Velkommen til pikerommet

i små og store gleder

Det huset jeg har vokst opp i, er ikke det samme som det foreldrene mine bor i nå. Derfor har jeg ikke hatt noe «eget» rom i huset på Hamar. Eller, jeg har hatt mitt eget rom, men jeg har aldri kommet så langt som til å innrede det skikkelig. Ikke før nå!

Jeg er ikke den mest drevne interiørbloggeren, så det finnes ingen bilder av hvordan det så ut før. Jeg har kasta ut alle overflødige møbler, vaska, sortert gamle ting – gitt bort noe, kasta noe og beholdt noe, kjøpt litt nytt og vært på skattejakt i huset.

Ved senga står en fin, bondeblå kommode fra Ikea. Med en gammel duk.

Over kommoden har jeg hengt opp innrammede postkort med Elsa Beskow-motiver. Noen andre som husker bøkene hennes?

Og senga har fått fine puter og fint sengetøy. Fra Ikea det også.

Ved enden av senga står en gammel jærstol. Den fant jeg i et annet rom, under masse klær. Den fine ramma som står ved siden av har jeg fått i konfirmasjonsgave, og den har jeg lyst til å gjøre noe fint med etter hvert.

I bokhylla finnes fine barnebøker og en god del fantasy.

Og oppå bokhylla står et gammelt bilde som hang over mammas seng da hun var liten, et fotografi av tre fine kusiner i helt like kjoler, et smykkeskrin jeg fikk i dåpsgave og en av mammas mange engler.

Nå mangler bare litt flere bilder på veggene, så er pikerommet helt fiks ferdig. Men jeg synes at det allerede har blitt ganske fint!

0 Kommentarer på Velkommen til pikerommet

 1. Maren
  16:28, 14 aug 2011

  Så veldig fint! Og jeg er så utrolig glad i Elsa Beskow, jeg har to slike fine kort på veggen, jeg også. :)

  Svar
  • koffeine
   17:10, 14 aug 2011

   Tenkte meg at du kjente til henne, Maren! :-)

   Svar
 2. Synne
  17:44, 14 aug 2011

  Jeg var (og er fortsatt) veldig glad i Tante grønn, tante brun og tante fiolett! Og i fantasy, da, høhø. Så fint det er blitt på Hamar-rommet ditt, Ine!

  Svar
  • koffeine
   10:20, 15 aug 2011

   Tantene var en stor favoritt hos meg også! Morsomt. (:

   Svar
 3. Julie Marlen Engel
  22:45, 14 aug 2011

  Det ble kjempefint!

  Svar
 4. T
  08:58, 15 aug 2011

  Så mange fine detaljer – Elsa Beskow er en favoritt hos meg også, husker mamma måtte lese «blomsterfesten» for meg om og om og om igjen da jeg var liten. Vannliljedronninga var ekstra fin – mystisk og fremmed.

  Svar
  • koffeine
   10:21, 15 aug 2011

   Mange som er glad i hennes bøker, skjønner jeg. Koselig. Vet du, det eneste som mangler på veggene er faktisk to Draumspel-bilder. Bestilte i helga. Gleder meg til de kommer!

   Svar
 5. IborgLisa
  18:08, 15 aug 2011

  Kjempefint ble rommet ditt. Husker Elsa Beskow bøkene. Vi selger faktisk barnebestikk, kopper og fat med Beskowmotiver på jobb. De er veldig fine.

  Svar
 6. Josefine
  18:30, 15 aug 2011

  Det ble kjempe sjarmerende :) Koselig at du tar deg tid til å innrede rommet ditt på Hamar selvom du bor i Oslo.

  Svar
 7. Mamma
  22:19, 15 aug 2011

  Rommet ble fint! Klem fra mamma

  Svar
 8. Ragnhild
  17:43, 19 aug 2011

  Elsa beskow sine bøker va so magiske! Eg elska dei.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *