Superenkel pastassaus + bloggtips

i vegetarmat

8 Kommentarer på Superenkel pastassaus + bloggtips

  1. Heidi
    11:40, 04 jan 2017

    Takk for nyttig bloggtips!

    Du kan jo lage din egen ferdigsaus ved å lage en stor gryte og fryse ned i porsjoner?
    Jeg gjør det med pizzasausen vår (pizza hver lørdag), så trenger jeg bare lage saus kanskje annenhver måned. Aberet er at man må huske å tine den.

    Svar
    • Ine
      13:05, 04 jan 2017

      Det er absolutt lurt! Håper å bli litt bedre på å planlegge middager fra nå av, og da er et lager med ferdig saus kjempesmart! Og det er jo både bedre og billigere enn kjøpesaus.

      Svar
  2. Erika
    19:46, 04 jan 2017

    Dette var sjukt godt! Synes aldri jeg har fått til tomatsaus før, men denne traff. Hadde litt kokte linser og sjampinjong oppi. Tenkte å prøve med litt soyakjøttdeig neste gang. Green bonanza er forøvrig topp; Alt jeg har lagd derifra har smakt godt.

    Svar
    • Ine
      09:02, 05 jan 2017

      Yay, så bra! Det hørtes godt ut, og soyakjøttdeig funker sikkert også bra! Og jeg er helt enig, alle oppskriftene jeg har prøvd har vært veldig bra!

      Svar
  3. BeraBear
    17:28, 06 jan 2017

    Nam! Kjæresten min og jeg hadde en fin italiensk aften med denne, hadde til og med kjøpt parmesan! Takk for tips :-)

    Svar
  4. marire
    08:11, 11 jan 2017

    jaaaaa den sausen er så god! den var et internettfenomen for noen år siden, jeg husker jeg også syns det virket rart, men så er den ferdig kokt: mmmm.
    takk for tips!
    (og tusen takk for kommentar på bloggen. <3 )

    Svar
    • Ine
      10:23, 12 jan 2017

      Enig, den er veldig god! Det gjelder bare å ha tid til å koke den :)

      Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *