Mandag

i hverdagen

14 Kommentarer på Mandag

 1. Siv Annette
  12:18, 12 sept 2016

  Til tross for oppgaveskriving, høres dette ut som en veldig fin mandag :) Nå ble jo vi litt ekstra lenge på sykehuset, men det jeg sitter igjen med av saker som var nødvendig å ha med seg i fødebagen er følgende; gode og løse klær til meg selv, ammebher, sko som er lette å ta av/på, store truser(høhø), egen shampoo og balsam. Og til beibien; bodyer, luer, ullsokker og strømpebukser + klær å reise hjem i. Klær til mannen. Snacks, ladere, drikkeflaske, kamera og evt høyttaler til mobilen. Jeg er så spent på deres vegne, plutselig er hun her! :)

  Svar
 2. Sandra
  12:36, 13 sept 2016

  Kjempeflink du er som skriver på en oppgave nå like før babyen kommer. Det er jo virkelig ikke lett å mobilisere til så mye når en har kommet så langt i graviditeten!
  Min erfaring med fødebagen: jeg pakket alt for mye, og egentlig trengte jeg bare et par bukser (siden jeg gikk i sykehusskjortene fordi det var praktisk å amme i dem), litt toalettsaker og noen klær til babyen. Keep it simple er mitt råd :) :)

  Svar
  • Ine
   21:43, 15 sept 2016

   Takk! Jeg skulle ønske jeg slapp, om jeg skal være ærlig. Men jeg legger lista lavt – jeg mangler bare dette ene faget for å være helt ferdig lektor, så det hadde vært så fint å få tatt det, selv om timingen ikke er ideell. :)

   Svar
 3. kaffemarte
  15:00, 13 sept 2016

  Mitt tips til fødebagen: en liten godbit/sjokoladebit til deg selv som du kan nyte til den første kaffekoppen etter fødselen. Den første kaffestunden med en nyfødt ved siden av seg var innmari fint sist husker jeg.

  Svar
  • Ine
   21:42, 15 sept 2016

   Å, lurt tips! Jeg tror jeg skal gå innom Summerbird eller noe sånt fint å kjøpe den sjokoladen som ser aller best ut. Fødselspremie!

   Svar
 4. Isabel
  16:45, 13 sept 2016

  Sjampo! Eg tenkte ikkje på det i det heile tatt og tre dagar med rier + vanskeleg og vond fødsel = svett og ufresht hår. Endte opp med at typen kjøpte ein butikksjampo, men det var ikkje det same som sjampoen og balsamen frå Lush eg vanlegvis bruker.

  Svar
  • Ine
   21:42, 15 sept 2016

   Lurt tips! Kan jo være godt med noe som lukter kjent også, kanskje :) Nå fikk jeg veldig lyst på ny, deilig Lush-sjampo!

   Svar
 5. Mette
  20:50, 14 sept 2016

  Det beste jeg oakka ned i fødebaggen var en ny og fin bukse som var løs og ledig, og en ny singlet det var lett å amme i. Jeg handler ikke nye klær så ofte, men akkurat dagen etter fødsel var det innmari godt å ta på seg noe nytt. En ny start, et nytt liv! Vi tok ikke med babyredet med en gang, men det ble hentet allerede dagen etter. Jeg likte virkelig ikke å la lille sove i den plastbaljen, men ville mye heller ha han i senga vår, og da var det tryggest med babyrede, da dobbeltsenga på sykehushotellet ikke var veldig bred.

  Masse lykke til! Heia mammakroppen!

  Svar
 6. Hannahsfika
  21:34, 14 sept 2016

  Jeg syntes det var veldig fint å ha på seg noe som både var mykt og litt fint når jeg kom meg på beina dagen etter keisersnittet. Jeg følte meg så mye bedre da jeg fikk av den sykehusskjorta :)

  Masse lykke til <3

  Svar
  • Ine
   21:38, 15 sept 2016

   Det husker jeg fra sist gang, at det var godt å gå i noe annet :) Så et mykt og fint antrekk skal med. Tusen takk!

   Svar
 7. Ingeborg
  23:23, 15 sept 2016

  Jeg var ikke klar over at det fantes før etter fødselen, men skulle gjerne hatt en bæretube! <3 lettere å ha baby nært seg!

  Og til de første ukene er det veldig okey med elastisksjal/caboo!

  Svar
  • Ine
   10:22, 16 sept 2016

   Ja, det er kjempelurt! Skal spørre om de har det på barselavdelingen neste gang jeg er på kontroll. Ellers har vi både elastisk og vevd sjal som vi kan ta med :)

   Svar
 8. Guro
  06:43, 19 sept 2016

  Eg ser at fleire nemner bukse type laus og ledig. Det kan eg skrive under på. Eg pakka bagen så tidleg, eller det vil seie, gutungen ville ut så seint, at eg måtte byrje å bruke kleda eg hadde pakka. Då eg skulle forflytte meg frå føden til barsel, oppdaga eg at joggebuksa var att heime. Båe jordmødrene i rommet stod berre og såg rart på meg då eg drog på meg eit par svarte, trange mammabukser…Og dette var tredje babyen min, så eg burde vore litt meir rutinert.

  Svar
  • Ine
   21:16, 19 sept 2016

   Bukse type løs og ledig er pakket – faktisk to. En pysjbukse og en ok fin joggebukse. Det hørtes ikke særlig behagelig ut å dra på seg en trang mammabukse etter fødselen, huff!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *