Søndag

i små og store gleder

0 Kommentarer på Søndag

 1. Monika
  19:38, 30 jan 2011

  Du gjør så mye fint du. <3 Gleder meg til kaffe og kake i Oslo!

  Svar
  • koffeine
   20:07, 30 jan 2011

   Jeg også! Det blir fint. (:

   Svar
 2. tinekatrine
  21:03, 30 jan 2011

  jeg har tatt bilder og redigert bilder og spist fantastisk pasta-middag, og hatt en tre timer lang powernap..

  Svar
  • koffeine
   21:12, 30 jan 2011

   Høres ut som en fin søndag, synes jeg!

   Svar
 3. Synne
  21:35, 30 jan 2011

  Ooh, søndagsturer og vannliljer er fint. For en strålende solskinnsdag dette ble! Jeg har hatt radiosending med band på besøk, og så har jeg laget og spist dejlig middag med Taran, og nå har vi nettopp sett film og pist boller. Digg!

  Svar
  • koffeine
   21:55, 30 jan 2011

   Søstrene Suse vet å kose seg. Det er bra!

   Svar
 4. Maren
  22:13, 30 jan 2011

  Fine søndagen! Jeg har sovet lenge, blitt pleiet for forkjølelse med te og sjokolade av snill kjæreste, og forspist meg på popcorn på kino etterpå. Ikke så verst det heller,hihi.

  Svar
 5. anja
  23:25, 30 jan 2011

  Botanisk hage! Å det minner meg om da jeg var liten. Men jeg har ikke vært der på mange år:( Ville bare si egentlig at jeg syns det var utrolig hyggelig å finne en vegetariansk blogger! Selv er jeg det som på godt norsk heter pescetarianer dvs jeg klarer ikke helt å holde meg unna torsk og ørret og slikt en gang i blant og tenker at det er bedre å gjøre noe enn ingenting. Forøvrig leste jeg sitatet ditt fra Eating Animals, jeg er helt forelska i Jonathan Safran Foer. Har du lest Extremely Loud and Incredibly Close også? Også joda, min søndag har blitt dedikert til den franske revolusjonen, sciences politiques, og nå makroøkonomi, med et særdeles hyggelig innslag av en oppdagelse av Parc de Champagne, dit skal jeg nok igjen.

  Svar
  • koffeine
   08:53, 31 jan 2011

   Jeg spiste fisk veldig lenge etter at jeg slutta å spise annet kjøtt, men plutselig føltes det ikke riktig lenger. Det eneste jeg savner er egentlig bacalo (: Og det er absolutt bedre å gjøre litt enn ingenting, jeg tror verden ville blitt et veldig mye bedre sted hvis flere tenkte sånn.
   Jeg har lest halve (!!) Extremely Loud and Incredibly Close. Jeg tror jeg ble distrahert av en annen bok. Skal lese den på nytt snart. Vi har den i bokhylla.
   Å, du bor i Paris? Så herlig! Og det hørtes ut som en flink søndag (:

   Svar
  • koffeine
   20:09, 01 feb 2011

   Det er veldig, veldig godt. Og veldig enkelt, se her. (:

   Svar
 6. Ragnhild
  10:46, 06 feb 2011

  Fint! Kanskje eg ska høyre med mamma om vi kan reise på botanisk hage når vi e i Oslo?^^

  Svar
  • koffeine
   11:08, 06 feb 2011

   Det synes jeg du skal! Det er veldig fint der. Aller finest om våren så klart, men det er veldig fint å være inne i veksthuset om vinteren. Som å komme inn i litt tropesommer, også er det vinter ute.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *