Om kontraster

i tekster og tanker

0 Kommentarer på Om kontraster

 1. tinekatrine
  18:34, 26 aug 2010

  kjenner den følelsen veldig godt. håper det går bedre snart!

  Svar
 2. Kari Elisabeth
  19:01, 26 aug 2010

  Det er på sånne dager jeg savner Skallemann…og Petter Smart…og lyspærer over hodet. Sånn at de kunne ha funnet opp alle de riktige fargene. De fargene som gjør at man hører lyden av små barn som ler på T- banen, og ser hvordan hunden utenfor butikken løfter på ørene og ser forventningsfult opp på verden. Synd at det ikke går ann å ta et valgemne i oppfinning på Universitetet. Jeg vet ikke helt hvordan man blir oppfinnerinne nå til dags. Men kanskje, kanskje det er en lyspære over hodet i morgen likevel. Eller dagen etterpå.

  LOVE<3

  Svar
 3. Loi
  20:46, 26 aug 2010

  P&P og jordbær dyppet i sjokolade og AJ høres ut som en fornuftig måte å bruke resten av en slik dag på.

  Svar
 4. koffeine
  21:39, 26 aug 2010

  tinekatrine, Kari Elisabeth og Loi: <3! Nå går det bedre. Vi har sett P&P, og man må jo bare bli litt glad av det. Og jordbær med sjokolade! Og koselig selskap! I morgen har jeg tenkt at skal bli en fin dag.

  Svar
 5. Kjersti
  04:35, 27 aug 2010

  hold ut da, lille. <3 du er jo så fin.

  du kommer deg hjem til slutt, selv om jeg ikke aner når det er.
  og jordbær med sjokolade, tenk det! det vil jeg også ha. det skal jeg kanskje kjøpe meg i morgen.

  Svar
  • koffeine
   13:35, 27 aug 2010

   Jeg har det bra i dag. Og jordbær med sjokolade, det må du prøve. Nam nam.

   Svar
 6. wine-fueled narcissism
  11:19, 27 aug 2010

  Å, jeg skjønner hva du mener. De dagene kommer med jevne mellomrom, men for meg er de ofte over for jeg vet ordet av det. Jeg har nok en viss frykt for det ukjente og fremmede tror jeg, og jeg «stenger av» lett hvis jeg står overfor et skritt som tar meg utenfor komfortsonen min. Men, det går alltid over, og jeg føler meg så sinnsykt flink og sterk etter å ha sprengt mine egne grenser bittelitt, selv om det i øyeblikket synes uoverkommelig.

  Håper det går bedre!

  Klem :)

  Svar
  • koffeine
   13:40, 27 aug 2010

   Jeg har det på akkurat samme måte når det gjelder det fremmede og ukjente. Og i går sprengte jeg ingen grenser, jeg ble nemlig hjemme. Under dyna. Det er ingen god følelse, men jeg bestemte meg for å ikke dvele så mye med det, og tenke at jaja, sånn ble det i dag – i morgen blir bedre. Og det ble det! I dag har jeg det fint.

   Forresten, tror kanskje jeg så kjæresten din på Stockfleths i dag, hvis han jobber på den i Prinsens gate :) Klem til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *