Pause med kanel i svingene

i små og store gleder

Den beste studiepausen jeg kan tenke meg, er å spise annenhver bit av verdens største kanelbolle med verdens fineste kjæreste. Godt Brød hadde ekstra gode kanelboller i dag, det er faktisk kanskje den beste jeg har spist. (Også fikk jeg tre müslirundstykker for samme pris som to, fordi det ene var litt lite. Hurra!)

Resten av kvelden skal det leses, leses, leses – med litt Veronica Mars og På tro og Are innimellom. (Jeg ser alt jeg kommer over av religionsrelaterte programmer om dagen, fordi jeg snart har eksamen i sammenlignende religionsstudier.) Fin torsdag.

En bra ting til slutt – facebookgruppa Forby pels nå har i skrivende stund 109 669 medlemmer – det er helt fantastisk! Hvis du er enig i at pelsdyroppdrett bør forbys, meld deg inn i gruppa, og inviter gjerne facebookvennene dine også. Mange bekker små blir til stor å. Eller noe sånt.

0 Kommentarer på Pause med kanel i svingene

 1. Kamelryttersken
  16:55, 04 nov 2010

  Å dele en kanelsnurr med kjæresten…. mmmm…. DEILIG

  Svar
  • koffeine
   17:10, 04 nov 2010

   Ja, det er fint. Noe av det fineste!

   Svar
 2. astarkvedja
  17:07, 04 nov 2010

  Det alltid tilbakevendende debattemnet: Hvordan spise kanelbolle riktig.
  A: Bite av og spise som en vanlig bolle.
  B: Spise rundt og rundt til du kommer til midten.

  Vennskap har blitt sønderrevet av mindre.

  Svar
  • koffeine
   17:13, 04 nov 2010

   Haha! Vanligvis går jeg for alternativ A, men denne hadde sånn vaniljekremfyll i midten (mm), så da ble det litt vanskelig :)

   Svar
 3. terese blå.
  17:32, 04 nov 2010

  kanelsnurr i svingen
  /kanelsving, eller noe sånt

  (hilsen tittelforslag til boken terese en dag skal lage om ine&ståle)

  Svar
  • koffeine
   10:24, 05 nov 2010

   Å, den gleder jeg meg til å lese :D

   Svar
 4. Liv-Inger
  20:51, 04 nov 2010

  Nå ble jeg fryktelig sulten her, gitt. På kanelsnurr! Hmmm, har vi noe godt i skapet, tro?

  Svar
  • koffeine
   10:25, 05 nov 2010

   Kjenner følelsen… kanskje helga er tid for å bake noen kanelsnurrer? Jeg har noen i fryseren fra forrige helg. Mmm.

   Svar
 5. Heidi
  08:06, 05 nov 2010

  Lykke til med lesningen!

  Svar
 6. Myldretid
  14:49, 05 nov 2010

  kjærestepauser er noe av det fineste!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *