Sånt som har gjort meg glad i det siste

i små og store gleder

10 Kommentarer på Sånt som har gjort meg glad i det siste

 1. Astrid
  18:00, 22 mar 2014

  Så fin liste. Det somom har gjort meg glad i det siste er god kaffe hver dag, rolige dager med tid til trening, fine spark og bevegelser i magen, fine storebrødre som snakker og kjenner etter bevegelsene til lilleknøtt i magen, lyse dager og sol..

  Svar
 2. Marita
  19:32, 22 mar 2014

  Du må fortelle alt om Island- dit vil jeg veldig gjerne selv! Smaker bananpannekakene veldig banan? Jeg er ikke så veldig stor fan av det, hehe!

  Svar
 3. Karen
  19:50, 22 mar 2014

  Å ha besøk av familien i helga. Vårsola. Gode ord. Kvalitetstid med en som gjør meg glad. Den nygamle vintage dongerijakka mi. Å ha noen å savne. Lange telefonsamtaler med gode venninner. Og ny musikk å høre på lagd av flinke gutter som du kjenner veldig godt. :)

  Svar
 4. Vicky
  05:59, 23 mar 2014

  island, vilken dröm! jag är glad och tacksam över att kunna bo här i san francisco. det är lite som en dröm.

  Svar
 5. Elise
  21:45, 23 mar 2014

  For det meste har det at jeg snart er ferdig med hovedoppgaven min på universitetet (bare én uke igjen!) gjort meg veldig glad, men også fryktelig usikker og litt stressa. Det går nok helst bra, men man kan jo ikke for at man blir litt nervøs.
  Ellers er det deilig med lengre dager, og at jeg har energi til å lese gode bøker på kvelden etter jobbing. :)

  Svar
 6. Maren
  16:50, 24 mar 2014

  Åh, jeg er så glad i sånne innlegg som samler fine hverdagsting <3

  Svar
 7. Kristin Viko Rasmussen
  17:23, 24 mar 2014

  Å lese at andre skal få oppleve verdens hyggeligste hytte i Eyrarbakki! Nevnte jeg at den lille bygda er verdenskjent for hummeren på Rauda husid? God tur :)

  Svar
 8. Katrine
  08:27, 25 mar 2014

  D å titte innom bloggen din og st d stadig er nye, fine tegn fra deg.
  At Alfred har begynt å lage skravlelyder, han har vært en stille type.
  Smilene Alfred gir meg.
  At jeg bor midt i mellom hav og fjell.
  Gåturer m musikk eller podcast på øret.

  Svar
 9. tine katrine
  12:26, 27 mar 2014

  Hm. Jeg må få sett på dette Kinfolk magasinet snart… :) Ting som gjør meg glad for tiden er Moshi, våren, familie og vennebesøk, og å se frem til påskeferie.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *