Garnnøster og Chanel

i bryllup, små og store gleder

0 Kommentarer på Garnnøster og Chanel

 1. Silje
  18:11, 13 apr 2012

  Hei! Det hørtes hyggelig ut! Her er det også hjemmelaget pizza i kveld. Kan sterkt anbefale å sminke deg selv – det gjorde jeg også. Har blitt sminket før, og da følte jeg meg ikke vel, men «stiv i maska». Jeg tenkte som så at det var viktig at jeg følte meg vel og mest mulig avslappet på dagen. ;-) Ps. Hva tenker du om leppene på dagen? God helg!

  Svar
  • koffeine
   21:47, 13 apr 2012

   «Stiv i maska» er jo absolutt noe man vil unngå, der er mye derfor jeg vil sminke meg selv. Kanskje med litt assistanse fra venninner. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på leppene enda. Men tipper det blir en eller annen rosatone fra Clinique.

   Svar
 2. Josefine
  21:36, 13 apr 2012

  Så fin boleroen var, og oppskrifta var ikke særlig vanskelig heller så det ut som. Og siden den er så enkel, så kan du jo fint bruke den etter bryllupet også! :) Chanel er et fantastisk sminke merke, god kvalitet og drøy i bruk. Jeg er veldig glad i det merket, men pleier å kjøpe det på taxfree når jeg reiser for å spare noen kroner. Men det er jo kjekt å få litt tips til sminken når du skal legge den selv. Jeg tror jeg også vil gjøre det når en gang i fremtiden skal gifte meg, det virker mest behagelig og komfortabelt.

  Svar
  • koffeine
   21:48, 13 apr 2012

   Skulle gjerne handla sminke på taxfree, men det er dessverre ingen utenlandsreiser i sikte på en stund. Veldig greit å få litt tips i butikken også. Og de sa jeg kunne komme tilbake hvis jeg ikke fikk det til, så kunne de vise meg igjen. God service!

   Svar
 3. Anette
  22:57, 13 apr 2012

  Det ser ut som du er midt i samme fase som meg:) Jeg holder på å hekle meg sjal til å ha utover kvelden(eller hele dagen siden det helt sikkert blir kaldt, og vi skal være ute hele kvelden, også prøver jeg å finne ut hva jeg skal gjøre med håret. Har hele tiden planlagt å få en frisør til å fikse meg, men det koster jo minst 3000 + prøvetime, og det hadde jeg vel egentlig ikek regnet med i mitt budsjett/diy-bryllup…

  Men fint blir det uansett:)

  Svar
  • koffeine
   23:13, 13 apr 2012

   Jeg er kjempeheldig på det området, har ei frisørvenninne som skal hjelpe meg. Kanskje du har noen venninner som er flinke med hår? Det er jo veldig dyrt med frisør… Man finner forresten masse fine slør, blomster, hårbånd osv. på Etsy (: Lykke til med planlegging og hekleprosjekt!

   Svar
 4. Sussie
  23:32, 13 apr 2012

  Nydelig bilde av deg!

  Svar
 5. unadostres
  23:51, 13 apr 2012

  den boleroen blir kjempe fin. og så lurt! jeg også sminket meg selv på bryllupsdagen, etter å ha hørt diverse skrekk historier. det er så viktig å føle seg vel. og det er nok å tilbringe tid hos frisøren hvis du kommer til å gjøre det. mamma og jeg og forloveden min sto på badet med kjempe høy musikk en litt vin i glasset og sang og sminket oss alle tre. på forhpånd brukte jeg make up store, de hadde en avtale hvor du fikk 1.5 time veiliedning og sminken for summen du betalte, ca kroner 1000. bra deal, syntes jeg.

  Svar
 6. Ellen Roberg-Askim
  10:50, 14 apr 2012

  Hm, kjente en behagelig duft av luksus sveve forbi her da jeg leste.

  Svar
  • koffeine
   12:18, 14 apr 2012

   Haha, ja! Tror dette er noe av det mest luksuriøse jeg noen sinne har kjøpt. (:

   Svar
 7. IborgLisa
  13:42, 14 apr 2012

  Boleroen så utrolig fin ut. Det er koselig og lese om bryllupsplanleggingen din (i en av mine litt for lange pauser i skolearbeid). Veldig fint bilde av deg også.

  Ha ei kjempegod helg resten av helga.

  Svar
 8. mamma
  23:59, 14 apr 2012

  Fin er du. Ha en god søndag!

  Svar
 9. Synnebollen
  17:18, 15 apr 2012

  Med bolero og Chanel-sminke blir du ENDA finere; man skulle jo ikke tro at det var mulig! Sees i kveld!

  Svar
 10. Hanne
  09:07, 18 apr 2012

  hva slags garn er det du har kjøpt? Det så ut til å være fint å strikke av.

  Svar
  • koffeine
   15:41, 18 apr 2012

   Garnet heter Sulka, det er fra Mirasol. Jeg kjøpte det på Husfliden på GlasMagasinet i Oslo, men man får sikkert tak i det mange andre plasser også. Garnet er helt utrolig mykt, i alle fall!

   Svar
 11. Julie Marlen Engel
  12:51, 20 apr 2012

  Jeg elsker Chanel-sminke! Vil vite mer om pudderet, jeg må kjøpe nytt snart ;) boleroen blir superlekker! Og jeg kan godt kjøpe med sminke til deg på taxfree når jeg kommer hjem. Eller sjekke om det er billigere her i London og sende til deg :)

  Svar
  • koffeine
   23:13, 22 apr 2012

   Kan gi deg rapport når jeg har testa det ut litt mer. Det virkelig lovende! Skal si fra hvis jeg har oppdrag til deg, tusen takk (:

   Svar
 12. Maryathome
  08:18, 21 apr 2012

  Den boleroen var vakker! Det er fint å ha en svigermor som strikker; det har jeg også!
  Og så er du veldig vakker – sminken du fikk passa godt til deg, og så veldig naturlig ut.
  God helg, søte deg – her blir det kanskje brødbaking, men jeg tror jeg bør vente til mannen har stått opp så jeg ikke vekker han med eltemaskinen:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *