Søndag

i inspirasjon

Sunday breakfast.
Organising.
Jeg elsker frisøndager! I dag har vi startet dagen rolig med fin søndagsfrokost. I skrivende stund skinner sola inn gjennom vinduet, og Morgenkonserten på P2 står på i bakgrunnen. Planen for dagen er å ha en skikkelig lesedag, med litt pakking og en tur ut innimellom.

Siden vi likevel må pakke ned alle sakene våre i forbindelse med flytting, benytter vi anledningen til å gjennomføre et ganske omfattende organiseringsprosjekt. Vi har gått gjennom så og si alt vi eier, kastet masse, gitt bort enda mer, og funnet smarte løsninger for å oppbevare det som ble igjen. Til store, litt tyngre ting har vi kjøpt solide bokser i plast på Clas Ohlson, og til mindre ting har vi kjøpt forskjellige fine bokser på Ikea. Jeg er spesielt fornøyd med dem på bildet over, synes de er så fine!

Vi flytter neste helg, og det føles veldig bra ikke å dra med seg masse unyttig skrot til vårt nye hjem. Fint å ha tatt våropprydningen allerede nå. Og når alle små ting er i bokser med merkelapp på, vet man hvor man har dem. Så er det bare å plassere boksene i det rommet de skal være. Dagens lille flyttetips fra meg.

God søndag, alle sammen!

11 Kommentarer på Søndag

 1. Ingvild
  11:36, 24 feb 2013

  Høres ut som en fin søndag!
  Vår startet tidlig med en vrang baby, men vi ha fått fin frokost med espresso, egg og vamt brød.
  Gode flyttetips, vi holder på med det samme, utrolig hva man klarer å samle opp på 60 kvadratmeter iløpet av noen år. Om vi flytter i påsken blir det med mye, mye mindre!

  Svar
 2. rosapille
  11:49, 24 feb 2013

  Lurt å ta en rydderunde i når man uansett må pakke sammen alt man har:) Jeg likte boksene på bildet skikkelig godt, utrolig kule! Og hva-det-nå-er i glassene, det så digg ut^^

  Svar
  • koffeine
   21:21, 24 feb 2013

   Det er en pære- og solbærjuice fra Sunniva, den er kjempegod!

   Svar
 3. Polkadotdays
  12:03, 24 feb 2013

  Den perfekte start på en fin søndag! Det er så utrolig deilig å få orden på ting, kvitte seg med det en ikke trenger og organisere resten. God søndag til deg!

  Svar
 4. Josefine
  13:12, 24 feb 2013

  God søndag, Ine! Her i huset har det også vært søndagsfrokost, vasking av klær og tur rundt Songsvann i helt fantastisk vær! Resten av dagen skal brukes til rydding og lesing med litt helgekos innimellom.

  Veldig lurt å gå igjennom alt man eier og har når man likevel er nødt til å pakke alt ned å flytte! Lykke til med resten av pakkingen, blir spennende å lese om flyttingen, ikke minst gleder jeg meg til innredningen!

  Svar
 5. tinekatrine
  13:12, 24 feb 2013

  Det var det vi egentlig skulle gjøre, men så fikk vi plutselig vite at vi kunne flytte en hel måned før enn det vi trodde, så da var det bare å hive alt ned i esker. Så vi tar den vårrengjøringen nå, sakte men sikkert, hehe. God søndag!

  Svar
 6. Ane
  13:19, 24 feb 2013

  Søndagsfrokoster er noe av det fineste som finnes! Så herlig stemningsfullt bilde :) Jeg kjenner jeg burde flytta snart, for nå er det mye unødvendig rundt i huset – til tross for jevnlig gjennomgang av klesskapet. Lykke til med flyttinga!

  Svar
 7. Maren
  13:32, 24 feb 2013

  En perfekt søndagsmorgen! Det gir en skikkelig god følelse når man rydder og organiserer, herlig rent og oversiktelig. God søndag til dere!

  Svar
 8. Synnebollen
  14:47, 24 feb 2013

  Jeg er med i søndagenes fanklubb! Spiste egg til frokost i dag, jeg også. Med egenpresset juice, godt lesestoff og radio. Helgekos <3
  Tenk at dere bare har en uke igjen på Sofienberg! Det føles bra å ha det rent og oversiktlig rundt seg i en slik sammenheng, så jeg synes fremgangsmåten deres virker veldig fin.
  Fortsatt god søndag, kjære Ine!

  Svar
 9. Miriam
  07:13, 25 feb 2013

  det er kjempesmart av dere å sortere og rydde og kaste, jeg gjorde det samme etter 3 studieår i bergen, hjelpes så mye papirer og tull jeg ikke trengte. og så deilig å bare ha noen esker med seg hjem! :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *