Mosjøen – Hamar med tog

i mammaliv

9 Kommentarer på Mosjøen – Hamar med tog

 1. tine katrine
  14:29, 30 des 2014

  Så bra! Vi tar mest tog også, på grunn av hunden vår. Og da gjelder den samme regelen for å være to, for han må konstant passes på, hehe. Vil ikke sitte stille han heller. Håper dere får en fin nyttårsfeiring.

  Svar
 2. Maren
  15:28, 30 des 2014

  Så fint at togturen gikk bra! Det ser veldig koselig ut, med lesing og lek og marsipan. Håper dere har fine dager på Hamar! <3

  Svar
 3. Lesehjerte
  23:50, 30 des 2014

  Jeg begynte å ta masse tog da jeg flyttet til Trondheim :) Det er så greit både hjem til Bodø og ned til Oslo når man må dit :) Det er så fint og virkelig ha tid til å nyte turen med gode bøker og god mat :) Jeg sitter ofte i familievognen på grunn av rullestolen og ungene ser ut til å storkose seg som regel :D Ha en fortsatt fin jul og godt nytt år :)

  Svar
 4. Maria
  15:58, 01 jan 2015

  Så bra du hadde planlagt med leker og underholdning på forhånd! Jeg har reist mye med Stockholms-toget (ca seks timer) de siste årene, og opplevd mye. Husker særlig en episode der en alenemor hadde med to gutter på ca 2 og 4år, og ingen leker. Det ble mye løping i midtgangen, klatring på og under stoler, lekeslossing med kvelertak (først da moren blandet seg inn i hva de gjorde). Jeg hadde tenkt til å prøve å få studert litt på toget, men det gikk jo ikke med alt bråket. Ble heller ingen søvn på meg, da de dultet borti meg straks jeg duppet av.
  Typisk nok havnet jeg i samme vogn som dem tilbake fra Stockholm også :/ Da hadde ungene fått en leke som spilte 3 ulike melodier, du kan jo tenke deg hvor lei jeg ble til slutt…. Så bøker er tingen! Eller tegnesaker. Å bruke hele vognen som lekeplass i flere timer er ikke greit.

  Svar
  • Ine
   08:41, 05 jan 2015

   Heldigvis har NSB familievogn på mange tog, der er det en egen vogn til å leke i. Det er jo ikke så lett for sånne små å sitte stille i mange mange timer. Men som regel går det jo greit, jeg ble faktisk veldig overrasket over hvor rolig det var i familievogna!

   Svar
 5. Guro
  08:52, 02 jan 2015

  Eg og mannen har planar om å prøve tog Bergen-Sørlandet til våren/sommaren med ei som då vil vere 4,5 og ei på 2,5. Innlegget ditt gjorde meg endå meir positiv til prosjektet.

  Alt godt i det nye året!

  Svar
  • Ine
   08:42, 05 jan 2015

   Så bra! Det er så klart litt slitsomt, men med familievogn og litt planlegging synes jeg det går veldig fint! Og nå som vi har prøvd en tur på 12 timer, føler jeg at vi kan klare de fleste togturer :)

   Svar
 6. Mariann
  19:45, 04 jan 2015

  Hei! Ta en kikk på boka «Neste stopp» av Eivind Hartmann! Den tar for seg arkitektonisk historie om de aller, aller fleste togstasjonene i landet. Moro å lese om de ulike stedene, f.eks den nedlagte stasjonen fra hjembygda mi.

  Svar
  • Ine
   08:38, 05 jan 2015

   Så artig, takk for tipset!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *