Søndagsliste

i små og store gleder

6 Kommentarer på Søndagsliste

 1. Maren
  20:10, 22 jun 2014

  Fin søndag! <3 Det har min også vært. Jeg har lest, drukket masse te, vært i skulpturparken på Ekeberg sammen med Mathias i både sol og regn, og spist grønnsakssuppe med masse ingefær til middag.

  Svar
 2. Mewkid
  09:32, 23 jun 2014

  Åh, søndager<3! Så gøy med hjemmelaget jordbærsyltetøy! Og deilig å sove lenge. Mm! Jeg koste meg masse i Risør, badet i sjøen, spiste god middag og koste med pusene. Så reiste jeg med buss i 5 timer, og kom hjem til mat, pusekos og Åsmundkos her i Oslo. Så ble det TV-titting og sånt resten av kvelden. Bra dag!

  Svar
 3. Vicky
  19:43, 23 jun 2014

  så fint du verkar haft det <3 och fina gardiner, hihi! igår tog jag det så himla lugnt. och drack jasminte på liebling! sånt otroligt fint café alltså <3

  Svar
 4. irene
  21:44, 23 jun 2014

  Koselig søndag du har hatt!! Jeg benyttet timene med sol til å gå en rask tur med hunden min opp på fjellet, og full fart ned igjen. For deretter å gå tur i fjæra, spise på byens thai restaurant og kollapse på sofaen. Venta på samboeren skulle komme hjem så vi kunne se mer Orange is the new black, bare for å oppdage at vi så siste episode i sesong 2 kvelden før. Uæææ!!! Jeg ble helt rastløs og lei meg. Hva skal vi se nå??

  Svar
 5. Ane
  22:04, 23 jun 2014

  Så fint med litt ekstra søvn! Vår søndag inneholdt jenta vår sin første tur på kunstmuseet her i byen, en kafétur og masse dansing her også. Det absolutt beste som fins, tror jeg!

  Svar
 6. Sulvis
  11:54, 24 jun 2014

  Fin søndag! Jeg har lenge vurdert å se Orange is the new Black, men har ikke kommet meg dit ennå. Nå setter jeg den opp på må se-lista!

  Ha en fin uke som lærerinde!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *