Tapetsering av soverommet

i interiør

Nå tenkte jeg dere skulle få se hvordan det går med oppussingen av soverommet vårt! Siden jeg skrev om det sist, har vi kommet ganske mye lenger. Vi har grunnet veggene, og er godt i gang med å tapetsere.

IMG_9739Som jeg skrev sist, valgte vi tapeten Block Print fra Eco Wallpaper. Vi har jo tapet på det andre soverommet vårt også, der har vi den blomstrete tapeten Flora fra Boråstapeter. Jeg ville ha noe som harmonerte med den, selv om man aldri ser tapetene samtidig når man er i leiligheten.

IMG_9839
Og etter å ha fått den nye tapeten opp på veggen, er jeg veldig fornøyd med valget. Den har et helt annet uttrykk enn Flora, men jeg synes de likevel passer fint sammen. Denne gangen tapetserer vi alle fire veggene, og da ville jeg ha en tapet som oppleves rolig. Var litt bekymra for at den skulle være strevsom å se på fordi den er såpass småmønstret, men det er den heldigvis ikke. Derimot veldig fin. Hurra! Nå har vi igjen bare en og en halv vegg, så er vi ferdige. Gleder meg til å begynne å innrede, det er jo den morsomme delen. Stay tuned!

5 Kommentarer på Tapetsering av soverommet

 1. Benedicte
  13:20, 25 jun 2016

  Så nydelig tapet! Spent på å se hvordan det blir til slutt :)

  Svar
 2. ina
  20:45, 26 jun 2016

  Ååå, så fint det blir!!

  Svar
 3. Ragnhild
  21:13, 29 jun 2016

  Det vart jo skikkeleg fint! Klassisk, og enkelt og intrikat på same tid.

  Svar
  • Ine
   13:31, 03 jul 2016

   Tusen takk, Ragnhild!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *