Ti gode ting

i små og store gleder

Untitled
♥ Fin post! En skikkelig god sjokolade med vanilje fra Karen Marie og en bok om bildebøker.
♥ Den friske, klare høstlufta. Og bladene som begynner å gulne.
♥ Nybakt brød med smør og brunost til formiddagsmat sammen med mine to fine.
♥ Planer om å lage en stor, fin arbeidsplass til Ståle og meg på dette rommet. Nå jobber jeg stort sett på spisebordet i stua, men det begynner å bli litt kaotisk med alle bøkene mine som jeg må finne fram og rydde bort hver dag. Så jeg gleder meg til å få en romslig plass med hylle over.
♥ Halvsunne bananmuffins og sterk kaffe til frokost.
♥ Å finne igjen en godt bortgjemt treningsglede. Det siste året har jeg hatt nok med å trille turer med Orvar (og etter hvert løpe etter ham), men nå som han er i barnehagen og jeg sitter hjemme og jobber, er jeg nødt til å finne på noe annet. YouTube-videoer og (sakte sakte) løping i skogen er fint!
♥ Kafélesing med Maren, selv om ingen av oss fikk gjort så mye som vi hadde tenkt.
♥ Å besøke Norsk Barnebokinstitutt. For et fint sted!
♥ Orvars første tegning <3 <3 <3
♥ Fredagskveld med en febervarm, sovende baby på fanget (ikke feberen så klart!). Og masse Modern Family, pizza med hvit saus, sjokolade og Kampen for tilværelsen.

3 Kommentarer på Ti gode ting

 1. Synne
  17:11, 27 sept 2014

  Halvsunn frokost er den beste frokosten, muaha!

  Svar
 2. Heidi
  17:28, 27 sept 2014

  Hvis mangel på bevegelse blir et problem, kan kanskje en stående arbeidsstasjon med stenmatte på gulvet eller noe sånt noe hjelpe? Jeg leser jo mye og prøver å veksle mellom ulike ligge- og sittestillinger i sofaen og gulvet og stående arbeid ved kjøkkenbenken. Når jeg står, kan jeg tøye, bruke fotrulle og sånt samtidig. Det er ikke like bra som å gå, men bedre enn bare å sitte i samme stilling hele dagen.

  Svar
 3. Maren
  18:30, 27 sept 2014

  Takk for fin formiddag sammen <3 Ha en god lørdagskveld!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *