Oppussing av soverommet

i interiør

For et par uker siden begynte Ståle og jeg med et stort prosjekt, som vi har tenkt på lenge: Oppussing av soverommet vårt! Vi tok en minioppussing av det da vi flyttet inn, men har hele tida tenkt at vi skal gjøre mer med det.

IMG_8891
Alle veggene i leiligheten vår har en form for strukturtapet. I de fleste rommene er det ok, men den som var på soverommet likte vi virkelig ikke. Vi tenkte at det ville bli veldig vanskelig å fjerne den, men det gikk faktisk greit! Vi kjøpte en dampmaskin til å fjerne tapeten med, den kostet ikke mer enn 300 kr på Clas Ohlson. Så verdt det! Ved hjelp av den gikk det an å dra tapeten av i store flak. Etterpå måtte vi skrubbe veggene for å få vekk papir- og limrester. Så sparklet vi – og det er vi enda ikke helt ferdig med.

IMG_8889
Selv om vi ikke er ferdig med å sparkle og pusse alle veggene, klarte jeg ikke å vente med å se hvordan det blir med maling… Så jeg malte den veggen som var klar, for å se hvordan det blir. Vi har valgt en lyseblå farge, som jeg synes passer perfekt på et soverom. Og med tilstrekkelig mange strøk, tror jeg det skal bli riktig så fint! En eller to vegger har vi tenkt å tapetsere, med den vakre Flora-tapeten fra Boråstapeters jubileumskolleksjon. Ingen av oss har prøvd å tapetsere før, så det får vi helt sikkert til.

IMG_8892
Nytt gulv skal vi også ha. Under laminaten fant vi et gammel linoleumsgulv, kanskje fra byggeåret 1959? Jeg er egentlig litt svak for linoleum, men heller på kjøkkenet enn på soverommet. Vi har bestilt en hvitbeiset furuparkett, sånn for å bøte litt på min lengsel etter et gammelt hus med lyse tregulv.

IMG_8894
Også har vi kjøpt ny garderobe, jeg har designet min vår drømmegarderobe med Pax fra Ikea. Gleder meg sånn til å få den på plass! Akkurat nå er det fullt kaos her, men jeg tror det blir veldig bra til slutt.

5 Kommentarer på Oppussing av soverommet

 1. Ingvildogmusikken
  17:44, 16 jul 2015

  Å! Det tror jeg blir utrolig fint! Luftig og godt med blåfarge, og hvitbeiset tregulv er jo upåklagelig! Og Boråstapet! :) <3

  Svar
 2. Anne Marit
  10:30, 17 jul 2015

  Så spennende. Og tapetet <3
  Jeg lengter etter å kjøpe egen leilighet slik at vi kan gjøre hva vi vil med farger og smarte løsninger.

  Svar
 3. Hanne
  00:29, 18 jul 2015

  Likte blåfargen godt! Og akk så herlig å få bygge seg garderobe etter behov.

  Svar
 4. ina
  14:57, 23 jul 2015

  IIik, moro! Jeg ser fram til å se det ferdige resultatet, hoho!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *