Hva vil dere lese om?

i tekster og tanker

37 Kommentarer på Hva vil dere lese om?

 1. Astrid
  10:38, 05 mai 2015

  Jeg synes det er koselig å lese om alt du nevnte over jeg, både vegetarmat, mammaliv, klær og interiør. Jeg har funnet mye inspirasjon på bloggen din over flere år nå. Har 11 års fartstid som mamma, og har nå en liten en igjen, og synes det er så fint å lese om andres tanker rundt mammalivet.

  Svar
 2. Ingvildogmusikken
  11:09, 05 mai 2015

  Jeg synes du skriver så fine innlegg:) Det er så fint å lese uansett hva temaet er, men det hadde vært gøy med litt interiør. Dere har jo en upåklagelig stil :) Også det med organisering, klær, DIY er kjekt. Klem

  Svar
 3. Glamourlegen
  11:40, 05 mai 2015

  Mer av det samme bare, takk :) Hverdagsliv, mammaliv, interiør, forbrukerbevissthet, og veldig gjerne mer om minimalistisk garderobe! Vegetarisk kosthold! Ønsker meg alltid mer inspirasjon på det området. Vi spiser nesten ikke kjøtt (smak/etikk/miljø), og kan ikke bruke meieriprodukter (allergi hos gullet mitt).

  Svar
 4. Mammadamen
  11:43, 05 mai 2015

  Jeg er så enig med de to som kommenterer over. Jeg synes du skriver så fine innlegg, uansett og liker å lese om alle temaene du nevner. Jeg synes bildene og språket ditt passer så godt sammen og slik skaper du en helt egen bloggstil som bare er din! Jeg liker kanskje spesielt godt å å lese dine små hverdagsrefleksjoner:-) Blir alltid glad når du har nytt innlegg!

  God tirsdag til deg, Ine:-)

  Svar
 5. slikejenter
  13:09, 05 mai 2015

  Nå skal jeg for en gangs skyld komme med slike ønsker – selv om jeg i grunn er veldig begeistret for den blandingen du har allerede. Jeg vil, naturlig nok, lese mer om mammalivet. Som ny i gamet synes jeg det er fint å lese om andres erfaringer, i alle fall når «andre» er så nedpå og bra som du virker. Jeg vil også gjerne lese om mat og få veggisinspirasjon. Klær, stemninger… ja. Sånne ting. Men – hold frem som du stevner altså :)

  Svar
 6. Ingrid
  13:13, 05 mai 2015

  Hei!

  Jeg liker aller best å lese om tankene dine rundt mammarollen, kjønnsroller, -stereotypier osv.
  Og om de små tingene i hverdagen.
  Og om mat, og kafé, og loppemarkedfunn.
  Hadde vært gøy å lese om bøker og filmer du anbefaler.

  Vennlig hilsen Ingrid

  Svar
 7. Josefine
  13:43, 05 mai 2015

  Jeg ønsker meg et innlegg om hvordan det er å skrive masteroppgave, da jeg skal kaste meg ut i det selv i august. Og gjerne oppskrifter på vegetarmat, om hvordan det går med den minimanlistiske garderoben din og om strikking. Ellers er det bare å fortsette som før, bloggen er en favoritt!

  Svar
  • S
   10:09, 07 mai 2015

   tipser deg om jennifer stroud som skriver (på svensk) om studiene i Edinburgh. Magiske bilder og får alltid så lyst å studere og skrive og lese på et bibliotek når man leser hennes blogg. google «jennifer stroud pluggtips» :)

   Svar
 8. Ellinor
  14:00, 05 mai 2015

  Jeg skal selv bli mamma i sommer, og syns det er spennende å lese om mammalivet og små glimt fra hverdagen. Setter også pris på praktiske forbrukerbevisste tips om gjenbruk, klær, gjøre-selv-ting, håndarbeid, mat og sånt. Av og til er det kjekt å kunne lese litt mer utdypende – for eksempel og der du deler dine egne tanker og gir mer enn et hverdagsøyeblikk.

  Svar
 9. Caroline
  14:23, 05 mai 2015

  Jeg elsker om du skriver om kaféer du liker og slikt.

  Svar
 10. Ane
  14:43, 05 mai 2015

  Jeg kjenner at jeg liker alt du skriver, jeg. Ditt blikk på hverdagen er alltid interessant! Samtidig er det spesielt innlegg om å være forelder, om etikk i hverdagen og når du får fram alle nyansene i et vanlig liv som treffer meg der jeg er nå. :)

  Svar
  • Ane
   13:04, 06 mai 2015

   Akkurat nå kjente jeg plutselig et ønske om å høre litt om hverdagsøkonomi også, jeg! Det er en utfordring her i heimen, og jeg synes alltid jeg blir klokere og roligere av å lese dine tanker om andre utfordringer. Uten at du skal behøve å være min personlige rådgiver på alle livets områder, altså. :P

   Svar
 11. samovaren
  15:19, 05 mai 2015

  kvardagen din! som no. når du baker noko godt, korleis det er å vera mor, det fine, det tøffe, slikt som du skriv. du har så fin blogg!

  Svar
 12. Eline
  15:23, 05 mai 2015

  Eg likar så godt innlegga dine som omhandlar kvardagen, med småting som gleder og inspirerer! Eg ønskjer meg nokre fleire innlegg om/med vegetarmat. (Linsesuppa som du skreiv om for ei stund sidan er SÅ GOD!) Elles skal du vite at set stor pris på bloggen din. Du skriv så godt om mange interessante tema!

  Svar
 13. Kjersti
  16:20, 05 mai 2015

  Feminisme og sexisme og sånt! Særlig med tanke på at du har en liten en. Jeg har elsket alle innlegg du har skrevet om slitk, ang begge kjønn. Skulle gjerne hørt dine tanker om det her med at gutter lærer at å vise følelser, å trenge hjelp, å pynte seg, å bruke visse farger, leke med og like visse ting, er «feil» – som er utestengende og begrensende og undertrykkende og forferdelig og galt å skulle lære barn i seg selv. Og at det er «jenteting», og dermed også, dypere ned, at å være jente, å være feminin, egentlig er litt skamfullt, er mindre verdt, mindre kult og bra enn å være gutt. Vil høre mer om denne fine kjolen som barna får dele på i barnehagen.

  Ellers… om kropp og angst og om å hvilke planter som funker på balkong.

  Om Folkemuséet.

  Svar
  • Kjersti
   19:38, 05 mai 2015

   Og om miljø+dyrevern+hvorfor vegetar og sånt!

   Svar
 14. Ellen
  16:20, 05 mai 2015

  Takk for en kjempefin blogg, den lyser opp hverdagen. Jeg vil gjerne lese litt mer om studiene dine og tanker om jobben som lektor, utfordringene og gledene dette bringer. Hilsen lærerstudent.

  Svar
 15. Maren
  18:43, 05 mai 2015

  Hverdagsliv og oppskrifter, og alt det du allerede skriver om <3

  Svar
 16. R
  19:26, 05 mai 2015

  Veldig fint når du skriver om jobben din på Folkemuseet. Og mammalivet – setter pris på ærligheten din, kjenner meg igjen i mye rundt det å bli mamma for første gang.

  Svar
 17. Ingrid B
  19:36, 05 mai 2015

  Kan du skrive litt om det å sjonglere mammarolle/student/jobb/kjærestetid. Er i samme situasjon selv. Gjerne skriv litt om barnebøker også. Finfin blogg

  Svar
 18. Stine Friis
  19:51, 05 mai 2015

  Bloggen din gir meg en sånn følelse av ro! Det er så deilig å gå inn hit når jeg er stressa. Tenkte bare å si det først :)
  Også vil jeg gjerne lese mer om mat uten kjøtt! :D

  Svar
 19. Mariann
  19:51, 05 mai 2015

  Jeg ønsker meg tips om barnebøker, og gjerne litt om hvorfor du synes de er fine/viktige. Siden du skriver masteroppgave om barnebøker, regner jeg med at du har noen tanker rundt enkelte bøker (gjerne pekebøker, men enda mer ønsker jeg meg tips til litt større barn, da jeg har barn som både er eldre og yngre enn Orvar). Det ble mange gjentakelse av bøker, gitt…. Ja, også bruker jeg fortsatt det første klesinnlegget ditt fra flere år tilbake som en slags «mal» når jeg skal handle klær. «Hva trenger jeg egentlig? Let etter det!» Det funker! Så takk for tipset!

  Svar
 20. Karine
  21:17, 05 mai 2015

  Liker alt du skriver, men spesielt:

  Et-bilde-i-timen innlegg
  Interiør
  Masteroppgave og hjemmekontor <3
  Antrekksbilder

  Svar
 21. Ingeborg
  21:33, 05 mai 2015

  Veggismat!

  Svar
 22. Nadja
  22:14, 05 mai 2015

  Jeg liker bloggen din så godt. Men siden jeg trenger mer matinspirasjon, så hadde flere oppskrifter vært supert!

  Svar
 23. Martine
  22:21, 05 mai 2015

  Hei! Ønsker meg innlegg om klær, interiør og organisering/rydding både når det gjelder klesskapet og resten av huset. Liker stilen din veldig godt!

  Svar
 24. Anne
  23:21, 05 mai 2015

  Jeg liker bloggen din veldig godt som den er! Jeg har lest bloggen din en veldig god stund og kan med hånden på hjertet si at det er favorittbloggen. Spesielt godt liker jeg alt du skriver om det å være mamma. Selv er jeg bare 20 år og har ingen planer om å få barn helt enda, men jeg finner veldig mye inspirasjon i blogginnleggene dine som handler om mammalivet. Inspirasjon som jeg tenker at jeg kan bruke senere i livet.

  Men – det jeg liker aller best med bloggen din er at veldig mange av innleggene du skriver og bildene du poster er veldig minimalistiske. Du skriver for eksempel om de små (men viktige) tingene i livet, minimalistisk garderobe og fine loppisfunn. Det kunne jeg gjerne tenke meg å lese mer om. :-) Ellers syntes jeg vegetarmat og kjønnsroller og filosofiske tanker også er fine ting å lese.

  Ønsker deg en veldig fin uke, fyll den med masse positiv energi og kjærlighet!

  Svar
 25. Elisabeth
  05:27, 06 mai 2015

  Elsker bloggen din som den er, men er nysgjerrig på om du opplever stress i hverdagen, slitenhet, nedstemthet følelse av å ikke strekke til, og hvordan du eventuelt håndterer det? Hvordan er det å være med Orvar hvis du føler deg trist og litt nedstemt? For meg uten egen familie, virker det generelt så vanskelig å sjonglere mellom barn, mann og studier, så jeg er bare veldig nysgjerrig! :) Og hvordan er konsentrasjonen din på masteren?
  Bloggen din er så fin! <3

  Svar
 26. Christina
  09:27, 06 mai 2015

  Liker veldig godt hverdagsliv innleggene dine, mammalivet, oppskrifter, interiør, klær, og egentlig alt du skriver om i denne fine bloggen! :) Ønsker meg gjerne noen raske og gode barnevennlige vegetaroppskrifter, og den oppskriften på de sjokolade sconesene du la ut bilde av for ei stund siden.

  Svar
 27. SiL
  10:07, 06 mai 2015

  Hei!
  Jeg kunne tenke meg å lese mer om barnebøker, og særlig gode bøker for småtasser under tre år… Og gjerne mer om litteratur, om barneoppdragelse. Og ellers mer av det samme – om mat og hverdagslykke og mammarollen og alt det fine du skriver om…

  Svar
 28. Maria
  16:34, 06 mai 2015

  Hei Ine! En ting jeg alltid elsker å høre om er rask og enkel hverdagsvegetarmat. Jeg er en travel vegetarisk student som sjelden har tid til å lage fancy middagsmat, og som småbarnsmamma OG student, er jeg helt sikker på at du er kjent med problemet ;) Og den behøver absolutt ikke være fancy, bare det er raskt og enkelt! Ellers må jeg si at det er flott at du skriver så ærlig. Vi er nok mange som har godt av å lese at livet ikke trenger å være perfekt for at man skal kunne nyte oppturene :)

  Svar
 29. Andrea
  22:53, 06 mai 2015

  Ohlalala, her var det mange gode forslag nedover! Jeg er også veldig glad i alt du skriver og deler allerede, men synes det er ekstra interessant med likestillingsspørsmål, mat & næring (f.eks at du nå skrev at det er B12 i egg, det ante jeg ikke!), interiør, masterstudier, tunge dager (misforstå meg rett, jeg liker jo selvfølgelig å høre om det fine også – men som leser får man mest ‘gullkant’ på blogger – og jeg liker de litt mer grå og opprevne kantene veldig godt også.) Også var det ei som foreslo at du kunne skrive litt om økonomi! Selvfølgelig trenger du jo ikke å gå i detalj om inntekt akkurat, men kanskje du har noen tips eller triks om penger. Hmm, og litt om parforhold kanskje? OG en veldig konkret ting: Hvorfor vil du ikke spise oppdrettslaks??

  Svar
 30. Katrine
  10:24, 07 mai 2015

  Du er min absolutte favoritt i bloggverdenen, og jeg liker deg og den akkurat slik den er:) liker ekstra godt å lese om mammalivet <3

  Svar
 31. Emilie
  14:39, 07 mai 2015

  Jeg kunne tenke meg å lese mer om studiene dine, og noen refleksjoner rundt litteratur. Jeg studerer selv kulturformidling, og er veldig opptatt av formidling til barn, så det kunne være spennende å lese litt om dine tanker om det. Ellers synes jeg hverdagsinnlegg om høydepunkter og gøyale historier fra småbarnslivet er morsomt å lese.

  Svar
 32. lille_maria
  21:06, 07 mai 2015

  Hei Ine! Du har så fin blogg! Liker alt, men leser gjerne enda mer om mammalivet og vegetarmat. (:

  Svar
 33. marire
  10:23, 10 mai 2015

  kjære ine, jeg er sent ute her (i eksamensbobla), men kanskje du fortsatt vil ha innspill allikevel? i alle fall: hverdagen, utfordringer, kjærligheten. altså ting du allerede skriver om, men enda mer, om det er mulig? bloggen din er en perle. tusen takk!

  Svar
 34. Ina Hauk
  14:16, 18 mai 2015

  Hej Ine.
  Jeg synes bloggen din er så fin, den har en egen liten ro over seg.
  Jeg liker å høre om det meste du skriver om, at du virker litt privat i det hele, men samtidig deler masse av deg selv.
  Jeg vil gjerne lese mer om masteroppgaven din, om hvor du har lyst å reise, Minimalismen din, om du kanskje har tips til å ikke eie så mange ting eller klær. Den nye jobben din. Feminisme og at du unner deg litt luksus i hverdagen.
  Skriver du brev? penn på papir? hva leser du? hvilken musikk hører du på?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *