Bryllup: Sminke og hår

i bryllup, små og store gleder

0 Kommentarer på Bryllup: Sminke og hår

 1. Ane
  20:20, 16 sept 2012

  FINT! Du er vakker, rett og slett! Jeg ville nok også sminket meg selv om jeg hadde pleid å sminke meg til vanlig, men ettersom jeg ikke bruker annet enn litt maskara og litt concealer til vanlig, så var det godt for meg å heller få hjelp av ei flink venninne. I tillegg fikk jeg også venninnefrisørhjelp, og alt foregikk hjemme i stua sammen med fine venninner – og det føltes helt perfekt. :)

  Svar
 2. Mammadamen alias Karianne
  20:27, 16 sept 2012

  For et nydelig innlegg. Og du er så vakker.
  Dette er de beste tipsene jeg har lest for make up på brullypsdagen!

  Klem Karianne

  Svar
 3. Maren
  21:52, 16 sept 2012

  Helt perfekt! Det høres veldig riktig og viktig ut. Og du er utrolig vakker Ine, det skal du virkelig vite.

  Svar
 4. Karoline
  10:08, 17 sept 2012

  Du var (og er) så nydelig! Og bildet av deg i speilet er utrolig pent.

  Svar
 5. sigridagnethe
  14:56, 17 sept 2012

  ikkje rart du blei fin med eit så steike godt utgongspunkt, vakre ine! eg trur også eg ville ha sminka meg sjølv, skrekken må vere å komme til ei stylistdame som vil at eg skal ha solpudder og veldig markerte auge. den tid den sorg!

  Svar
 6. ingvildogmusikken
  16:30, 17 sept 2012

  Så fint innlegg:) Jeg synes du er så flink til å sminke deg naturlig. Det er så mange bruder som ikke ser ut som seg selv på bryllupsdagen, og det er jo litt kjedelig. Selvfølgelig skal man gjøre en innsats og føle seg fin, men det er viktig å ikke miste seg selv oppi alle forventningene og de mange påvirkningene man utsettes for. Du kjenner deg selv godt og vet hva som kler deg, og det er så fint å lese om. Så er du fin Ine! Du er en et naturmenneske som tenker på både deg selv og andre når du velger produkter. Det er inspirerende:)

  Svar
 7. Josefine
  17:19, 17 sept 2012

  For et fantastisk fint innlegg! Og du er fantastisk fin også! :)

  Svar
 8. Glamourbibliotekaren
  23:13, 17 sept 2012

  Hei, jeg tenkte nøyaktig som deg da jeg giftet meg for noen år siden (jeg har skrevet om det i bloggen min, klikk på navnet mitt så kommer du rett dit). Frisørvenninne fikset håret, og jeg sminket meg selv (fem minutter før taxien kom; holdt på å glemme det!).

  Jeg har vært i bryllup der bruden – som vanligvis ikke brukte noe sminke – så ut som en drag queen med solpudder og glitter overalt. Veldig underlig. Du var derimot kjempefin! :)

  Svar
 9. koffeine
  06:32, 18 sept 2012

  Takk for gode ord, alle sammen. (:

  Svar
 10. Mariann
  13:25, 20 sept 2012

  Jeg skal gifte meg til sommeren, og min store skrekk er å se ut som en annen enn meg selv. Tar derfor i mot alle slike gode tips med store takk! Det gjelder også sminkemerker for de med sensibel hud :)

  Svar
 11. Julie Engel
  14:41, 22 sept 2012

  Mere bryllup! Mere bryllup! Og du var nyyyydelig! Venninna mi som gifta seg i september var på prøvetime hos frisøren og ringte meg i desperasjon da frisøren hadde fått henne til å se ut som en irsk dame som hadde kledd seg ut som henne. Med BLÅ øyenskygge og digre krøller!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *