På en regnværsdag

i hverdagen

12 Kommentarer på På en regnværsdag

 1. Josefine
  14:43, 08 aug 2016

  Så koselig! :) Var innom Gudrun i dag, og spontankjøpte (!) et gulvteppe til stua som jeg håper blir fint. Gleder meg til å studere sammen med deg til høsten! :)

  Svar
  • Ine
   15:23, 08 aug 2016

   Hurra, så fint! Håper det passer :) Det gleder jeg meg til også, er så koselig at vi skal ta samme fag!

   Svar
 2. Silje
  15:36, 08 aug 2016

  Varm sjokolade med krem, nam. Den såg ordentleg god ut ^^ Lykke til med siste semester! :)

  Svar
 3. Frida
  16:46, 08 aug 2016

  Så koselig! Det er beundringsverdig å klare å lese til/ha eksamen når man er gravid :-) Skal du ha eksamen før eller etter babyen kommer? Har du noen tips til hvordan man ikke skal stresse mens man leser? Synes ofte det er vanskelig å få med meg alt jeg leser fordi jeg stresser med tempoet og mengden som «bør» leses for hver leseøkt. Hvordan ta det mer med ro og være fornøyd med de sidene man får lest? Har du et spesielt antall sider du må lese hver dag? Beklager at det kanskje ble et langt spørsmål… :-)

  Svar
  • Ine
   14:25, 09 aug 2016

   Hei! Eksamen er i desember, så det er etter at babyen har kommet. Krysser fingrene for at jeg ikke blir altfor sliten i barseltida, slik at det lar seg gjennomføre. Ville så klart gjerne sluppet å ta eksamen med ny baby, men jeg har veldig lyst til å få graden min ferdig nå :)

   Det med å ikke stresse når man leser synes jeg er ganske vanskelig selv! Det er lett å henge seg opp i at man skal huske alt. Jeg tror jeg leser pensum ganske sakte i forhold til mange andre, og jeg må skrive notater for å huske noe i det hele tatt. Først pleier jeg å se over artikkelen/kapittelet jeg skal lese for å få en oversikt. Når jeg begynner å lese, markerer jeg det jeg tenker at er det viktigste, også skriver jeg notater fra det jeg har markert litt sånn underveis – der det passer å oppsummere litt, på en måte. Jeg har ikke pleid å ha noe bestemt sideantall per dag, men setter kanskje opp et kapittel/tema/artikkel jeg gjerne vil få lest. Men det er ikke alltid så lett å planlegge. Mitt beste tips er i hvert fall å skrive notater, for da kan du kanskje roe deg litt ned med at du har mulighet til å gå tilbake til dem? Og skriv sidetall når du skriver notater, så du vet hvor du skal se hvis du har skrevet noe som ikke gir like mye mening når du skal repetere som da du skrev det ;) Håper det var til litt hjelp!

   Svar
 4. Marion
  18:59, 08 aug 2016

  That chocolate looks so yummy: you are just the best at making a rainy day look awesome.
  Good luck with the studying!

  Svar
 5. Katrine
  19:47, 08 aug 2016

  Det hørtes deilig ut! :) Litt kos på studiedager må til!

  Svar
 6. ida
  21:19, 08 aug 2016

  Lykke til med siste semester! Og kakao er jo perfekt for regnfylte dager. ^^

  Svar
 7. marire
  21:09, 09 aug 2016

  heia siste eksamen!
  og regnværsdager når man kan være inne er jo helt okei (: kakao, mmm!

  Svar
 8. Heidi
  13:51, 18 aug 2016

  Er det ‘Verdensreligioner i Norge’?

  Svar
  • Ine
   22:07, 18 aug 2016

   Ja, det stemmer!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *