En lys fredag i mørketida

i hverdagen, små og store gleder

18 Kommentarer på En lys fredag i mørketida

 1. June
  16:20, 13 jan 2017

  Det er viktig å fokusere på det fine <3

  Svar
  • Ine
   10:11, 16 jan 2017

   Ja, absolutt!

   Svar
 2. Marion
  16:52, 13 jan 2017

  It’s always nice, interesting and helpful to read what you share, whether it be deep thoughts or lovely colorful little details. Wishing you a good cozy weekend.

  Svar
  • Ine
   10:10, 16 jan 2017

   Thank you for your kind words, Marion!

   Svar
 3. Nadia
  20:34, 13 jan 2017

  Tulipanene som speiler seg i kaffen, dån.

  Jeg har hatt det som deg i mange år. Sann med tanke på vinteren og mørket. I år er mye bedre av en eller annen grunn, og halleluja for det! Synes det er veldig fint å lese om slike sider hos folk også. Selv om det bare er litt du vil dele, så settes det pris på :) av meg, i alle fall.

  God helg!

  Svar
  • Ine
   10:10, 16 jan 2017

   Så fint at det er bedre i år! Jeg har heller ikke hatt det så tungt hittil i vinter, og håper det fortsetter sånn :)

   Svar
 4. Miriam
  09:16, 14 jan 2017

  Jeg har for første gang kjent på en skikkelig depresjon i høst, og det har vært så tungt å komme seg gjennom vinteren. Syns alltid bloggen din har formidlet fine hverdagsting man kan gjøre, så tusen takk for det. :) Nå skal jeg drikke morgenkaffen og nyte at det er lørdag.

  Svar
  • Ine
   10:09, 16 jan 2017

   Huff, så leit å høre! Håper du får det bedre utover nå, som lyset kommer tilbake <3

   Svar
 5. Synnøve
  11:58, 15 jan 2017

  I de årene jeg har lest bloggen din har jeg satt kjempestor pris på at du også skriver om det skjøre og vanskelige innimellom alle hverdagsgledene. Å bla gjennom bloggarkivet ditt på vanskelige dager hjelper meg med å finne ro og å puste med magen. Det er godt å kunne lese om at man aktivt kan lage seg små hverdagsgleder på tyngre dager. Og når du skriver om fine ting som turer i skogen, frokoster, strikkeprosjekter eller at du kjøpte marsipan i butikken bare fordi du hadde lyst, så blir jeg ordentelig glad av å lese det. Det er så jordnært og fint! Tusen takk for at du deler og god helg videre!

  Svar
  • Ine
   10:08, 16 jan 2017

   Så glad jeg blir av å lese det du skriver! Tusen takk for at du leser <3

   Svar
 6. Mathilde :)
  12:51, 15 jan 2017

  Januar er en vanskelig måned for mange tror jeg. Jeg føler alltid jeg har en litt sånn manisk følelse av å ville oppnå masse med en gang. Mange sterke forhåpninger til nytt år og nye muligheter, masse pågangsmot, men også utålmodighet. Mørket er hardt, jeg føler at dagene blir lysere og lysere, samtidig som jeg husker at er flere måneder igjen til våren kommer. Men jeg tror du har rett i at det viktigste er å fokusere på seg selv, og å akseptere seg selv, og hva man har overskudd til.

  Svar
  • Ine
   10:06, 16 jan 2017

   Ja, det er jo ikke alltid at overskuddet til de store forandringene er der sånn midt i den mørkeste tida på året. Jeg tror det er lurt å ikke sette seg uoppnåelige mål, i alle fall. Ta hensyn til hva man har overskudd til, som du skriver.

   Svar
 7. Ingeborg
  14:20, 15 jan 2017

  Fine Ine. Jeg har bestandig satt pris på at du også skrevet om depresjoner og de vanskelige tingene. Kanskje mest fordi du også har klar å fokusere på de fine, små tingene i hverdagen.

  Samtidig skjønner jeg at du synes det er vanskeligere nå. Jeg håper du har hatt en fin helg (og jeg håper du fortsetter å skrive om disse fine tingene i livet).

  Svar
  • Ine
   10:04, 16 jan 2017

   Så fint å høre, Ingeborg. Takk for at du alltid legger igjen gode ord!

   Svar
 8. ellen
  19:51, 15 jan 2017

  dette innlegget er på min liste over fine ting på en søndag! du er bra <3

  Svar
  • Ine
   10:04, 16 jan 2017

   Å, så koselig! Tusen takk!

   Svar
 9. Sandra
  22:27, 15 jan 2017

  Jeg kjenner meg så igjen, spesielt i det å skulle være produktiv hele tiden. Så slitsomt! Tror det er noe med vår generasjon. Men som deg har jeg og en liten baby å ta meg av akkurat nå, og derfor gjør jeg mitt aller beste for å huske på at det er en stor nok jobb i seg selv. Og den er så viktig, så vi må klappe oss selv på skulderen for den <3

  Svar
  • Ine
   10:03, 16 jan 2017

   Helt enig med deg, det er absolutt en stor nok jobb i seg selv å ta seg av en liten baby! Håper vi klarer å senke skuldrene etter hvert, begge to :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *