En kreativ time

i små og store gleder

19 Kommentarer på En kreativ time

 1. Marit E
  10:36, 06 mar 2014

  Ooh, takk for nytt podcast-tips! Skriver master, og podcast har blitt en yndling for å sprite opp ensformig labarbeid og databehandling (og i det siste – til avslapning i badekaret). Jeg kan anbefale http://www.thisamericanlife.org!

  Svar
  • Ine
   10:40, 06 mar 2014

   Ja, den er også fin! Finnes så mye bra der ute.

   Svar
 2. Skriblerina
  10:40, 06 mar 2014

  Jeg ville ha brukt en kreativ time på skrive noe skjlnnlitterært. Jeg har ikke skrevet på skjønnlitterært på 4 år. Kanskje jeg skulle gjort det, skrevet noe skjønnlitterært.

  Svar
 3. Josefine
  11:05, 06 mar 2014

  Jeg er også veldig glad i å tegne, men jeg må gjøre de ferdig så jeg tar de ofte frem igjen for å fargelegge. :)

  Svar
 4. Bente
  11:15, 06 mar 2014

  Nydelig tegning:-)
  Jeg ville brukt en kreativ time på å male, tegne eller strikke, hekle. God musikk i den kreative timen er obligatorisk.
  Takk for inspirasjon :-)

  Svar
 5. Frøydis
  12:03, 06 mar 2014

  Så einig! Eg trur det er skikkeleg bra for hjernen å få bruka litt andre delar enn til vanleg. Eg blir alltid så glad av å kikka innom her :)

  Svar
 6. Synne
  13:20, 06 mar 2014

  Jeg er helt enig, det føles så bra å pusle og skape noe! Jeg fyller gjerne slike timer med å lage kort jeg kan sende til noen, med å skrive tekster og låter eller med å bake. Radio er perfekt i bakgrunnen for min del også (jeg hører gjerne på lange, franske reportasjer fra fjerne steder). Hverdagskos!

  Svar
 7. Hanne
  14:28, 06 mar 2014

  Jeg fyller alle mine pauser med strikketøyet, så det må være det jeg ville fylt en kreativ time med.

  Jeg har et lite spørsmål til deg, hvis du har tid til å svare (eller lage innlegg om det, aller best). Du virker som en veldig fornuftig mamma, som blant annet har et bevisst forhold til miljø. Jeg lurer på hva av utstyr til en baby dere har kjøpt i forkant og etter Orvar ble født. Hvis man klikker seg inn på for eksempel Fotballfrue, får man et bilde på at man trenger veeeldig mye utstyr for en liten en… Hva trenger man, sånn egentlig? (:

  Svar
  • Ine
   20:48, 06 mar 2014

   Jeg lager gjerne et innlegg om det!

   Svar
   • Hanne
    16:20, 14 mar 2014

    Så flott! Gleder meg til dette (:

    Svar
 8. Maren
  14:40, 06 mar 2014

  Så fint med en sånn time. Jeg tegner ikke, men jeg er glad i å se på at Mathias tegner <3

  Svar
 9. tine katrine
  15:35, 06 mar 2014

  Helt enig. Selv om man har det fint, så føles det som om man kaster bort masse tid når man bare sitter forran tven. Jeg har begynt å tegne litt igjen i det siste, føles bra. Ellers går det mest i brevskriving.

  Svar
 10. Kjersti
  15:57, 06 mar 2014

  Jeg skriver når jeg orker det, og da svømmer ordene ut av meg. I natt skrev jeg et hvaldikt, selv om alt jeg egentlig skulle var å dele en fin GIF av svømmende spekkhoggere. Det skjer som regel på impuls med meg. Det er vanskeligere å sette seg ned for å ta en slik time.

  Innimellom tegner jeg, og det kjennes veldig deilig, selv om jeg de siste to årene cirka bare har tegnet kopper og glass og tekanner. Trygge motiver som alltid finnes et sted, uansett hvor jeg er.

  Du tegner veldig vakkert. Jeg vil gjerne se mer.

  Svar
  • Ine
   20:49, 06 mar 2014

   Jeg elsker tegningene dine av kopper og glass og tekanner! Og du skriver så fint.

   Svar
 11. m.
  19:42, 06 mar 2014

  Jeg har endelig begynt å tegne regelmessig igjen, så i går hadde jeg også en kreativ time hvor jeg tegnet Mummitrollet, Sniff, Lille My, Mummipappa og Mummimamma. Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Det er så utrolig godt å bare sitte og skape noe.

  Svar
 12. Ingvildogmusikken
  21:30, 06 mar 2014

  Jeg ville ha perla. Har perledila om dagen. Finner masse kule oppskrifter på Pinterest, og da er det ekstra stas:)

  Svar
 13. Isabel
  20:46, 07 mar 2014

  Å, eg veit kva du meiner. Eg teikner også, og om eg teikner ein time istedetfor å kaste bort tre på seriar, kjenner eg meg så mykje betre. Men blomster har eg aldri vore noko særleg flink til å teikne. Likte teikninga di veldig godt! :)

  Svar
 14. Regnboge
  19:21, 08 mar 2014

  Teikning og måling er slikt som er so utruleg fint å gjere, men eg gløymer so lett kor lite anstrengande det er å dra fram teiknesaker i kvardagen, og elles òg.

  Teikninga di var verkeleg fin, eg har aldri fått til blomar noko særleg. Det gjer meg glad å sjå at folk skaper vakre ting!

  Og hurra: No har eg lært meg eit nytt blomenamn!

  Svar
 15. Frk.Badegakk
  15:49, 09 mar 2014

  En kreativ time her i huset ville nok gått med til strikking. Nydelige blomster du har, og like nydelige tegninger du tegner!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *