Saktefredag

i hverdagen

10 Kommentarer på Saktefredag

 1. Nina Bredsdorff
  17:32, 16 okt 2015

  Nå har jeg lest bloggen din et par ganger og vil gjerne si at du skriver veldig godt og en blir i godt humør når en har lest den, også når du tar opp alvorlige ting.

  Jeg er prest i Hamar Bispedømme, mange år i Trysil, og har vært innom dere mange ganger da du var liten. .. Morsomt å kjenne att deg i disse tekstene… Nina ☺

  Svar
  • Ine
   11:58, 20 okt 2015

   Takk for hyggelig kommentar! Så gøy å høre!

   Svar
 2. Frk. Åsheim
  18:26, 16 okt 2015

  Åh, høyrast ut som ein veldig fin fredag. Gler meg til å bu nærmare skog og mark! Merker at eg saknar tida som student litt, nettopp på grunn av det du skriv. Nyt tida med kaffe, radio og fine pauser :)
  God fredag vidare!

  Svar
  • Ine
   11:57, 20 okt 2015

   Det er gull verd å bo nærme skogen, så det skjønner jeg at du gleder deg til! Ha en fin uke :)

   Svar
 3. Henriette
  19:05, 16 okt 2015

  Jeg misunner deg sånn dagene dine, Ine. Som en litt sliten engelsk lektor, som virkelig elsket å jobbe med hovedfagsoppgaven sin i amerikansk drama, fremstår nå ideen om å bli norsklærer også som ren galskap. Jeg skulle liksom bare se om jeg klarer det, og er rammet av akutt flink-pike-syndrom når jeg fikk utdanningsstipend.
  MEN jeg går gjennom en liten skog til jobben, og i dag prøvde jeg å ta meg tid til å sette pris på fuglesang og rimfrosten i gresset. Ikke bare tenke på timene som stod foran meg, og alt som MÅTTE være ferdig før jeg kan ta helg og ha vikar i neste uke. Og de minuttene var en god start på en litt kaotisk dag.

  Svar
  • Ine
   11:56, 20 okt 2015

   Håper du finner en god balanse mellom jobb og studier, slik at du ikke sliter deg helt ut! Norsk er jo et spennende fag, tror det er veldig fint å være norsklærer :) Masse lykke til! Og nyt de små pausene, om det så bare er fuglesangen på vei til jobb :)

   Svar
 4. Elise
  20:43, 16 okt 2015

  Noen ganger får jeg intens lengten til den friheten du snakker om her. Ikke at det er så lenge siden jeg selv var student, men når man har jobbet fulltid i et år og litt, så kjenner man seg sliten på en annen måte enn når man er student. Tror nok det er alle forventningene, og det å ikke ha fullstending kontroll på sin egen tid som gjør det vanskelig for meg, i allefall. Men, det er jo også veldig utmattende til tider å være student også. Da jobber man jo på en helt annen måte, og veldig mye inne i sitt eget hode. Det blir man sliten av.
  Så fint å lese at du koser deg, og setter pris på denne tiden, den er jo så fantastisk og spennende! Ha ei deilig helg sammen med familien din!
  Klem fra Elise

  Svar
  • Ine
   11:55, 20 okt 2015

   Det skjønner jeg veldig godt, Elise! Har tenkt mye på det i det siste, å verdsette fordelene studentlivet har – selv om det som du skriver kan være utmattende å være student også. Særlig når man jobber med master er man jo stort sett overlatt til seg selv og sine egne tanker. Takk for hyggelig kommentar! Og ha en fin uke <3

   Svar
 5. Anette
  19:21, 20 okt 2015

  Å, det minner meg om når jeg selv skrev master. må virkelig si jeg savner den tiden nå når hverdagen har slått inn for fullt meg jobb som spesialpedagog i skole og full fart hele tiden. Kos deg og nyyyyt!

  Svar
 6. Åsa
  12:35, 03 nov 2015

  Hei Ine!
  Vil bare kikke innom og si at det er så utrulig fint at du fortsetter med bloggen :)
  Blir så glad og avslappa hver gang jeg kikker innom her.
  Så ta deg tid til å nyte livet, små samt store øyeblikk og så gleder jeg meg til flere fine fredager og andre viktige og bra innlegg.
  Lykke til videre med studiene – det virker som vi må nyte denne tiden nå som vi kan ;)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *