Prøve, feile, lære

i min stil, strikking

10 Kommentarer på Prøve, feile, lære

 1. Ellen
  10:17, 21 feb 2015

  En lär sig så himla mycket av att göra fel, göra om och göra rätt! Det bästa sättet, tycker jag. Så har jag gått vidare i alla mina intressen :) Gjort något fel/fult, funderat på vad som kan bli bättre och sen gjort det enligt den nya mallen!

  Svar
 2. Ingvild S L
  10:21, 21 feb 2015

  Kjenner meg veldig igjen!
  Aner ikke hvor mange ganger jeg har startet så for å måtte rekke opp fordi vrangborden ble feil, felling for stram eller (det verste); rundpinnen har vridd seg :)
  Men det er også det fine med strikking, man kan stoppe og begynne igjen! Jeg sikker på at jakka blir knallfin!

  Svar
 3. Sigrid
  10:27, 21 feb 2015

  Det er faktisk en av grunnene til at strikking nok er favoritthåndtverket mitt (og jeg både syr og broderer og bygger i tre). Det finnes liksom en ctrl+z-mulighet, der man i andre håndtverk aldri helt kan dekke over visse ting som blir feil, man må liksom bare klisse med lim eller sprette opp og det kommer alltid til å synes. Når man strikker kan man bare gjøre om og gjøre rett uten å måtte begynne på nytt og bruke masse penger på materialer som ikke blir noe til slutt.

  Og det ser ut til å bli kjempefint! Herlig farge:)

  Svar
 4. Mona
  11:30, 21 feb 2015

  Når det gjelder stikkking så spiller det ingen rolle hvor flink du blir.. Man rekker opp utallige ting utallige ganger, og det kan være litt demotiverende og surt.. Men hvis man tenker på hvor fint det kommer til å bli når man rekker opp og strikker på nytt pleier det å hjelpe! ;)

  Svar
 5. Marie
  13:04, 21 feb 2015

  det er utrolig irriterende når det skjer, men det gir en helt egen tilfredsstillelse å vite at du ikke godtak halvveis, men gjør det så perfekt du kan. Jeg holder på med et lignende garderobeprosjekt selv, dvs at alt sakl være nøye utvalgt og av den beste kvalieten jeg finner, og da er løsningen ofte å strikke selv.

  Svar
  • Ine
   09:02, 23 feb 2015

   Det er sant. Og garn er jo såpass kostbart at det er fint å lage noe man faktisk får glede av å bruke når man har strikket noe av det :) Jeg har som mål å kunne strikke det meste av ulljakker/-gensere selv etter hvert, fint å kunne få akkurat den kvaliteten, modellen og fargen man vil!

   Svar
 6. Maren
  16:37, 22 feb 2015

  Jeg er imponert! <3

  Svar
 7. samovaren
  20:57, 22 feb 2015

  ah, du har så rett her. har nett strikka bolen til min første genser, og vonar at det skal gå bra, men går det ikkje bra så får eg prøva igjen. :)

  Svar
  • Ine
   08:55, 23 feb 2015

   Det går sikkert fint! Det er jo litt komisk at jeg strikket så mye før jeg så at strikkefastheten ikke stemte i det hele tatt. Men da har jeg lært at jeg må følge med på det, hihi. Hvilken genser strikker du? :)

   Svar
 8. Karen Anna
  14:52, 23 feb 2015

  Wow, så gøy! Likte fargen, og genseren blir sikkert kjempefin!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *