Om meg

IMG_2998BW

Hei! Jeg heter Ine, og kommer fra lille Løten, ei bygd der himmelen er stor og åkrene er mange. Jeg er gift med Ståle og mamma til Orvar, og vi bor i Oslo i en leilighet ved skogkanten på Bøler. Den er full av sånt som vi synes er fint, slik som kaffekopper, bøker, vinylplater, en radio, Tove Jansson-bilder, potteplanter som tørker ut litt for ofte, et respatex-bord, myke pledd og et gammelt piano.

I Oslo er jeg lektorspire på Universitetet, med fagene nordisk og religion og etikk. Det er litteraturen som ligger mitt hjerte nærmest, og for tiden holder jeg på å skrive en mastergrad om barnelitteratur. Ved siden av jobber jeg på Gudrun Sjödén, der jeg prøver å ikke bruke opp hele lønningen min på fine klær.

Ellers er jeg en dreven sconesbaker og vil helst alltid ha friske blomster på kjøkkenbordet. Jeg liker å lage fine frokoster både til meg selv og andre, og spiser gjerne middag med Gilmore girls som selskap når jeg er alene hjemme. Jeg spiser ikke kjøtt, men derimot veldig mye god vegetarmat. Også er jeg skikkelig, skikkelig glad i kaffe, derav navnet på bloggen.

Jeg er opptatt av å løfte fram de små hverdagsgledene, for jeg tror de er med på å gjøre livet godt å leve. Også vil jeg gjerne formidle at det er ok å ha grå dager (jeg har det stadig vekk), og at livet kan være skikkelig fint likevel.

4 Kommentarer på Om meg

 1. Marlene (@tryllevegg)
  22:11, 27 aug 2012

  Du er så fin og bloggen din er så fin og dette (introduksjonen) gjorde meg litt lykkeligere. (Jeg føler at jeg bare har grå dager hele tiden, men egentlig er ikke det sant, jeg er bare alt for flink til å fortrenge det gode og huske på det vonde.)

  Svar
 2. ForfatterfrueKaren
  23:26, 02 apr 2013

  Så fint å bli litt kjent med deg da, Ine! Her kommer jeg nok til å stikke innom rett som det er fremover:)

  Svar
 3. Nina
  22:35, 26 jul 2013

  Hei.
  Snublet inn på instagramsiden din, også videre hit. Og det er jeg glad for.
  Gratulerer med lille prinsen, kos dere.
  Jeg gleder meg til å lese mer om barnelitteratur, jeg jobber som lærer på en barneskole i Oslo, og er alltid på utkikk etter gode bøker :)

  Svar
 4. Mette
  19:26, 02 aug 2014

  Hei, jeg ville bare si at jeg liker så utrolig godt bloggen din. Både den gamle og den nye utgaven. Samboeren min har master i barne & ungdomslitteratur fra Bergen og det var vist veldig kjekt å studere. :)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *