Skafferiet på Hovinsholm

i små og store gleder

Untitled

I dag har mamma, lillebror Endre, Ståle og jeg vært på Skafferiet på Hovinsholm. Det ligger på Helgøya, og selv om det er veldig nærme Hamar, hadde jeg aldri vært der før. Jeg som synes kornåkre er noe av det vakreste som finnes, likte meg veldig godt på Helgøya.

Untitled

Inne på Skafferiet var det også fint! Fordi det regna litt da vi var der, satt vi inne i den koselige glassverandaen. Hvis det er sol finnes det en hage der man kan sitte under epletrærne.

Untitled

Endre og Ståle.

Untitled

Og meg og mamma!

Untitled

Jeg spiste salat med hjemmebakt knekkebrød til.

Untitled

Og en bærkake som var helt fantastisk god. Med kaffe til, så klart.

Ståle og jeg er på Hamar-ferie nå. Det er deilig! Jeg har lyst til å slå et lite slag for hjemmeferie. Hvis man benytter seg av det hjemstedet sitt har å by på, kan man gjøre mye fint nesten uansett hvor man bor. Man må ikke alltid reise så langt for de gode opplevelsene, ofte ligger de og venter nærmere enn man tror. Det er bare å se etter.

0 Kommentarer på Skafferiet på Hovinsholm

 1. Maren
  20:26, 31 jul 2012

  Så deilig! Helgøya er virkelig et nydelig sted. Farfaren min kom derfra, og det er der mamma og pappa møtte hverandre! Det liker jeg å tenke på. <3

  Svar
 2. Henriette
  21:09, 31 jul 2012

  Det såg ut som en nydelig plass! :)

  Svar
 3. Helga
  22:21, 31 jul 2012

  Så fin kjole du har :) Kakene på Skafferiet er uslåelige…

  Svar
 4. Synnebollen
  19:13, 01 aug 2012

  Det så veldig fint og veldig godt ut! Jeg har heller aldri vært der, men jeg er også ordentlig glad i å koble av hjemme i ferien. Kos dere videre!

  Svar
 5. Josefine
  14:27, 03 aug 2012

  Det er så fint på Skafferiet, og den kaka var virkelig helt fantastisk god! Så hyggelig at Endre også var med :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *