Soverom for fire

i interiør, mammaliv

Nå som vi venter på et nytt familiemedlem, har vi tenkt en del på hvordan vi skal organisere soverommene våre. Vi har jo samsovet med Orvar nesten hele tida, og trivdes bra med det. I det siste har han selv vist initiativ til å ville sove i egen seng, og da gjør vi så klart det. Sprinkelsenga vi kjøpte til Orvar før han ble født, har hele tida stått på soverommet vårt. I perioder har han villet legge seg til å sove der, og kanskje kommet over til oss i løpet av natta. I andre perioder har han sovnet ved siden av en av oss i dobbeltsenga, og blitt der til morgenen. Vi har trivdes med å ha det sånn. Og vi tenker at han fortsatt skal sove på samme rom som oss når lillesøster kommer. Det er i hvert fall det vi har som utgangspunkt, så får vi heller finne andre løsninger etter hvert hvis det blir nødvendig.

Planen nå er å pusse opp det andre soverommet vårt, som er litt større enn det vi har nå. Vi tenker å kjøpe ny seng til Orvar, og lage en koselig krok til ham der. Vi har sett på senga Minnen fra Ikea, som virker solid, og kan trekkes ut til å bli 190 cm lang. Hvis det ikke dukker opp noen gamle, fine senger på Finn, tror jeg det blir den. Eller er det kanskje noen av dere som har tips til fine, holdbare barnesenger?

Til babyen tenker vi å ha vuggen vi kjøpte til Orvar fremme på soverommet, og ellers ønsker jeg meg et babyrede vi kan ha mellom oss i dobbeltsenga. I begynnelsen er de så veldig små, så jeg synes det kjennes trygt med et lite «fort» rundt babyen. Ellers er jeg innstilt på samsoving – men man vet jo aldri hva som fungerer før den lille er der. Men det er i alle fall slik vi tenker nå at vi skal organisere oss.

blockprint

Vi har allerede begynt på oppussingen av rommet. Ståle har fjernet den stygge strukturtapeten som var der inne, og jeg har skrapet og vasket veggene. Nå skal det sparkles og grunnes, før vi skal tapetsere. Etter mye fundering har vi bestemt oss for tapeten Blockprint fra Eco Wallpaper. Vi skal tapetsere hele rommet, og jeg er veldig spent på hvordan det blir. Jeg ser for meg at det blir fint med et teppe i rolige farger på gulvet, et fint sengeteppe og gardiner i lin. Kanskje Orvar skal få en sengehimmel? Gleder meg til vi er ferdige med oppussingen, og kan begynne med innredningen. Akkurat nå ser det ganske stusslig ut, med ujevne nakne vegger. Men det blir nok bra til slutt. Og uansett er det deilig endelig å ha tid og overskudd til å sette i gang med dette. Dere skal få se bilder underveis, så klart! Håper dere har en god start på juni!

6 Kommentarer på Soverom for fire

 1. Ragnhild
  16:26, 01 jun 2016

  Det var jo ein riktig so fin tapet! Det blir spennande å sjå korleis det blir.

  Svar
 2. Hannah
  10:59, 02 jun 2016

  Så fin tapet! Det blir nok et koselig soverom☺

  Svar
 3. Ingvild SL
  12:05, 02 jun 2016

  Så fin tapet, det blir nok et svalt og behagelig rom :)

  Svar
 4. Synne
  12:53, 02 jun 2016

  Nydelig tapet! Så spennende med nytt soverom!

  Svar
 5. Hanne
  15:39, 02 jun 2016

  Nydelig tapet(!!!), blir inspirert til å bruke noe annet enn maling, som det hovedsakelig går i her hjemme. Samsoving er gull, enig med deg. Vi har forsåvidt flyttet S på eget rom nå, men fram til nå har samsoving fungert veldig godt for oss også.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *