Vi ♥ klassiske striper (med en vri)

i inspirasjon, min stil

003_141111-12_PoP_89827
/ Sponset innlegg i samarbeid med Polarn O. Pyret /

Et plagg jeg alltid må ha i garderoben min, er en bomullstrøye med klassiske striper. Det passer til absolutt alt, og er det plagget jeg lander på når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. Men jeg synes også de klassiske stripene er veldig fine og sjarmerende på barneklær! Når jeg titter i kommoden med Orvars klær, innser jeg at minst halvparten av klærne hans er stripete. Vi rett og slett  ♥  klassiske striper her i huset!

Jeg vil gjerne tipse om en ny, fin kolleksjon fra Polarn O. Pyret med striper: Polarn O. Pyret Originals. Kolleksjonen har tatt utgangspunkt i de klassiske stripene som Polarn O. Pyret er så kjent for, men klærne kommer med morsomme og søte detaljer som kaninører på luene og fine motiver. Og i 100 % økologisk bomull! Polarn O. Pyret designet sin første stripete genser i 1976, og siden da har de jobbet etter tanken om at barn trenger klær som passer til lek. De skal være myke og gode å leke i, passe til hverdags og fest, tåle all slags vær og kunne gå i arv fra storebror til lillesøster.

Pop_originals_3items
Polarn O. Pyret Originals

Denne uka og neste (altså uke 6 og 7) er det 20 % rabatt ved kjøp av tre varer eller flere på den klassiske blå og røde kolleksjonen. Jeg skal benytte anledningen til å fylle på med det som er barnehagefavoritten her i huset: Lette bomullsgensere til å ha utenpå ullbodyen.

Pssst: Den klassiske stripete genseren fra Polarn O. Pyret finnes i voksenstørrelse også. Jeg tror jeg bestiller en til meg selv i samme slengen.

/ Sponset innlegg i samarbeid med Polarn O. Pyret /

3 Kommentarer på Vi ♥ klassiske striper (med en vri)

 1. Ingvild S L
  22:08, 05 feb 2015

  Åh, herlige stripeplagg er et must! Og jeg har en nattkjole selv, med fine blå striper.

  Og ikke minst er Polaren O.Pyret veldig god kvalitet, jeg kjøpte en pent brukt pyjamas til Iben på Fretex lenge før hun ble født og den er fortsatt like fin selv etter mange vask :D

  Svar
 2. ReiseLiv
  19:10, 06 feb 2015

  Å, så fine! :) Polarn O. Pyret har så mye fint! Elsket genseren med kanin på brystet!

  Svar
 3. samovaren
  12:24, 09 feb 2015

  ah, så fint at det er økologisk! stripete er så fint. og eg visste ikkje at dei hadde i vaksenstorleik òg! takk for fin kommentar hos meg, forresten. <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *