Soveromsplaner

i inspirasjon

17 Kommentarer på Soveromsplaner

 1. Anaruh
  13:12, 08 mai 2013

  Jeg er faktisk akkurat kommet igang med å ta en tilsvarende oppsussing i stua; male vegger og bytte om og ut noen møbler. Gleder meg til å se det ferdige resultatet, og henter inspirasjon fra fine blogger, bla din.

  Hos oss har det meste stått på stedet hvil siden vi flyttet inn for snart fem år siden, så ingen grunn til å føle at du henger etter på noe vis :P

  Men sikkert lurt å gjøre unna litt før babyen kommer, for etterpå har man liksom lyst til å gjøre andre ting enn å maskere, sparkle og male en stund…

  Svar
  • koffeine
   13:44, 08 mai 2013

   Lykke til med oppussing!

   Vi vil gjerne ha de store tingene på stell før babyen kommer, men litt småpusling kan vi ta utover sommeren. Men jeg tror du har rett i at man har lyst til å gjøre andre ting enn å maskere, sparkle og male i barseltida, så vi satser på å være ferdige med det!

   Svar
 2. Dina
  13:23, 08 mai 2013

  Det kommer nok til å bli fint!

  Et tips er å kjøpe babyseng og stellebord på Finn dersom dere uansett skal male:) sånt blir ikke særlig slitt.

  Svar
  • koffeine
   13:53, 08 mai 2013

   Vi har tenkt på det også, men siden vi ikke har bil blir det fort kostbart å få ting levert hjem. Ikea har veldig billig og bra leveringsservice, så da er det enklere for oss å kjøpe det der, når vi likevel skal ha andre ting. Vi går for brukt på det meste annet av utstyr til babyen, da! :)

   Svar
 3. tinekatrine
  14:01, 08 mai 2013

  Så deilig! Er litt misunnelig på dere som har fått gjort så mye i leiligheten, men vi som har bodd her siden desember ikke har fått gjort en ting. Har ikke en gang fått skrudd opp persienner, haha! Men men, det kommer seg nok, forhåpentligvis i sommer når folk har bedre tid til å hjelpe og slikt. Lykke til med oppussing, og gleder meg til å se resultatet :)

  Svar
 4. Karin
  14:51, 08 mai 2013

  IKEA har nokon skuffegreier dykk kunne hatt på den øverste delen av skapet. eventuelt kjøkkenskapdører (dei sel jo ut det gamle sortementet)?

  Svar
 5. Gårdsjenta
  15:31, 08 mai 2013

  Lykke til med oppussing :) Vi holder på med gangen oppe i 2.etasje, og så lager vi kontor/spisskammers inne :) Også skal vi fikse opp trappa/inngangspartiet ute :) Tror det bir veldig bra :)

  Øverst i skapene pleier jeg å lagre kofferter, vinterklær, ekstradyner osv, sånt som ikke brukes så ofte :) Kan jo fint bruke koffertene til å lagre ting i ellers, når man ikke skal på tur også :)

  IKEA er jo bare genialt. Bra det snart kommer til hedemarken også :)

  Svar
 6. Maren
  15:41, 08 mai 2013

  Åh, det høres ut som fabelaktige planer! Jeg elsker sky-lampa <3

  Svar
 7. Synnebollen
  23:26, 08 mai 2013

  Så koselig at himmellampa fortsatt henger med, hihi.
  Dette virker spennende. Åpne løsninger skaper jo gjerne personlighet og romfølelse, og det blir sikkert fint med hvite vegger og farge på gardiner, skap og nattbord – du er så flink til å velge pene kombinasjoner!
  Jeg kan ikke utstå dobbeldyner, haha, men det er så viktig å sove godt! Håper dere kan kose dere med soveromsplanene og -prosessen, og at resultatet blir akkurat slik dere ønsker. Jeg gleder meg sånn til å komme på besøk i sommer!

  Svar
 8. S
  10:40, 09 mai 2013

  Kjøpte seng på skeidar, kostet ca 4000 med madrass og alt (da hadde vi en sengeramme allerede). Gull verdt med en god seng! Jeg foreslår noen store pene esker å ha ting man ikke bruker hver dag men ikke må ned i kjelleren, som sengetøy for eksempel. Har selv hatt lignende plass og det så finest ut med noe med litt stor størrelse, ble litt rotete med mange små esker. Håper du skjønner hva jeg mener;) lykke til!

  Svar
  • koffeine
   15:46, 09 mai 2013

   Det tror jeg du har rett i! Får gå på jakt etter store, fine esker. Også kan man jo ha fint sengetøy liggende framme, hvis man bare bretter det litt pent.

   Høres herlig ut med god seng! Vi har en helt ok, men gleder oss til å skaffe en litt bedre på sikt.

   Svar
 9. Mariann
  19:50, 09 mai 2013

  Vi sparte mange tusen på å kjøpe seng på salg på Skeidar. Selv om jeg ikke anbefaler leveringsservicen (i hvert fall ikke her i området), kan det lønne seg å følge med en stund. Og det er fantastisk med ny seng når den endelig kommer. Lykke til :)

  Svar
 10. tonemor
  02:28, 10 mai 2013

  Skyvedører, huff og huff. Finnes ikke noe mere upraktisk. Lurt å ta dem med. I vårt nye hus ble det planlagt «skap» uten dører fra første stund. Vi har et forheng på gardinskinne (stoff fra Ikea) fra øverste hylle og ned. Enkelt og greit, det dekker når man vil og er lettere å håndtere enn all verdens skapdører. På øverste hylle står det pene Ikea esker, fire store esker i bredden. Kategorier: Sommer (sesongklær til mor), Gaver (! små saker man kommer over med tanke på 18 nieser og nevøer, Mimre (klær i ministørrelser) og Bunadting. Under hyllen er det ett trådhyllestativ til far og ett til mor, resten er kleshengerplass. Hvis det ikke er nok plass, må det ryddes og gis bort ting. Vi velger å ikke ha mengder. Kos deg med dette, da. Det er jo en hyggeting. Klem

  Svar
  • koffeine
   09:45, 10 mai 2013

   Det høres ut som en fin løsning, vi går nok for noe lignende. Synes det er helt greit ikke å ha mengder med plass i skapet, for jeg liker uansett å ha ganske få klær. Skal ta en opprydning nå når vi ordner det nye systemet vårt! Har også lyst til å sy et forheng, men jeg er ikke særlig stødig med symaskin. Kanskje bruker vi noen fine gardiner i stedet. Og ja, jeg skal kose meg med dette – det er absolutt en hyggeting!

   Svar
 11. vesle serena
  12:19, 12 mai 2013

  Hei Ine, veldig gode planer! ikke for å ødelegge drømmen om en dobbel dyne, men hvis den lille vil sove sammen med dere noen ganger er det mye bedre med hver sin dyne til mamma og pappa og babydyne i midten :) Lykke til med oppussing light :)

  Svar
  • koffeine
   16:34, 12 mai 2013

   Takk!

   Oi, det hadde jeg ikke tenkt på. Vi tar uansett vare på de gamle dynene våre, så da får vi veksle litt hvis det skulle bli aktuelt. Har uansett planer om å kjøpe sprinkelseng der vi kan ta av den ene sida, og feste den helt inntil senga vår. Så kan vi bare rulle babyen inn og ut av den – hihi!

   Svar
 12. Katrine
  17:30, 14 mai 2013

  Det hørtes ut som fine og lure planer! :) Det er utrolig hva noen malestrøk gjør, og noen fargeklatter ellers. Og hurra for dobbeldyne!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *