for dykk å bu i Oslo eller om de tenkjer å flytte til ein annan stad om nokre år.

  Klem frå Inga

  Svar
 10. Maren
  17:21, 10 jun 2013

  Du er så fin! Og ekstra fin i ny sveis.

  Svar
 11. litacecilie
  20:04, 10 jun 2013

  Kjempefint hår og veldig fin mage:) Du stråler!

  Jeg venter også barn i sommer og prøver å finne frem i babyutstyrsjungelen. Jeg ønsker jo selvfølgelig det beste for barnet – og vil gjerne velge økologisk og miljøvennlig der jeg kan (og kanskje spare litt penger også). Kanskje du kan si noe om hva du tenker om dette? Jeg ser jo at du har arvet en del klær og sånt, men hva med de tingene som helst skal være nye (madrasser, dyne, bilsete, lammeskinn osv)? Hvordan har dere valgt å prioritere? Det er jo så mange valg å ta, og som førstegangs er det ikke så lett å vite hvilke råd man skal høre på og hvilket utstyr man faktisk trenger. Gleder meg til å se svarene dine!

  Svar
 12. Astrid
  22:19, 10 jun 2013

  Nydelig bilde av deg! Du kler den nye frisyren kjempegodt!

  Her er mine spørsmål:
  Hva gleder du deg mest til med å bli mamma?
  Hva gruer du deg mest til med å bli mamma?
  Trives du med å være gravid eller savner du normaltilstand?
  Har du tatt stilling til hvor mye du vil dele av babyens liv på bloggen?

  :-)

  Svar
 13. Vicky
  11:45, 13 jun 2013

  åh vad fin du är, i både mage och gudrun sjödén! :) KRAM

  Svar
 14. Martina
  12:29, 14 jun 2013

  Gjentar flere andre ser jeg, men åh så fin så fin du er! Du stråler! Jeg lurer på hva dine favorittbøker er? Og filmer? Jeg trenger litt inspirasjon, siden hverdagen er hektisk for tiden og det mest avslappende jeg vet er å bare drømme meg bort i en bok!

  Stooor klem fra fast leser!
  PS blir så glad av å lese her inne. Er så koselig stemning.

  Svar
 15. Katrine
  11:27, 18 jun 2013

  Du er så uendelig fin! Ekstra nydelig med mage :) Du ble kjempe fin med kort hår, og kan tenkte meg det er deilig. Også det smilet da! Får lyst til å gi deg en klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *