Om å stoppe opp litt

i hverdagen, tekster og tanker

24 Kommentarer på Om å stoppe opp litt

 1. Hanne
  11:21, 10 feb 2015

  Så fint at du tar kroppens signaler på alvor! Ønsker deg lykke til – skynd deg langsomt :-)
  Pludrehanneklem

  Svar
 2. S
  11:44, 10 feb 2015

  Er nok mange som ikkje stopper opp men berre fortsetter, og kunne trengt å gjere som du. Klokt! Likar veldig din nye layout og, fine vårfarger:)

  Svar
 3. Gitte
  12:13, 10 feb 2015

  Dette var fin lesning – godt å høre det går bedre! :) Har selv erfart at det ikke nytter å hvile kroppen, hvis man ikke får hvilt hodet i blant også.

  Svar
 4. marion
  12:15, 10 feb 2015

  Liker det, ja! Og jeg virkekig liker det du skriver her også.

  Svar
  • marion
   12:16, 10 feb 2015

   *virkelig – sorry

   Svar
 5. Ane
  12:15, 10 feb 2015

  Å, så fint og viktig at du lytter til kroppen!

  Svar
 6. Ingvildogmusikken
  12:20, 10 feb 2015

  Lurt Ine! Du er flink som passer på deg selv. Det skal noe til å klare å gjøre det i vår tid. Glad i deg <3 Klem

  Svar
 7. Ingrid
  12:24, 10 feb 2015

  Det er så fint at du kan minne oss på at det er viktig å kjenne etter, og passe på seg selv før det smeller.
  Nå bestemte jeg meg akkurat for å kjøpe en ny potteplante etterpå.
  Hilsen Ingrid

  Svar
 8. m
  12:25, 10 feb 2015

  Åh, godt å høre at det går bedre nå! Og jeg tror nok du tok et klokt og godt valg i å utsette innleveringen litt. Det er så utrolig viktig å kjenne på hvordan man selv har det og kjøre sitt eget løp. Det er kanskje ikke det man i utgangspunktet ønsket og hadde planlagt, men når valget først er tatt føler man seg så mye bedre og i ettertid ser man kanskje enda tydeligere hvor klok en avgjørelse det faktisk var. Har nettopp tatt et lignende valg selv (ikke helt likt da, men det er studierelatert) og jeg føler meg tusen kilo lettere og får gjort så mye mer nå enn bare for 1,5 uke siden. Det er godt å slippe å være så mye nedfor og sliten hvertfall.

  Liker forresten det nye designet kjempegodt :) Ha en fin uke, Ine!

  Svar
 9. Jentungen
  12:29, 10 feb 2015

  Åh, det høres så fint ut! Jeg måtte også bruke et semester ekstra på masteroppgaven, og det har jeg overhodet ikke angret på. Bra både for helsa mi og for oppgaven!

  Jeg kjenner meg veldig igjen i behovet for å roe ned – er gravid og i full jobb. Egentlig har jeg ingen store plager, men nå som jeg er på vei inn i 3. trimester merker jeg at kroppen blir tyngre, tankene går saktere og behovet for å senke tempoet melder seg mer og mer. Samtidig kjenner jeg jo veldig på dette med at «graviditet er ingen sykdom», og så lenge jeg ikke har noen store, fysiske plager burde jeg bare bite tenna sammen og holde ut, mange har holdt ut til tross for bekkenløsning og det som verre er… Men hodet henger ikke med, jo mer sliten jeg blir jo mer nedtrykt blir jeg, og alt føles noen ganger som et ork. Derfor er det inspirerende å lese at du faktisk tør å ta disse signalene på alvor, og tar ansvar for å gi deg selv (og dine nærmeste) det som skal til for at dere alle skal ha det bra! Tror jammen jeg skal følge ditt eksempel og høre om det ikke er mulig å få ta ut en feriedag eller to snart, så jeg får hentet meg litt inn…

  Stor klem til deg!

  Svar
 10. Julianne
  12:44, 10 feb 2015

  Det hørtes lurt ut av deg, Ine. Jeg gjorde det samme i fjor på denne tiden, og valgte å ta de siste 40stp av bacheloren min fordelt utover et skoleår. Nå fullfører jeg til våren og har virkelig lært å lytte til kroppen min. Jeg brukte et år på å komme tilbake til meg selv igjen, og det var en lang og tøff affære. Men det var verd den pausen. Og ingenting er verd å slite seg så mye ut for at det går utover det man liker mest :) Jeg heier på deg! Dette skal gå kjempefint <3 Klem

  Svar
 11. Caroline
  12:51, 10 feb 2015

  Alle har godt av å ta det med ro av og til <3

  Svar
 12. Ann
  14:43, 10 feb 2015

  Lurt! :)

  Svar
 13. Maren
  14:48, 10 feb 2015

  Jeg er sikker på at dette var både klokt og viktig og riktig. <3

  Svar
 14. Malin
  15:56, 10 feb 2015

  Du är så klok Ine! Jag gör lite samma sak här i februari, tar lite paus, gör bara det absolut nödvändigaste. Man behöver stanna upp ibland. Stor kram till dig!

  Svar
 15. Malin
  15:56, 10 feb 2015

  Gillar nya layouten också <3

  Svar
 16. Synne
  16:18, 10 feb 2015

  Så bra! Jeg husker vi snakket om utsettelse, og jeg mener man har lite å tape og mye å vinne på å bruke et ekstra semester. Hvorfor ikke, liksom? Håper du nyter dagene med mer fritid og mer lys! Det er blitt fint her inne, forresten!

  Svar
 17. marire
  18:22, 10 feb 2015

  godt å høre at du tar det med ro og stopper opp litt. det høres så klokt ut, og du er en inspirasjon. til å lytte til kroppen, til å ta en pustepause i jaget. ta tilbake tiden. jeg heier på deg og lyset! stor internettklem. <3

  Svar
 18. Ida
  18:46, 10 feb 2015

  Hei! Jeg har lest bloggen din en lang stund, men er ikke så flink til å kommentere. Det skal jeg bli flinkere til, for jeg setter så pris på det du skriver/deler! Både bildene dine, strikkeprosjektene og tankene dine om hverdagen. Jeg sitter med de samme tankene om å roe ned. De siste årene har jeg multitasket studium, og dette har gått dårlig. Med flink-pike-tanker er det ikke lett å innse når noe har blitt for mye. Nå har jeg bestemt med for at studiene kommer til å bli fullført, men i mitt eget tempo og med lavere forventninger til meg selv. Det er bedre å ha en god dag der man går en liten tur, koser seg med kjæresten, spiser god mat og ser på fine serier – enn å stresse seg halvt ihjel over noe som skulle ha vært lest eller skrevet. Jeg har innsett at dette med å være på topp med studier hele tiden bare ikke fungerer for meg. Derfor blir jeg så glad når flere har fått satt ord på akkurat dette, at det har blitt litt for mye. Kos deg med hverdagen, med den fine familien din og øyeblikkene :) resten har man all verdens tid til.

  Svar
 19. neverendingcircles
  19:15, 10 feb 2015

  Jeg leverte masteren min i fjor sommer, og det er noe med det at det føles så utrolig viktig og stort da man er i det, men da man har levert og månedene går, oppdager man at det faktisk ikke var så veldig viktig likevel. Ikke viktig nok til å stresse seg syk over i hvert fall. Greit nok at det er en periode der mye går opp og ned, men det skal være litt allright også.

  Svar
 20. Kirsti
  22:26, 10 feb 2015

  Så bra du lytter til kroppen og hodet ditt! Jeg øver og øver, men det er så lett å glemme, og så kommer det er bråstopp litt for sent… Det er best å stoppe i god tid, og kjenne at kreftene er der når man bare får nok lys, søvn og lystbetonte ting! Ønsker deg gode dager framover:)

  Svar
 21. June
  21:43, 13 feb 2015

  Jeg tror nok du tok en veldig godt valg der altså. Hva er vel egentlig et lite semester ekstra, når du, og dermed familien din, får det bedre av det? Og det nye designet er fiiiint og vårlig, jeg liker <3

  Svar
 22. Kristin uten blogg
  14:22, 17 feb 2015

  Så mange har allerede støttet deg i ditt valg – og jeg slenger meg med i den gjengen. Det er viktig å føle seg vel her og nå, og stå i alle de rollene man har med akkurat den man er. Hva er vel et halvt års forlengelse opp mot ro og balanse?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *