Rabarbrasmuldrepai en sen junikveld

i små og store gleder

0 Kommentarer på Rabarbrasmuldrepai en sen junikveld

 1. Heidi
  13:55, 27 jun 2010

  Det så veldig godt ut! Jeg har tenkt mye på å lage en kake eller pai med rabarbara de siste ukene, men det er så kjedelig å måtte kjøpe rabarbara til femti kroner kiloen når jeg er vant til å bare kunne plukke det i hagen. Jeg pleide forresten også å dyppe stilkene i sukker da jeg var liten – nam!

  Svar
 2. Heidi
  13:58, 27 jun 2010

  (Æsj, jeg skrev rabarbra feil!)

  Svar
  • koffeine
   18:26, 27 jun 2010

   Jeg insisterte veldig lenge på at det heter rabarbara, så skrivefeilen din er veldig velkommen her (: Jeg er så heldig å kunne plukke rabarbra på museet jeg jobber på, så har prøvd meg på både grøt og pai. Det er så godt!

   Svar
 3. Synne
  15:31, 27 jun 2010

  SELVFØLGELIG er smuldrepai sunt! Denne så god ut. Du er flink!

  Svar
  • koffeine
   18:32, 27 jun 2010

   Ja, det hele handler om innstilling: RABARRBApai, EPLEkake, GULROTkake. Og selv om den ikke ser så fin ut, smaker den himmelsk!

   Svar
 4. Mammadamen
  09:15, 28 jun 2010

  Rabarbra vekker gode minner hos meg og! Rabarbrastang og en kopp med sukker på Bestemorsfang var fast sommeringrediens! Gleder meg til å teste paien din. Den høres ikke så vanskelig ut å få til heller!

  Håper du har fine sommerdager, Ine!

  Mammadamen:-)

  Svar
  • koffeine
   09:56, 28 jun 2010

   Jeg tenkte faktisk på deg da jeg lagde denne, for husker du skrev en gang at du ikke får til kaker. Men denne får du til! Ingenting som kan gå galt, tror jeg. Og den er sikkert morsom å bake sammen med barn (: Håper du også har gode sommerdager!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *