Om nyttårspepp

i tekster og tanker

21 Kommentarer på Om nyttårspepp

 1. Synne
  11:34, 05 jan 2015

  Det må være lov til å både glede og grue seg litt til hva det nye året vil bringe! Vi vet jo at livet fører med seg vanskeligheter nå og da, og det er heldigvis helt naturlig. Jeg går også for en rolig start, men jeg er veldig klar for å ta fatt på et nytt år med gleder og muligheter! Håper de første hverdagene blir fine, kjære Ine!

  Svar
  • Ine
   11:44, 05 jan 2015

   Ja, livet er jo begge deler. Og heldigvis går det an å ta det litt rolig i starten. Håper du også får fine første hverdager, og at vi sees snart <3

   Svar
 2. Hege
  12:03, 05 jan 2015

  Herlig å lese innlegget ditt, spesielt der du skriv at du kjenner at dagen skal bli bra likevel. Vi styrer så innmari mykje av korleis vi har det, men korleis vi tenker og korleis vi tar ting.
  Eg har superpepp no etter nyttår. Etter mange år i ein bransje der vi starter året med 12 timersdager dei første to vekene etter nyttår, har eg i år fri (egentlig mellom jobber då) og tid til å kjenne etter kva eg vil året skal bringe og ta tak i meg sjølv og det eg vil gjere. Det er nydelig.

  Svar
  • Ine
   13:21, 05 jan 2015

   Det høres veldig fint ut. Håper du får gode dager og ro til å finne veien videre!

   Svar
 3. m
  12:38, 05 jan 2015

  Skjønner hva du mener. Jeg er både lettet over at 2014 er over, og at vi har et nytt, blankt år foran oss, samtidig som jeg er ganske redd også og ikke helt klar for hverdag enda. Mest redd for at jeg skal fortsette med en del uting og negative ting, men også fordi jeg ikke helt vet hva jeg vil oppnå i år. Har ingen konkrete planer. Dessuten begynner det å ta seg opp på studiefronten, og det føler jeg meg hvertfall ikke klar for.

  Svar
  • Ine
   13:24, 05 jan 2015

   Jeg tror min manglende nyttårspepp handler om at jeg skal fortsette med det jeg ikke ble ferdig med før jul. Som student er jeg så vant til å få unnagjort eksamen, ha skikkelig fri, og så begynne på nytt igjen. Nå har jeg begynt å plukke opp igjen masteren der jeg forlot den før jul, og det føles både skummelt og fint. Håper du får en fin start på det nye året!

   Svar
  • Ine
   13:24, 05 jan 2015

   Ja, hverdagen er jo fin! Og heia oss!

   Svar
 4. Matilde
  13:32, 05 jan 2015

  Jeg synes det virker som du er flink til å sette pris på småting og smågleder i hverdagen som gjør at hver dag skiller seg litt fra hverandre. Det har jeg lyst å øve meg å bli bedre på!

  Svar
  • Ine
   20:22, 05 jan 2015

   Det er en fin ting å øve seg på! <3

   Svar
 5. tine katrine
  13:44, 05 jan 2015

  Godt nytt år! Jeg er heller ikke gira hvert år, noen ganger føles det bare ikke noe spesielt med å starte et nytt år. Og det er helt greit. Håper du får en fin dag, og et supert år!

  Svar
  • Ine
   20:22, 05 jan 2015

   Ja, det er faktisk helt greit! :)

   Svar
 6. Hanne
  13:49, 05 jan 2015

  Skjønner så godt hva du mener. Jeg skal starte med bachelorskriving nå, og vet ikke helt hvordan jeg skal gripe an denne store oppgaven. Samtidig har jeg satt meg noen andre mål, som jeg er veldig gira på å nå, blant annet å spise mindre kjøtt, og å bli flinkere til å trene. Bra for miljøet og bra meg.

  Lykke til med et nytt år, og med skrivinga. Det blir nok kjempefint!

  Svar
  • Ine
   20:23, 05 jan 2015

   Å, det skjønner jeg godt! Men det går sikkert bra. Jeg har god erfaring med delmål.

   Så bra med de andre målene, høres veldig lurt ut!

   Svar
 7. samovaren
  14:02, 05 jan 2015

  nyårsaftan er min minst gode dag kvart år. så mykje forventningar og ståhei. eg ville berre gli inn i eit nytt år utan å merke det. eg har ikkje heller funne den nyårspeppen, men ved å lesa ting som dette får eg litt motivasjon allikevel. takk, ine!

  Svar
  • Ine
   20:24, 05 jan 2015

   Enig i at det kan bli mye forventninger og ståhei. Vi har trappet veldig ned på feiringen de siste årene. Liker best bare å spise god mat sammen med fine venner :) Så bra at vi kunne motivere hverandre litt i dag, jeg ble nemlig motivert av innlegget på bloggen din!

   Svar
 8. Maren
  14:32, 05 jan 2015

  Fint innlegg, gode Ine. Jeg er også litt sånn blandet akkurat nå, starter året med å grue meg til eksamen. Og det er jo egentlig unødvendig tror jeg, men klarer ikke la være. Jeg har troa på et godt og spennende år, og at også det helt hverdagslige skal bli minst like fint. Og om ikke alle dager er jubel, så er det helt okei.

  Svar
  • Ine
   20:26, 05 jan 2015

   Det er ikke den beste starten, akkurat! Men jeg er sikker på at det går bra <3 Og jeg er helt enig i at ikke alle dager trenger å være jubel. Både greie dager og grå dager er okei innimellom.

   Svar
 9. Mammadamen
  18:49, 05 jan 2015

  Godt nytt år til deg, Ine :-) Og tusen takk for fine ord i dette innlegget! Jeg kjenner meg godt igjen i dine ord også! vi har hatt en så veldig fin juleferie og kost oss så mye og plutselig er det hverdag og alle skal hver til sitt! Det gikk veldig fint med barnehage for treåring her i dag. Og eldstemann strålte da jeg hentet ham på SFO, og ville ikke hjem. Mens jeg, jeg var så klart tidlig ute fordi jeg gledet meg så veldig til å se dem!

  God kveld til deg!

  Svar
  • Ine
   20:27, 05 jan 2015

   Jeg måtte også hente litt tidlig i dag, dagen var litt rar og lang og stille uten den lille virvelvinden vår. Han hadde kost seg i barnehagen, heldigvis! God kveld til deg også, Karianne!

   Svar
 10. June
  23:11, 05 jan 2015

  Jeg mangler den der nyttårspeppen litt selv altså. Jeg merket nesten ikke at det var nyttårsaften heller, for selv om jeg var på en hyggelig middag hos tanta mi og flere slektninger og så litt fyrverkeri, så måtte jeg jo komme meg i seng og opp på jobb dagen etter, og starte året med arbeidshelg. Ikke noe galt med det altså, men fikk ikke den supergira følelsen av et nytt år med nye muligheter sånn som jeg egentlig pleier. Men herregud, dette året skal bli bra det, det skal jeg sørge for! :D

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *