Svar på spørsmål, del en

i tekster og tanker

9 Kommentarer på Svar på spørsmål, del en

 1. Frida
  11:57, 18 jan 2017

  Hei! Så fine svar! Jeg fikk ikke med meg at du hadde spørsmålsrunde, så jeg prøver meg på et spørmål her og håper at du enten svarer meg her, eller tar det med i del to av svarene :D

  Hvordan hadde dere reagert hvis dere hadde fått tvillinger? Hvordan hadde livet forandret seg? Klarer du å sette deg inn i hva det vil si å ha tvillinger?

  Svar
  • Ine
   12:20, 30 jan 2017

   Hei! Jeg svarer her, jeg. Jeg tror nok ikke jeg klarer å sette meg inn i hvordan det er å ha tvillinger. På samme måte som jeg ikke kunne sette meg inn i hvordan det er å få barn i det hele tatt, før vi fikk et selv :) Jeg ser for meg at vi ville blitt både glade og helt satt ut hvis vi fant ut at vi skulle ha tvillinger. Bare én baby er jo mye jobb! Men jeg tror vi hadde klart det, med hjelp fra familie og venner.

   Svar
 2. Jorid
  13:01, 18 jan 2017

  Så morsomt at dere hadde Jorid på navnelista til lillesøster! Har ikke møtt/hørt om så veldig mange andre som heter det.

  Svar
 3. Lise-Marie
  17:51, 18 jan 2017

  Så mange fine spørsmål og svar! Jeg håper virkelig det blir barnebok en gang :)

  Svar
 4. June
  08:00, 19 jan 2017

  Dette var fint å lese! Fornuftig å ta kontinuerlige oppryddinger i ungenes leker, ser for meg at det kan fylles opp fort, haha. Og samsoving høres så koooselig ut (og praktisk!), det skal jeg også gjøre (sier hun som ikke er gravid en gang).

  Svar
 5. Oda
  13:41, 20 jan 2017

  Hei! Så fin blogg :) Nydelig soverom. Kan jeg spørre hvilken sprinkelseng dere har? Vi venter barn, og vurderer Gulliver fra Ikea, og håper det skal være mulig å sette den inntil vår seng med bunnen hevet og siden tatt av.

  Svar
  • Ine
   15:14, 20 jan 2017

   Hei! Takk! Vi har Gulliver, og synes det fungerer fint. Bare pass på at den er stroppet godt fast, og at det ikke blir noen sprekk mellom deres seng og sprinkelsenga :)

   Svar
   • Oda
    14:05, 22 jan 2017

    Takk for svar! :)

    Svar
 6. Maria
  21:56, 08 feb 2017

  Et lite tips, hvis du skulle få lyst til å skrive dagbok:
  Jeg har en femårsdagbok som heter «Mom’s one line a day», kjøpt på Nest (de har den på Tanum også): http://nest.no/p/42/moms-one-line-a-day
  Den er perfekt overkommelig for en småbarnsmor, med fem små linjer pr dag å skrive på, og hvert år starter man forfra igjen, så du kan se hva du skreiv på den samme dagen årene før. Jeg har min på nattbordet og skriver litt på sengekanten, f.eks. hva vi har gjort en helt vanlig dag, noe morsomt eller fint treåringen min har sagt eller gjort, hvilke barnebøker vi leser for tida, hvis mannen min og jeg har vært på date, eller noe om hvordan det er å være gravid igjen. Hvis jeg leser hva jeg skreiv bare noen måneder tidligere, har jeg ofte glemt det allerede og er så glad jeg har skrevet det ned!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *