Påske ved havet

i små og store gleder

19 Kommentarer på Påske ved havet

 1. Marit E
  12:42, 15 apr 2014

  Høres nydelig ut! Her tilbringes påska på lesesalen eller hjemme foran pcen for å gjøre så mye som mulig på masteroppgaven som skal inn om en liten måned. Men det er faktisk ganske fint å bare se på de fine bildene fra folks påskefeiringer ved kysten og til fjells på blogger og facebook, og late som jeg er der. :-) Fantasien lenge leve!

  God påske!

  Svar
 2. Ingvild
  13:27, 15 apr 2014

  Så fint det ser og høres ut som! :)
  Som student i utlandet er jeg sjeleglad for at Påskelabyrinten er tilgjengelig på nett, for den må høres på hver påske, hihi. Når det ikke er Påskelabyrint blir det nok essayskrivning på meg i påsken, gitt.

  Svar
 3. tine katrine
  15:18, 15 apr 2014

  Høres herlig ut :) kjempefint bilde! God påske!

  Svar
 4. Birgitte
  15:19, 15 apr 2014

  Hei, ville bare gi lyd fra meg og si «bloggen din er så sjarmerende, klok og fin»! Veldig glad for å ha oppdaget din lille verden:-) Jeg, mannen min og våre tre barn reiser til Berlin, der vi har leilighet. Den er vår «hytte». Klem Birgitte

  Svar
  • Ine
   08:45, 16 apr 2014

   Hei! Tusen takk for fine ord, det setter jeg veldig pris på! God tur til Berlin – det er en fin by!

   Svar
 5. nadja
  16:22, 15 apr 2014

  for en flott utsikt. og det må være godt å få litt avlasting også.

  jeg er hjemme alene i påsken. i dag tidlig vinket jeg geir og una farvel, og det var litt vemodig men også litt godt. jeg har store planer for hjemme.alene-dagene, blant annet å gå på kino, lese, jobbe litt og rydde hjemme. pusle. og så selvfølgelig telle ned dagene til søndag og til jeg ser mine kjære igjen.

  ha en finfin påske videre!

  Svar
  • Ine
   08:45, 16 apr 2014

   Ja, det er kjempefint med litt avlastning!

   Synes det høres fint ut med alenepåske også! Håper du får fine dager. God påske!

   Svar
 6. Rikke
  16:45, 15 apr 2014

  Høres herlig ut. Jeg har påskeferie på hytte jeg også, med påskelabyrinten, krim og barnevakt. Merker at jeg har problemer med å nyte påskesola i år, litt for kalt for meg…

  Svar
 7. June
  21:07, 15 apr 2014

  Åh, så fint bilde! Påskeferien min starter når barnehagen stenger klokka halv ett i morgen, wee!

  Svar
 8. Maren
  00:29, 16 apr 2014

  Nydelig bilde! I dag har jeg hatt siste jobbdag, nå er det endelig ferie. Kos dere!

  Svar
 9. Vicky
  06:28, 16 apr 2014

  åh HERRE så vackert. vilken lyx. jag har också lite lyx, med fin vännina på besök här i san francisco från oslo. så härligt.

  Svar
  • Ine
   08:43, 16 apr 2014

   Så hyggelig! Kos dere masse!

   Svar
 10. Bente
  07:41, 16 apr 2014

  Å, så heldig du er. Der er jeg faktisk født, min bestemor bor der og hun er jordmor så hun tok i mot meg. Anbefaler deg en tur til Langvåg hvor min tante har ei sølvsmie i et lite stabbur. Hun lager de nydeligste smykker inspirert av havet. http://www.efjordsmykker.com
  Jeg setter meg selv på et fly til syden for fjorten dager etter 8 mnd med sykdom.
  Håper dere får en veldig fin påske.
  Klem

  Svar
  • Ine
   08:40, 16 apr 2014

   Takk for tipset! Og god reise!

   Svar
 11. Synne
  09:05, 16 apr 2014

  Hurra, dette høres kjempefint ut! Kos dere!

  Svar
 12. ina
  12:24, 16 apr 2014

  Det bildet er veldig fint! Er glad for at dere får masse kos og avslapping i påska:-) Hils! Jeg er, som du vet, i Risør med familie og puser. Fra i morgen blir det familieselskaper, noe jeg ser veldig fram til. God påske, igjen!

  Svar
 13. Ingebjørg
  01:50, 18 apr 2014

  Dette var ein fin blogg! Gler meg til å følgje med vidare. Elskar bileta dine, dei er verkeleg flotte.

  Vi er heime i påska. Sjukdom har sett oss ut av spel på rundgang dei siste par vekene, men eg håpar at i alle fall eit par av oss (vi er 5) kjem seg på fjellet i løpet av helga. Kikk gjerne innom bloggen min http://utetid.blogspot.no om du vil ha tips og inspirasjon til uteaktivitetar med barn.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *