Ti ting (uke 4)

i ti ting

Processed with VSCO with f2 preset

En. Sist helg kjøpte vi boller på Stockfleths, og da vi kom ut, fant vi ut at vi hadde fått (og betalt for) fire i stedet for tre. Den ekstra bollen la jeg i fryseren, slik at jeg kunne finne den frem på en trøtt hverdag senere. Den ble tirsdagsfrokost sist uke med kaffe til. Luksus!

To. Lyset som sakte vender tilbake. Det er så deilig at det er litt lysere om ettermiddagen. Kjenner at jeg begynner å glede meg til våren.

Tre. Et hyggelig kafébesøk med min fine lille barselklubb. Tips til babyvennlig, sentral kafé: Baker Hansen i Haakon VIIs gate. God plass og bra stellemuligheter.

Fire. Besøk av bestemor og bestefar fra Harstad. Orvar hjalp meg å gjøre klart gjesterommet til de skulle komme, og man ser ganske godt på bildet ↑ at han gledet seg til  besøk!

Fem. Denne gulrotsuppa. Med masse frisk koriander, sitron og creme fraiche oppå, og brød ved siden av. Perfekt vintermat!

Seks. Vilde sitt Kickstarter-prosjekt Lille Rille hand dyed yarns.

Sju. Å lage en stor ladning granola. Det lukter såå godt når man steker den! Også får man mange gode frokoster å glede seg til.

Åtte. Ylva ble fire måneder! Plutselig kan hun gripe etter ting, le og rulle seg fra ryggen til magen. Alle små milepæler gjør meg glad og vemodig på en gang. Jeg synes tida går så fort denne gangen.

Ni. Ellen på YouTube. En kveld ble jeg sittende å se på alle intervjuene med Kristen Bell, og det gjorde meg så glad. Hvis dere ikke har sett det allerede, må dere se Kristen Bells sloth mealtdown <3

Ti. Å overraske Maren med babyshower! Det ble et koselig teselskap med ballonger, kaker, masse latter og dekorering av bodyer (akkurat som i Lane’s babyshower i Gilmore girls).

3 Kommentarer på Ti ting (uke 4)

 1. marire
  18:44, 30 jan 2017

  disse innleggene er så fine <3

  Svar
 2. Maria
  16:25, 31 jan 2017

  Hei Ine! Først av alt må jeg si tusen takk for en utrolig fin blogg <3 Jeg har et forslag til deg! Hva hvis du lager en vennematching-post? Sånn at noen kan skrive i kommentarfeltet at de ønsker en kaffevenn i Bergen, også kan man søke i kommentarfeltet og se om det er noen i samme by? (Og da trenger du ikke gjøre noe annet enn å opprette posten heller ;) ) Jeg har skikkelig trua på at noe sånt kunne funke fantastisk bra på bloggen din! Den er nemlig skikkelig fin, og jeg mistenker at den tiltrekker seg likesinnede folk som jeg gjerne vil være venn med! Hilsen student i fremmed by litt langt hjemmefra <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *