Mitt første strikkeprosjekt

i inspirasjon, min stil, strikking

11 Kommentarer på Mitt første strikkeprosjekt

 1. Mewkid
  22:31, 20 jul 2014

  Åhh, du er så FIN!! Fregnefjessøtfiniiihh! Kjempefin hals også, med finfin farge til deg!

  Svar
 2. Maren
  00:21, 21 jul 2014

  Så fin! Passet deg perfekt!

  Svar
 3. Regnboge
  13:13, 21 jul 2014

  Absolutt eit vellukka prosjekt!

  Svar
 4. Synne
  17:09, 21 jul 2014

  Oooh, bra jobba! Jeg blir glad av å se på deg!

  Svar
 5. Anna
  19:47, 21 jul 2014

  Hei! Den halsen så fin ut. Jeg har også en hals på pinnene, men den har vært der i halvannet år uten å bli ferdig.. ;)

  Angående noe helt annet. Jeg kjøpte TotsBots-bleiene fra dere og hentet de på posten i dag (tilfeldig at jeg kom over annonsen og visste at du skrev denne bloggen). Bleiene var kjempefine og jeg gleder meg til å prøve de på! Hvordan har dere klart å holde de så pene? Vet du om det er TotsBots v3? (Håper det er greit at jeg stiller spørsmålene her..)

  Håper du har en fin sommerkveld!

  Anna :)

  Svar
  • Ine
   22:44, 21 jul 2014

   Hei! Så klart det er greit! Vi har ikke gjort noe spesielt, egentlig – jeg tror de bare er i veldig god kvalitet. Lille (store) O vokste dessverre ut av dem, til tross for at de er onesize. Håper de passer til dere baby! Det er TotsBots v3, ja. Håper du også har en fin sommerkveld! :)

   Svar
   • Anna
    11:56, 22 jul 2014

    De passet vår lille gutt og så ut til å sitte fint på. Han er litt eldre enn deres O, men er ganske slank. En av bleiene prøves på nå under luren hans. :) har dere forresten brukt noen innlegg i tillegg eller har det holdt med det som er i bleien? Jeg brukte en fleeceliner i tillegg, men det er jo bare for å fange opp avføring. Ganske fersk på tøybleier, så prøver meg litt frem. :)

    Svar
 6. Renate
  23:07, 21 jul 2014

  Ååh, så fin, både du og skjerfet! Jeg har strikket et par skjerf tidligere, som ble altfor tykke og lange. Men jeg vil prøve på nytt igjen! Kanskje jeg lager en hals som dette neste gang! :) Jeg er ikke noe flink til å strikke, men vil bli flinkere!

  Svar
  • Ine
   09:51, 22 jul 2014

   Tusen takk! Jeg er heller ikke noe flink, men man må jo bare øve seg hvis man vil bli flinkere :)

   Svar
 7. Elise
  10:59, 22 jul 2014

  Så gøy at du har begynt å strikke, det er jo så koselig! Dette ser ut som et meget vellykket første prosjekt, også. Man lærer jo så lenge man lever, og det er så flott!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *