Den fabelaktige frokosten

i små og store gleder

0 Kommentarer på Den fabelaktige frokosten

 1. Kristina Kvåle
  09:01, 12 jul 2011

  åh! frukost er det beste måltidet gjennom heile dagen! :) i det siste (dvs. dei siste månadane) har eg verken hatt tid eller ork til frukost, noko eg merkar utruleg godt på kroppen. så i dag vart det jogurt med banan, raude druer og cashew nøtter (og eit par liter kaffi og kinesisk balanse te), it makes all the difference :) scones er typ den største frukost luksusen spør du meg :)

  Svar
  • koffeine
   10:48, 12 jul 2011

   Har ikke blitt så mange fine frokoster i det siste her heller, fordi jeg begynner så tidlig på jobb. Men jeg slår til når jeg har fri! Og ja, scones er den største frokostluksusen – det og pannekaker. (:

   Svar
 2. Hanne
  10:07, 12 jul 2011

  Frokost er helt klart det beste måltidet. Men kjæresten min er en av dem som ikke klarer mat om morgenen. Så der sitter jeg da, og stapper i meg brødskiver og rundtstykker og frukt og te og juice og frokostblanding (ikke alt dette på én frokost da, ehe) mens han har spist det ene hjørnet av brødskiva si og ikke har lyst på mer. Glad jeg er som deg og er glad i mat om morgenen:)

  Svar
  • koffeine
   10:50, 12 jul 2011

   Haha, jeg ser det levende for meg! Jeg er også veldig glad for å være glad i frokost. (:

   Svar
 3. Synne
  15:44, 12 jul 2011

  Jeg er enormt stor frokost-tilhenger, det vet du jo, og dette ser veldig bra ut! Ikkeno’ sier «dette blir en god dag» som en skikkelig kosefrokost!

  Svar
 4. marte
  16:37, 12 jul 2011

  enig, frokost er dagens viktigste og beste måltid spør du meg! har litt vaneskrekk men frokosten er helt hellig. lager alltid en omhyggelig frokost uansett hvor tidlig jeg må stå opp!

  Svar
 5. Miriam
  10:05, 13 jul 2011

  frokostene er det jeg savner aller mest når jeg må jobbe! denne sommeren begynner jeg 7 hver morgen, og jobber i 6 uker. :/ snart bare halvannen uke igjen, da skal det bli bra frokost. :)

  Svar
 6. johanna
  11:24, 13 jul 2011

  det ligger noe magisk i morgenstemning og frokost.
  /jeg må bare fortelle deg at jeg har fulgt bloggen din ganske lenge, uten å gi ifra meg så mye lyd. så når du kommenterte bloggen min for første gang ble jeg nesten litt starstruck, ehehehe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *