Noe fint hver dag

i tekster og tanker

38 Kommentarer på Noe fint hver dag

 1. Hege
  10:31, 20 jan 2015

  Kjekt å lese at du finn noko fint i kvar dag. Det er ein god egenskap. For det er virkelig alltid noko fint, gjeld berre å legge merke til det.
  Håper du får gode dagar framover. Liker planen din.

  Svar
  • Ine
   21:12, 21 jan 2015

   Det er sant, det er alltid noe fint. Tusen takk!

   Svar
 2. Astrid
  10:35, 20 jan 2015

  Stor klem til deg!

  Svar
  • Ine
   21:11, 21 jan 2015

   Klem! <3

   Svar
 3. Hanne
  10:57, 20 jan 2015

  Klem til deg, Ine, og håper at resten av januar blir litt bedre.

  Svar
  • Ine
   21:11, 21 jan 2015

   Tusen takk! Klem!

   Svar
 4. Hedda
  11:52, 20 jan 2015

  Er litt i samme dump/modus om dagen. Det var fint å lese bloggen din og få en ekstra grunn til å smile i dag :)

  Svar
  • Ine
   21:11, 21 jan 2015

   Håper du får bedre dager snart! <3

   Svar
 5. marire
  12:39, 20 jan 2015

  Heier på deg. Masse! Og det høres ut som en veldig god plan. Snart er januar over, så kommer februar og er veldig kort, og så kommer mars. Og første mars starter våren offisielt, i hvertfall etter min innvendige kalender. Og inntil da håper jeg du finner ro og gode tanker. Stor klem. <3

  Svar
  • Ine
   21:10, 21 jan 2015

   Takk for fine ord! Jeg gleder meg litt til våren allerede, det blir godt med lengre og lysere dager igjen :)

   Svar
 6. anaruh
  13:07, 20 jan 2015

  Mange klemmer til deg! Du har vært en trøst og rollemodell i tider når jeg har hatt det tungt og mørkt og trist, og jeg jeg ønsker så veldig at dagene dine blir gladere snart! Synes du er flink som klarer å se de fine tingene, og at du vet hvor viktig det er å prioritere å ha det bra med seg selv.

  Svar
  • Ine
   21:09, 21 jan 2015

   Takk for gode ord, Anaruh! <3

   Svar
 7. Synne
  13:56, 20 jan 2015

  Det er så fint og så viktig å finne frem til de små gledene, selv i tunge prioder. Gleder meg til å se deg på fredag!

  Svar
  • Ine
   21:09, 21 jan 2015

   Gleder meg til å se deg også! (Kan tenke meg du er lykkelig over all snøen nå, forresten!)

   Svar
 8. Maren
  15:44, 20 jan 2015

  Fine og kloke ord, Ine. Ta deg tid, det er viktig. Og du, så fint gulvteppe! Hihihi. Sees på fredag, gleder meg! <3

  Svar
  • Ine
   21:08, 21 jan 2015

   <3 Hihi, det ble med hjem til slutt! Gleder meg til å se deg også!

   Svar
 9. Malin
  19:18, 20 jan 2015

  Kära Ine! Det låter klokt att ta det lugnt och fokusera på att ha det bra. Ta hand om dig! Kram

  Svar
  • Ine
   21:08, 21 jan 2015

   Tusen takk, Malin! Klem <3

   Svar
 10. Marion
  22:00, 20 jan 2015

  Thank you for this thoughtful, honest post, Ine. Your words and pictures describe this feeling very nicely: nice things that, sometimes, somehow, cannot make it up for though moments and worries. It’s good to read your words, really. Sending you warm wishes.

  Svar
  • Ine
   21:07, 21 jan 2015

   Thank you for your kind words, Marion!

   Svar
 11. Polly
  22:35, 20 jan 2015

  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og vil bare si at jeg liker veldig godt at du setter ord på også tunge dager. Har tunge perioder selv, og var veldig spent på hvordan det kom til å bli å få en liten baby. Alt har gått bra hittil heldigvis, men jeg vet at tyngre dager hvor alt er et ork vil komme igjen.

  Svar
  • Ine
   21:07, 21 jan 2015

   Jeg tror det er viktig å være ærlig om at livet er slik i blant også. Det er liksom litt trøst i å vite at man ikke er alene, synes jeg.

   Svar
   • Polly
    21:54, 21 jan 2015

    Kunne ikke vært mer enig:)

    Svar
 12. Ann
  12:29, 21 jan 2015

  God klem til deg!

  Svar
  • Ine
   21:05, 21 jan 2015

   Takk! <3

   Svar
 13. Andrea
  15:47, 21 jan 2015

  Jeg er jo bare en av leserne dine, men har lyst til å gi deg en stor klem over internett! Det er virkelig forstålig at det er tungt med master og baby og vinter på engang. Håper du har mulighet til å utsette så du slipper å stresse og bekymre deg. Helsa og humøret først!! Og tusen takk for at du deler! Varm klem

  Svar
  • Ine
   21:05, 21 jan 2015

   Tusen takk! <3

   Svar
 14. samovaren
  16:14, 21 jan 2015

  sender eit stort hjarte til deg, og vonar du får mange smil i januar. eg veit korleis det er å ikkje få gjort noko og ha det tungt i kroppen. men me kan klare det! eg trur på deg, så innmari mykje. stor klem. (ps: eg går med ein gudrun sjödén-kjole no, og den minner meg så om deg og den fine bloggen din at eg må smila innimellom. kanskje litt rart, men fint.)

  Svar
  • Ine
   21:05, 21 jan 2015

   Tusen takk, fine deg! <3 Så koselig at Gudrun-kjolen minner deg om meg :)

   Svar
 15. Elin
  20:47, 21 jan 2015

  Kjære Ine. Dette er min første kommentar på bloggen din. Jeg har lest den i lang tid men jeg er ikke så flink til å kommentere.

  I dag måtte jeg, det er så godt å lese at dagene kan være litt tunge for andre også. Min lille på 1 1/2 år har begynt i barnehagen og jeg er tilbake i fulltids jobb. Det er så forferdelig hardt mye hardere en jeg noensinne kunne forestille meg. Ikke det å jobbe men det at jeg ikke er samme ham alle timer hver dag. Det plager meg å sitte på jobb og bare ville være med ham. Han stortrives i barnehagen, han går i foreldrekooperativ (vi bor i Gøteborg ) så det er en liten og fin barnegruppe, egentlig bare fryd men allikevel så gråter jeg hver dag for at jeg savner ham så…vet at det blir bedre og at det handler om rutiner. Kan allikevel ikke slutte å tenke, er det virkelig verdt det å jobbe så mye? Vi klarer oss jo selv om jeg ikke jobber heltid…

  Puh, da fikk jeg ut det!
  Håper du får lysere dager igjen snart:)

  Klem fra nabolandet

  Svar
  • Ine
   21:04, 21 jan 2015

   Kjære Elin! Takk for en ærlig og fin kommentar! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. (Mannen min også!) Jeg tenker at dersom du har muliughet til å jobbe litt mindre, kanskje du skal gjøre det? Vi ønsker på sikt å jobbe rundt 80 % begge to, slik at vi får mer tid sammen. Håper uansett du får det bedre snart! <3

   Svar
 16. C
  07:30, 22 jan 2015

  Kjipt å høre at dagene dine er litt tunge. For meg var vinteren alltid tøff, til jeg skaffet meg en dagslyslampe. Det har virkelig forandret alt for meg! Har du prøvd det? Jeg har en kjekk kontormodell som heter Solstråle, anbefales!

  Ellers vil jeg bare si takk for at du deler også når livet ikke er helt perfekt. For meg hjelper det godt på egne tunge dager å vite at jeg ikke er alene om å ha det kjipt i blant.

  Svar
 17. Sil Mel
  09:20, 22 jan 2015

  Stiller meg i kø for å gi deg en varm, god klem! Heier på at deg!

  Synes det er fascinerende selv, hvordan små ting kan sende meg ned i en «grøft», og små ting kan gå seg til over tid (som nok søvn!) og forrykke balansen, slik at den igjen blir opprettholdt… Og så ser plutselig hele veikanten fin ut igjen og det er lett å se klart, kjenne på gleden og gå videre…

  Svar
 18. Terese Blå
  18:27, 22 jan 2015

  Så fine fine ting. !
  Hjerte til deg.

  Svar
 19. Regnboge
  17:06, 23 jan 2015

  Det høyrest ut som ein særs fornuftig plan. Sender lyse tankar!

  Svar
 20. Stine
  21:30, 23 jan 2015

  Alt godt!

  Svar
 21. MG
  09:17, 31 jan 2015

  Hei Ine!

  Jeg skjønner veldig godt hvordan du har det, og det er veldig fint at du deler det på din fine, ærlige og lyse blogg (for den er lys, selv om du ikke alltid føler deg slik).

  Selv blir jeg nedtrykt hver vinter og går egentlig bare og venter på at det skal bli vår. Livet mitt er godt, jeg har en nydelig mann, fin leilighet, en jobb jeg trives med og mye å glede meg over. Men så lenge jeg kan huske, har jeg blitt nedtrykt vinterstid. Jeg blir så trøtt, gråter lettere, blir sint og oppfarende for filleting og bunnløst fortvilet over enda mindre ting. Jeg synes det meste er et ork, og jeg har ikke lyst til å treffe noen (selv om det alltid hjelper). Det blir alltid bedre når våren kommer, men det føles så lenge til, og det er vanskelig å glede seg til ting når man er mørk til sinns. Mitt beste tips til deg: Ta deg en skikkelig treningsøkt, en halvtime som gjør deg skikkelig svett og andpusten. Hva som helst: en joggetur, en kavete, rask tur i snøen, styrketrening eller poweryoga (det finnes masse bra videoer på youtube), eller vill dansing hvis du foretrekker det. Endorfiner er min beste medisin. Og da er det ekstra godt å slappe av etterpå.

  Jeg synes det er fint å vite at vi er flere i samme båt – eller kanskje heller at vi er flere båter på samme hav som blinker med lyktene så vi kan se hverandre.

  Sender deg gode tanker!

  Svar
  • Ine
   09:28, 31 jan 2015

   Tusen takk for gode ord! Trening hjelper helt klart. Jeg holder faktisk på å finne meg et passende treningssenter, for jeg liker best å trene sammen med andre. Håper det skal hjelpe på! Sender gode tanker til deg også!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *