Tilskudd til garderoben + ønskeliste

i min stil, minimalistisk garderobe, strikking

17 Kommentarer på Tilskudd til garderoben + ønskeliste

 1. samovaren
  11:36, 10 mar 2015

  så fin! eg har òg gått til innkjøp av noko eg elskar. og lettgenser tenkte eg òg å strikka! 20% rabatt hos pickles denne veka. korleis går det med bettyjakka? :)

  Svar
  • Ine
   11:42, 10 mar 2015

   Jeg er nesten ferdig! Har igjen litt vrangbord + stolper. Jeg har gjort noen småfeil her og der, og strikkefastheten er ikke helt perfekt, men jeg håper den blir fin nok til å brukes. Hvis ikke ser jeg på den som et læringsprosjekt! Så spennende meg innkjøp av noe du elsker, hurra!

   Svar
   • samovaren
    15:38, 10 mar 2015

    ah, gler meg til å sjå han ferdig! eg strikkar jo genser no, men der har eg gjort mange feil. eg ser på det som ein føflekk eller noko liknande. berre sjarmerande! hihi.

    Svar
 2. ida
  11:55, 10 mar 2015

  Så lurt å skrive en slik ønskeliste! Jeg burde kanskje begynne med det jeg også.

  Etter at jeg ble inspirert av deg (og Erin Boyle fra Reading my tea leaves) til å få en mer minimalistisk garderobe, har jeg innsett at jeg er ganske fornøyd med mange av de plaggene jeg allerede har, og jeg har fått ryddet skikkelig i klesskapet (kvittet meg med mange plagg jeg aldri brukte og ikke likte). Jeg har fått mindre lyst til å kjøpe nye klær og har gjenoppdaget ganske mange plagg. Det har også gjort meg mer bevisst på hvor jeg kjøper klær og i hvilke stoffer plaggene er laget av. Det hjelper virkelig å ha noen retningslinjer å følge! :-)

  Svar
  • Ine
   12:27, 10 mar 2015

   Så fint at du er fornøyd med mye av det du allerede har, og at du ikke har så lyst til å kjøpe masse nytt! Det er jo det aller beste. Selv har jeg jo en del plagg jeg ønsker meg, men jeg prøver å være tålmodig, og ikke tenke at jeg må skaffe alt på én gang. Da er det fort gjort å gjøre bomkjøp, selv om man følger en plan. Og som du skriver, hjelper det veldig å ha noen retningslinjer å følge, da handler man automatisk mindre. :)

   Svar
 3. Maren
  13:13, 10 mar 2015

  Jeg ble jo også veldig inspirert, og ga bort mange plagg som ikke ble brukt, og det har ført til at jeg ble enda mer fornøyd med de tingene jeg liker. Hurra! Så deilig å se inn i klesskapet og kun se det man kan tenke seg å ta på, og ikke alt det andre.

  Svar
 4. Lykkestredet
  15:17, 10 mar 2015

  Jeg driver med en aldri så liten ryddings i klesskapet selv for tida. Man er jo kanskje mer vanedyr enn man liker å innrømme, så det er ofte sånn at de samme genserne og blusene blir hengende inni skapet i altfor lang tid av gangen, uansett hvor fine de er. Da er det jo bedre at noen andre kan få dem :)

  Svar
 5. Ane
  15:21, 10 mar 2015

  Jeg har absolutt blitt inspirert! Jeg har renska opp i klesskapet ganske ofte den siste tida (fin bivirkning av å bytte klesstørrelse i forbindelse med graviditet og amming og slikt), men tidligere har jeg gitt bort klær jeg ikke trives i (for de er det jo bare dumt å beholde). Nå har jeg i tillegg gitt bort noen klær som jeg egentlig synes er ganske fine både på hengeren og på meg – men som jeg allikevel synes er med på å gjøre skapet mer rotete enn nødvendig. Deilig! Jeg har fortsatt rikelig igjen. :)

  Svar
 6. Josefine
  15:35, 10 mar 2015

  Jeg har også blitt inspirert, men har ikke hatt så mye tid til å gjøre noe med inspirasjonen enda. Tenker å ta fatt på klesskapet i helga! Ellers har jeg vært i London, og da ble det noen nye innkjøp, både planlagte og spontate som det ofte er. Men gikk ikke bananas, som jeg har en tendens til å gjøre, så jeg må si meg fornøyd med det! :)

  Svar
 7. tine katrine
  17:43, 10 mar 2015

  Jeg håper jeg blir like smart i klesveien en dag :) Har ikke gått gjennom skapet mitt enda, men tror det skjer snart!

  Svar
 8. Mammadamen
  13:52, 11 mar 2015

  Fin ønskeliste, og den buksa ser også veldig fin ut. Jeg er glad i slike bukser. Jeg har en dressbukse fra Filippa K som jeg er så glad i. Før var den kun til pent, men nå er den så gammel t jeg tenker den er lov til hverdags også:-)

  Klem fra Karianne

  Ps leter også etter det perfekte aformede skjørtet!

  Svar
  • Ine
   16:14, 11 mar 2015

   Denne blir mest til hverdags, tror jeg, men den kan jo pyntes opp til finere anledninger også :) Filippa K har veldig mye fint!

   Svar
 9. Stine
  20:49, 11 mar 2015

  Seks poser med klær, sko, belter og vesker har gått til gjenbrukk. To nye jeans har fått erstatte noen fullstendig utslitte og hullete andre par. Nå brukes det som er igjen frem til jeg får en god følelse med hvordan jeg egentlig vil ha stilen min og hva som eventuelt mangler og må på ønskelista.

  Svar
 10. Sigrid
  11:18, 12 mar 2015

  Jeg har faktisk rydda i skapet! Nå har ikke jeg så innmari mange klær fra før, og kjøper nye ca. hvert skuddår, så da jeg innså at jeg nesten ikke hadde basisplagg ble det satt på lista. Jeg har nå to stripete singletter f.eks., og det er bl.a. etter tips herfra :) Også gikk jeg til innkjøp av en strikkecardigan i en fantastisk farge, som jeg jo ikke skulle.. haha! Men jeg er veldig fornøyd, og flere basisplagg står på ønskelista :)

  Svar
 11. Malin
  19:26, 17 mar 2015

  Åh Ine du är så fin. Jag blir så himla glad över att läsa dina inlägg!

  Svar
 12. Maria
  19:46, 24 mar 2015

  Har hengt alle klærne jeg liker best på hengere, og sortert dem så det går fra mørke klær til lyse. Pent å se på, og lett å finne ting som matcher!

  Svar
  • Ine
   21:48, 24 mar 2015

   Så lurt! :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *