Fine ting som jeg gleder meg til

i små og store gleder

0 Kommentarer på Fine ting som jeg gleder meg til

 1. Julie Marlen Engel
  22:40, 10 apr 2012

  Jeg gleder meg til å komme tilbake til London og våren der på søndag, bli ferdig med oppgaven min om Per Spook, trene litt oftere, besøk av fine søsken i mai og fine dager i fine parker i London!

  Svar
 2. tinekatrine
  23:05, 10 apr 2012

  Vår, sommer, nytt kamera, kinoturer, fly avsted for å ligge dagen land på en Strand, pikniker og parkkos, kjøpe ny mobil for skattepenger, få nye venner, dra på hovefestivalen, sende og motta masse brev, ny londontur, se og lese masse nytt, kjøpe gammeldags skrivemaskin, hytteturer, konsert med Michael bublé, konfirmasjon til lillesøster, dra ut en kveld og danse +++. Noen ting vet jeg skal skje, andre håper jeg.

  Svar
 3. Synne H. Rustad (@Synnebollen)
  23:16, 10 apr 2012

  Håhå, så mye fint! Jeg gleder meg til mer sol og flere varmegrader, til å arrangere fest på radioen, til gode søndagsmiddager utover våren og til å spise den første ute-isen. God bedring, min kjære!

  Svar
 4. natalie
  06:43, 11 apr 2012

  Jeg gleder meg til å kjenne lukten av gress, gå tur i skogen og se på alt vokse og gro. Jeg gleder meg til jordbær, på strå og med fløte og sukker på. Jeg gleder meg til varme svaberg og saltvann :-) Jeg gleder meg til lyse sommernetter, lage lett mat med ferske råvarer! Norge er fint :-) Året rundt.. men det er noe magisk med våren og sommeren<3

  Svar
 5. Toril
  07:00, 11 apr 2012

  Så koselig å lese alt du gleder deg til :-) Jeg gleder meg til at våren igjen tar tak og jeg kan kjenne sola varme…. God bedring :-)

  Svar
 6. Frøydis
  09:11, 11 apr 2012

  Å gleda seg er noko av det beste som finns! Akkurat no gler eg meg sjukt til kjole utan strømpebukse under, og øl i ein varm oslopark.

  Svar
 7. Maren
  09:14, 11 apr 2012

  God bedring fina! Jeg gleder meg til å levere oppgaven, til 17.mai, til is, til å gå blant syriner i Ullevål Hageby, til kinasko, til å lese bok på et pledd på grønt gress, og til å flytte. Også gleder jeg meg til å se deg igjen snart!

  Svar
  • koffeine
   16:31, 11 apr 2012

   Og jeg gleder meg til å se deg igjen snart! Bare si fra når du har tid til te-/kaffetreff (:

   Svar
 8. emolura
  10:47, 11 apr 2012

  Cuba om mindre enn en uke!
  god bedring :)

  Svar
 9. kristin
  12:35, 11 apr 2012

  god bedring. og åh, så mye fint på lista!<3

  Svar
 10. Siv
  14:20, 11 apr 2012

  Wiiiiiiiiiiiii superfint :D

  Svar
 11. regndrope
  14:25, 11 apr 2012

  Eg gler meg til alle vegkantar og hagar blir fulle av fargerike blomar. Og så gler eg meg til å bli ferdig med tentamenar og eksamenar. Men først gler eg meg litt til å dukke djupt inn i faga, sjølv om det blir ein del stress framover. Heldigvis er det tidsavgrensa, og fine pauseting å gjere for å koble ut innimellom lesinga.

  God bedring!

  Svar
 12. Josefine
  16:31, 11 apr 2012

  Så mye fint du har å se frem til! :) Jeg gleder meg til varmere vær, til nye gardiner, til å ta vårrengjøring og vaske vinduene og til at Amund har bursdag på lørdag :)
  God bedring!

  Svar
  • koffeine
   20:19, 11 apr 2012

   Tusen takk, fine Rebecca! (:

   Svar
 13. Sissel
  20:51, 11 apr 2012

  Jeg gleder meg til 11 dagers pilgrimsvandring langs Camino frances til Santiago de Campostella: «vandre, sove og spise». Bloggen din er et flott sted å kikke innom når man slukes av hverdagens kav og mas -man får inspirasjon til å stanse opp og se hverdagsgledene. Lykke til med hverdagene og bryllups forberedelser.

  Svar
  • koffeine
   21:05, 11 apr 2012

   Det høres flott ut! Og takk for gode ord, det gjør meg glad at jeg kan inspirere med bloggen (:

   Svar
 14. silje
  11:14, 13 apr 2012

  En uke i Marbella med baby og kjæreste og gode venner.
  Nybakte rundstykker fra ny kjøkkenmaskin.
  Å lære sønnen min å spise grøt.
  Å overraske kjæresten med pikinik i Botanisk hage.
  Å svømme tusen meter helt alene.
  Å kjenne stillheten i leiligheten når sønnen min har sovnet.
  Å drikke cava i timesvis uten å måtte tenke på amming.

  Svar
  • koffeine
   15:49, 13 apr 2012

   Åh, så mye fint! Herlig!

   Svar
 15. romvesen
  22:20, 15 apr 2012

  Gleder meg til juni og vi skal pusse opp huset kjæresten min og jeg skal kjøpe mens vi bor der sommeren igjennom. Gleder meg til å kjøpe sykkel (min forrige ble frastjålet, så jeg har ikke hatt sykkel på en stund) og sykle og spise piknikfrokost i parkene før jeg skal på jobb i sommer.

  Svar
  • koffeine
   08:34, 16 apr 2012

   Fint! Så herlig å kjøpe hus!

   Svar
 16. T
  20:15, 16 apr 2012

  Jeg gleder meg til rosene blomstrer, til å jkenne asfalten gjennom skoene og til å kunne springe barbeint. Jeg gleder meg til picnic og sene varme sommerkvelder rundt bålet. Jeg gleder meg til å kunne gå i kjole uten å fryse.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *