Hverdagsgleder

i hverdagen, små og store gleder

36 Kommentarer på Hverdagsgleder

 1. Marit
  16:34, 09 des 2013

  Åh, du ser på akkurat samme serier som meg! Parenthood ser jo jeg på grunn av deg, men likevel :)

  Mine hverdagsgleder:

  At jeg i dag, for to timer siden, gjorde min aller siste eksamen i mastergraden min. Veien fram dit har i de siste dagene vært mye tårer, nerver og fortvilelse, men imellom alt det har jeg gledet meg til at jeg i ettermiddag (nå, snart!) skal ta meg et varmt boblebad, spise godt brød med god ost med god kaffe til, og etter hvert se den nyeste episoden av Downton Abbey og Tørk aldri tårer uten hansker. Og den tida jeg har gledet meg til er nå! Deilig.

  At jeg nå kan bruke all min tid på masteroppgaven min. Og jeg gleder meg over at jeg faktisk gleder meg til å jobbe med den.

  At jeg fant seifilet på halv pris i butikken i dag. Jeg er fra Nordland og har vokst opp med mye god panert sei, og nå er det lenge siden sist.

  Hører også mye på P2, men i det siste har jeg hørt en del på P1 om morgenen, og de har ordentlig koselig førjulsstemning med julemusikk og fine gjester. Anbefales, hvis man får litt nok av nyheter og politikk om morgenen i P2 :-)

  All snøen!

  Og så gleder jeg meg over at du legger ut nye varme, fine (og litt triste) innlegg her på bloggen din. Blir alltid glad når jeg får oppdateringer om at Koffeine har lagt ut nytt innlegg. Takk for at du har en så varm og ekte og god blogg!

  Svar
  • koffeine
   20:59, 09 des 2013

   Takk for gode ord, nå ble jeg glad! Så deilig at du er ferdig med eksamen, kos deg masse med å ha fri!

   Svar
 2. Siv
  17:49, 09 des 2013

  Jeg, jeg gleder meg over at jeg i dag har en ettermiddag uten noen planer, og kan ligge henslengt i sofaen, drikke kaffe og nyte varmen fra vedovnen. Og så nyter jeg lukten av sviblene som blomstrer. Og at elektrikeren som hadde tilsyn her i huset bare fant noen småting som vi må få rettet opp i. Tidligere i dag snakket jeg med kolleger om gleden ved å kunne bruke begge armene og begge føttene (det er tida for brudd i armer og bein, må vite). Da det såvidt var dagslys var himmelen herlig rosa. Også var månen så stor og klar i dag, og det er en av fordelene med mørketid – alt på himmelen kommer liksom litt nærmere. I tillegg har jeg kjent på gleden ved at ungene mine er nettopp ungene mine, at jeg får bli kjent med dem og klemme på dem. Når jeg sitter slik og oppsummerer alle disse gledens så blir jeg ganske svimmel, for jeg er virkelig heldig!

  Håper du får hvilt deg litt, og at du kan få kjenne litt på gleden du også.

  Svar
  • koffeine
   21:02, 09 des 2013

   Så mange fine gleder! Jeg føler meg også veldig heldig når jeg oppsummerer alt det som er fint.

   Svar
 3. Regnboge
  18:44, 09 des 2013

  So månge fine ting! Og hugs, no er det ikkje so alt for lenge til solsnu!

  Svar
  • koffeine
   21:03, 09 des 2013

   Det er fint å tenke på!

   Svar
 4. Vilde Sofie
  19:21, 09 des 2013

  Bloggen din er en hverdagsglede for meg! Jeg setter så stor pris på ærligheten og åpenheten din, og at du får meg til å se nettopp de små tingene i hverdagen gjennom bildene og tekstene dine. Jeg har det ikke så lett nå for tiden, jeg heller. Ikke mye søvn om natta, og litt mye stress om dagen. Jeg setter pris på å tenne lys, å se at Alva lærer seg nye triks (komme seg opp på alle fire og rulle fra mage til rygg, er det store nå!), julekalenderen fra mamma, Jul i Svingen på barne-tv…at jeg har juleferie i morgen, etter at en fæl, muntlig eksamen er overstått.

  Jeg sender deg varme klemmer, og håper de kan hjelpe til med å lyse litt opp i hverdagen din, som du lyser litt opp i min :)

  Svar
  • koffeine
   21:04, 09 des 2013

   Tusen takk for den fine kommentaren <3

   Svar
 5. Anja
  19:55, 09 des 2013

  Trur det du gjer er kjempeviktig, nemleg å fokusere på dei fine tinga. Dagslys og svevn er også bra, men det er tøft når ein berre ikkje kan få all den svevnen ein treng. Eg har jo endeleg ein unge som er så stor at han ikkje treng meg på natta lenger, så eg kan få sove når eg treng det. Eg er disponert for depresjon, og har endeleg skjønt kor viktig svevn er for at eg skal halde meg i balanse! Eg har og lært meg å sjå etter dei fine tinga i kvardagen, og det er du kjempeflink til! Håper du føler deg bedre snart. Klem til deg!

  Svar
  • koffeine
   21:06, 09 des 2013

   Jeg prøver å sove når jeg kan, for det er veldig viktig for meg også, det med nok søvn. Så får jeg heller finne meg i at andre ting må prioriteres vekk akkurat nå. Takk for fine ord! Klem tilbake!

   Svar
 6. Heksa blå
  20:05, 09 des 2013

  Fint å se hverdagsgledene,. Orvar er bare helt nydelig…….

  Svar
 7. Aslaug
  20:08, 09 des 2013

  Jeg er endelig hjemme med familien, og jeg er så glad for at jeg er her, er sammen med venner, familie, kjæresten min (når han er hjemme), hunden vår og kattene til mamma og pappa! :)

  Svar
  • koffeine
   21:10, 09 des 2013

   Det hørtes veldig fint ut! Kos deg!

   Svar
 8. Maren
  20:30, 09 des 2013

  Det var fine hverdagsbilder. Jeg blir glad av å lese her inne, og av de koselige bildene dine. Vi pynter heller aldri før lille julaften hjemme, men i vår leilighet jukser jeg litt med bittelitt pynt, sånn mest fordi vi ikke er her i jula.

  Mine hverdagsgleder akkurat nå er definitivt den fine fine snøen, lukta av kongerøkelse, smaken av julete, kjæresteklemmer og søte meldinger fra deg <3

  Svar
  • koffeine
   21:10, 09 des 2013

   Gode Maren! Å sende meldinger med deg er definitivt også på min liste over hverdagsgleder! <3

   Svar
 9. gladeting
  21:30, 09 des 2013

  Gode Ine!
  Jeg kjenner meg godt igjen og du er så flott og åpen!
  Mine gleder er noe like dine, særlig med Downton Abbey og P2.
  Ellers liker jeg:
  – å se Iben lære noe nytt eller si et ord
  – finne en skatt på Fretex
  – ha tid til en kaffi i papp før jeg henter i barnehagen
  – lese fine blogger som denne naturligvis
  – en mjuk katt som fortsatt liker å kose i fanget

  Svar
  • koffeine
   23:15, 09 des 2013

   Fine Ingvild! Så koselig å ha en mjuk katt. Jeg savner Pusen min som bor på Hamar.

   Svar
 10. Josefine
  21:34, 09 des 2013

  Nå som det er eksamenstid er det litt knapt med hverdagsgleder og jeg er også ganske sliten om dagen. Siste eksamen i morgen, så er det ferie. Jeg ser frem til julebord, ny og fantastisk julekjole fra Dianas Salonger og til å flytte til ny leilighet neste uke. Gleder meg mest til å komme hjem til Løten, det blir utrolig deilig å få alle måltider servert og være hjemme med alle søsken og foreldre.

  Svar
  • koffeine
   23:17, 09 des 2013

   Så mye bra du har i vente! Masse lykke til med eksamen!

   Svar
 11. Astrid
  22:02, 09 des 2013

  Takk for link, fine Ine! Så glad for å høre at nettopp du liker bloggen min, for jeg liker så godt bloggen din :-)

  Mine gleder i dag:
  – leverte inn eksamen
  – en dag hjemme (for å gjøre ferdig eksamen)
  – en liten hvil på sofaen
  – rester av ribbemiddag til lunsj
  – rester av Dronning Maud fromasj til levert inn eksamen premie
  – Sara satt på fanget mitt og så barne-tv
  – mac’en min er tilbake fra reparasjon

  Svar
  • koffeine
   23:18, 09 des 2013

   Hurra for levert eksamen, det er en så bra følelse!

   Svar
 12. Mamma
  22:21, 09 des 2013

  Gode,ærlige, kreative, kloke Ine!

  Svar
 13. Heidi
  08:58, 10 des 2013

  Håper du føler deg bedre snart! Jeg har det også litt sånn om dagen. Ikke fordi det er mørkt, men fordi jeg blir så stresset av julelogistikken. Vi har forresten også bare lilla pynt i adventstiden.

  Svar
  • koffeine
   09:39, 10 des 2013

   Håper dere finner ut av julelogistikken, slik at du kan finne roen før jul. Vi bestemte oss for å dra til Hamar, ikke Nord-Norge, denne jula. Så slipper vi å reise så mye med baby.

   Jeg skal samle litt lilla pynt med tida, i alle fall tidsnok til at Orvar begynner å legge merke til sånt :)

   Svar
 14. Hanne
  15:35, 10 des 2013

  Jeg føler meg også litt lei meg for tiden. Følte jeg var i en lykkeboble tidligere i høst, men vanskelig å holde mørke tanker unna når det er så mørkt ute. Teller ned dager til sola snur og håper mer lys vil hjelpe. Hverdagslige ting jeg gleder meg over om dagen er å være mye sammen med familie, varme dusjer, turer ute når det er lyst, høre på podcasts, den lyse, fine snøen, engelsk fotball, fyr i peisen, bloggen din og å kose med katten.

  Svar
 15. tine katrine
  23:45, 10 des 2013

  Så mange fine hverdagsgleder. Her er det ikke så mange for tiden, men i dag har jeg kost meg med å pakke inn gaver, se Moshi kose seg i snøen, og spist veldig god middag. Mest ser jeg bare frem til torsdag, da reiser vi på juleferie til mandal.

  Svar
 16. samovaren
  09:17, 11 des 2013

  du er så fin som kan sjå det fine i ting, sjølv når det ikkje akkurat er enkelt. eg blir så glad når eg ser du har skrive eit nytt innlegg; dagen min blir so mykje betre!

  Svar
 17. nadja
  21:14, 12 des 2013

  så fin innlegg, som inspirerer til å finne glede i vinter mørke. idag herjer stormen ivar over trondheim og vi har tent i peisen, åpnet en forsinket bursdagspakke/fortidlig julepakke fra amerika, skrapt flax lodd kalenderen, spist sjokolade og hørt på vinden. og så skal vi til tenerife på søndag, og det tror jeg blir veldig veldig veeeldig bra. gleder meg til å suge til meg masse dagslys. klem til deg og gutta

  Svar
 18. Line Katrin Moe
  00:17, 14 des 2013

  Så fint at du strekker deg etter ‘solstrålane’ og det som gir lys i mørke. Og så flott at du deler dine solstråler. God adventstid!

  Svar
 19. Synne
  20:33, 15 des 2013

  Hei,
  Hva spiser dere som mat i julen? Jeg er vegetarianer i en familie som ikke er det(bor fortsatt hjemme) og har vært det så lenge jeg kan huske. Føler ikke at jeg har noen juletradisjoner innen matveien. Lurer ikke bare på julemiddagen, men nyttårsaften og lille julaften? Her i huset er det pinnekjøtt på julaften, spekemat på lille julaften og kalkun på nyttårsaften.

  Ha en fin uke!

  Svar
  • koffeine
   20:25, 16 des 2013

   Hei! Vi spiser nøttestek på julaften. Det fungerer fint sammen med tradisjonelt juletilbehør! Lille julaften pleier vi å ha grøt, og ellers spise litt som vi vil. På nyttårsaften har vi ikke en bestemt tradisjon, men vi har ofte laget tapas sammen med venner. Kanskje du kan finne noen ideer til julemat på bloggen VeganMisjonen? :)

   Svar
 20. Hanne Kristensen
  12:06, 08 jan 2014

  Jeg lurte på om den fine hvite genseren til Orvar er hjemmestrikket? Den er så søt, og jeg kunne tenkt meg å strikke en slik!

  Svar
  • koffeine
   22:56, 09 jan 2014

   Ja, det er den – det er min flinke svigermor som har strikket den. Jeg kan høre med henne hva slags oppskrift det er :)

   Svar
   • Hanne
    14:56, 31 jan 2014

    Flott!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *