Sommerlig salat med tahinidressing

i vegetarmat

Akkurat nå er det utrolig mange fine grønnsaker å få kjøpt i butikkene, og jeg synes det kan være fint å gå å handle uten en konkret plan, og bare plukke med seg det som ser best ut. I dag hadde jeg lyst til å lage en slags salat. Og på butikken fant jeg denne fine knutekålen:

20067484671_d70b18e044_z
Den fikk bli med hjem sammen med noen andre grønnsaker jeg hadde lyst på: avokado, solmodne kirsebærtomater, søtpotet, rød paprika og blandet salat.

19874082110_12ca659246_z
Søtpoteten og paprikaen blandet jeg med olivenolje og litt salt, og bakte i ovnen en halvtimes tid på 220 grader. Knutekålen rev jeg rett og slett på et rivjern, og resten av grønnsakene var det bare å dele opp. Jeg lagde en veldig god tahinidressing, som dere finner oppskriften på her. Jeg la alle grønnsakene i en stor skål, og toppet alt sammen med dressingen. Ved siden av: Deilig grovbrød fra Godt Brød. Mmm!

Flere av dere har etterlyst flere oppskrifter på vegetarmat – og det er noe jeg har veldig lyst til å poste oftere. Det er ikke alltid så lett å få til i en travel hverdag, men jeg tenker at jeg i alle fall kan komme med tips, slik som dette? Håper det kan være til inspirasjon. Skal også prøve å dele noen tips til barnevennlig vegetarmat, som noen ønsket seg.

7 Kommentarer på Sommerlig salat med tahinidressing

 1. Vilde
  21:22, 27 jul 2015

  Ja takk :D Jeg trenger inspirasjon på marfronten!

  Svar
 2. Ina
  23:22, 27 jul 2015

  Hehe, du vet at jeg er helt motsatt: liker best å ha en konkret handleliste! Men, sette så godt ut, og det er herlig å bruke sesongens goder. Jatakk til mer mat!

  Svar
 3. ida
  13:40, 28 jul 2015

  Takk for tips! Jeg er på jakt etter vegetarmat uten bønner, erter og linser i og med at jeg blir så dårlig av det, så dette var perfekt!

  Svar
 4. Vicky
  15:52, 04 aug 2015

  gud så gott. varma och kalla grönsaker tillsammans funkar ju superbra. hungrig nu, åh haha. :( och saknar er alla i oslo! kram kram kram <3

  Svar
 5. G
  12:48, 05 aug 2015

  Ser veldig smakfullt ut! Synes vegetarmat er så utrolig godt, så slike tips er kjekke :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *