Om å miste motet, og å finne tilbake til det

i babytid, mammaliv

37 Kommentarer på Om å miste motet, og å finne tilbake til det

 1. Tea
  10:24, 22 feb 2014

  Først av alt: Klem til deg. Fint at du finner ut av ting og fint at du setter ord på det, ting blir gjerne litt mindre skummelt da. Tror det er (mange) kvinners lodd her i livet – dårlig samvittighet, for et eller annet. Mine barn er litt større, sover stort sett hele natten (for de gjør det etterhvert) men hvis jeg ikke passer på meg selv er det alltid mulig for dårlig samvittighet. Og det er fortsatt deilig når de legger seg:)
  http://news.yahoo.com/blogs/trending-now/moving-video-shows-moms-how-appreciated-they-really-are-180134771.html?soc_src=copy

  Svar
 2. Josefine
  10:30, 22 feb 2014

  Du skriver så fint! Sender tanker til deg, Ine <3

  Svar
 3. Torhild
  10:42, 22 feb 2014

  Mi kloke tante sa en gang til meg at du skal bare konsentre deg om å puste du, mens følelsene får rom til å bevege seg gjennom deg. Følelser kommer og går, det er motstanden mot dem som skaper større smerte. Tankene som svirrer, som prøver å tolke smerten. Prøv å la smerte være smerte, gi deg selv rom og tillatelse til å føle smerte, la tankene være der bare, uten at de nødvendigvis er sannheter om deg, svært sjelden er de faktisk det. Jo mer smerten får lov til å være hos deg, jo mindre motstand, jo lettere vil det bli å romme den. Jeg vet ikke om dette gir noen mening, men det jeg prøver å si i korte trekk er: du er bra nok akkurat sånn som du er, Ine. Med eller uten smerte.

  Svar
 4. Ann-Helen F Jusnes
  10:55, 22 feb 2014

  Jeg er en studiekollega av din mor, og leste bloggen din som hun hadde lagt ut på fb. Det er 23 år siden jeg fikk mitt første barn, jeg var 34 år og hadde egentlig aldri interessert meg for barn. De første månedene var akkurat sik som du beskriver. De første ukene var det bare pappan som badet henne… Karin min datter hadde kollikk og jeg klarte ikke å amme. Heldigvis hadde jeg også en klok mamma som sa at ungen har det jo bra selv om du ikke bestandig har det…. Jeg tror det du skriver om føyer seg så onn i rekken av alt vi synes vi må klare for at vi skal oppfylle det som kreves av oss. Jeg skriver det såpass ullent, for det er jo ullent. Og når det gjelder barna våre blir det så ekstra sårbart. Men de fleste av oss klarer jo det vi skal i livet,,, selv om det ikke er perfekt og slik vi egentlig synes det burde være. Jeg tror du er en veldig god mor nettopp fordi du ser dine begrensninger.
  Jeg ble egentlig ikke flinkere eller mer interessert i barn generelt etter at jeg ble mamma, men jeg tror faktisk jeg har vært en god mor for det….selv om de smurte matpakkene sine fra de gikk i 1.klasse selv, og selv om jeg ikke bakte så mye, eller hadde tålmodighet til å leke så lenge av gangen med dem. Finn din kjærlighet, det er en gammel mammas råd! Har ellers også lest noen av dine blogger og synes det er flott at du deler en ung kvinnes liv og tanker på så gode måter! Hilsen fra Lofoten og Ann-Helen F Jusnes.

  Svar
 5. Sissel
  11:45, 22 feb 2014

  Du er ikke alene!
  Det er så flott at noen setter ord på disse følelsene. Det verste for meg var jo at alle syns babytiden var den beste tiden på jord.
  Først når jeg etter ni måneder satte ord på hvor vondt jeg hadde hatt det siden fødselen, kunne andre fortelle at de også hadde hatt mange tunge dager!
  Lykke til videre.

  Svar
 6. Ingvild S
  12:25, 22 feb 2014

  Det er et vanvittig sjokk når man plutselig skal være alene. Jeg priste meg lykkelig at jeg hadde flere års erfaring fra barnehage med påkledning og bleieskift, ellers hadde ikke vist fram og bak på ungen.

  Jeg husker så godt den perioden, jeg kunne ikke amme og Iben hatet å ligge i vogna. Det var aldri snakk om lange koselige trilleturer eller avslappet amming på cafê.
  Og en gang fikk jeg et migreneanfall etter flere søvnløsenetter som endte på legevakten.

  Du er så flink og modig som forteller så åpnet om noe jeg tror mange opplever og dessverre føler det er et «nederlag» å innrømme!
  God klem :)

  Svar
 7. Sil
  14:41, 22 feb 2014

  Sender gode tanker – håper det bikker over igjen, at det blir flere «gode» dager enn «dårlige» etterhvert. Du ER mer enn følelsene og tankene dine. ;-D

  Svar
 8. celine
  17:08, 22 feb 2014

  Hei Ine.
  Først: Jeg er helt sikker på at du er en strålende mor! Også: Selv om vi ikke så hverandre så mye på museet, så hadde det vært hyggelig å ta en kaffe en dag. Jeg er fortsatt hjemme med Tobias, 1 1/2 år. Så hvis du trenger å gjøre noe på dag tid, så si fra, blir litt lange dager her og!!! :) 94489747
  Håper alt blir litt lettere nå som det nærmer seg vår. Klem fra Celine (fra Folkemuseet)

  Svar
 9. -e-
  17:22, 22 feb 2014

  Hei. Du er så modig som skriver om dette. Fint, og samtidig vondt, å lese.

  Jeg er også i mammapermisjon, bor i Oslo og har en sønn som jeg tror bare er litt yngre enn din. Vi kjenner jo ikke hverandre, men vi blir gjerne med dere på trilletur eller noe. Vi har massevis av tid, ikke vær redd for å spørre!

  Svar
 10. Synne
  17:52, 22 feb 2014

  Det er bra at du er ærlig, Ine! Jeg synes det er så fint at det går bedre, og ikke minst at jeg har truffet deg jevnlig i det siste, både tilfeldig og ikke <3

  Svar
 11. EF
  18:31, 22 feb 2014

  Første gang jeg var på helsestasjonen var det en mamma med et litt eldre barn som så på meg og sa «Hvordan går det egentlig? Den første måneden med min baby tror jeg var den verste i mitt liv». Skulle gjerne takket henne, men ville slett ikke kjent henne igjen! Hadde jo hørt om babyblues og slikt, men trodde likevel det positive og vakre skulle være overveldende, og slik var det ikke. Jeg tenkte ofte på hennes kjappe kommentar i tiden etterpå, det var trøst i det. Utrolig viktig at noen deler slike opplevelser og følelser!

  Svar
 12. Maren
  18:31, 22 feb 2014

  Det er så godt at det finnes sånne som deg her i verden. Ærligheten din er uendelig viktig. For Orvar er du en superhelt, og for meg også. Setter så pris på deg, og det tenker jeg på veldig ofte <3

  Svar
 13. Rebekka
  23:44, 22 feb 2014

  Det slår meg alltid at du er utrolig god til å skrive akkurat det du føler, uten noe om og men.

  Jeg tenker det at i mange samfunn er mødre som regel en del av et større kvinnefelleskap, der eldre og yngre slektninger og andre mødre hjelper til og gir råd når det trengs, og der man selv har vokst opp med å passe egne søsken og småbarn. I vårt samfunn har kvinner mange flere muligheter, men vi har ikke det samme felleskapet. Når vi blir mødre har vi tidligere basert vår identitet på hva vi gjør i jobb eller studier eller annet, og har kanskje hatt lite med babyer å gjøre. Og så skal vi plutselig være Mamma (og helst en skikkelig god en også!). Det er ikke rart det kan føles ensomt og vanskelig. Jeg tror det er viktig å huske på at at man ikke trenger å være verdens beste, eller synes at alt er like herlig hele tida, babyer kan jo faktisk være ganske ..kjedelige til tider. :)
  Finfin Mei Tai du har forresten!

  Svar
 14. Helene
  08:42, 23 feb 2014

  Takk for nok et flott innlegg, Ine. Det er alltid en god opplevelse å lese det du skriver, selv om det er godt eller vondt. Jeg tror det er veldig viktig at slike innlegg som dette blir skrevet. Det er så mye press på unge mødre og kvinner om å være perfekt disse dager, så jeg tror det er mange som går med dårlig samvittighet for alt man skulle vært, gjort, hatt osv. Jeg har ikke erfaring med det i en morsrolle, men kan skjønne at det blir ekstra press der. Og jeg kjenner meg igjen med dette med intresse for barn. Jeg turte ikke å røre det første tantebarnet mitt, men da de så fikk tvillinger ble det litt sånn «ta denne ungen»… Så da ble jeg kastet ut i det og fikk kjent litt på usikkerheten, men samtidig erfart at babyer ikke er så skumle som man skulle tro. Jeg tror absolutt det holder å være alminnelig bra og jeg tror helt klart du er det :) Og det holder mer enn nok å være deg og gjøre så godt man kan! Lykke til videre, Ine :)

  Svar
 15. Anne
  09:15, 23 feb 2014

  Hei Ine. Du skriver så utrolig flott, og jeg beundrer deg sånn for å tørre å være ærlig og å sette ord på ting. Noen av mine beste venner har sagt (i ettertid) at det første året med baby ikke var så veldig morsomt. De er noen av de fineste mammaene jeg vet om! Jeg tror ikke man skal ha så dårlig samvittighet for å ta en innedag de dagene man ikke orker noe annet, eller å kjøpe seg en halvtime foran tven med babyen i vippestol. For min del har redningen de dagene jeg har vært ekstra sliten å kommme seg ut allikevel. En tur i skogen med vogn og lydbok på øret har gitt meg tiltrengt alenetid. Heldige dere som har fine besteforeldre som kan komme å hjelpe til, og heldige deg som har en så klok mamma. Håper du har en fin helg – og husk at selv om det er mandag i morgen er det fortsatt lov med en bit sjokolade. Det kan redde enhver dag!

  Svar
 16. marire
  09:25, 23 feb 2014

  takk for at du deler. du er tøff og bra og jeg heier på deg!

  Svar
 17. Hanne
  12:17, 23 feb 2014

  Jeg er enig med de andre over her, Ine. Du er god til å sette ord på følelsene dine. Tror også du har rett i at du stiller mye strengere krav til deg selv enn hva lille Orvar gjør. Det høres ut som du er litt for streng mot deg selv. Orvar kunne ikke fått noen bedre mamma enn akkurat deg. Selv synes jeg permisjonsdagene blir så utrolig mye hyggeligere når jeg får vært litt sosial og gått på tur. Så det prøver jeg å gjøre nesten hver dag. Synes også alt ble mye lettere etter jeg begynte å gi babyen fast føde. Plutselig ville han både sove kveld, natt og i vogna. Halleluja. I alle fall: God uke til dere! Og si i fra hvis dere vil treffes.

  Svar
 18. Fioljenta
  12:47, 23 feb 2014

  Hei Ine!

  Åh, så fint at du skriver så ærlig om livet! Det er så utrolig viktig at noen gjør det, ellers ender vi alle opp med å gå rundt i en sånn «alle andre takler livet bedre enn meg»-boble. Og det er det jo ingen som gjør =)

  Jeg vil bare komme med et lite tips til aktivitet for mor og barn – nemlig babysang! Jeg er selv leder for babysang i kirka der jeg bor, og det er noe av det koseligste arbeidet jeg noen gang har fått delta på! Da kommer man mange mødre med barna sine og synger sammen i en halv time, og så kan man sitte sammen og prate med mødrene etterpå. Miljøet på babysang er stort sett veldig uformelt – og jeg opplever at mødrene prater veldig ærlig om livet! Det gir også meg som leder anledning til å prate litt ekstra med de mødrene som ikke har det så greit i permisjonstiden.
  Jeg er temmelig sikker på at det er babysang i Bøler kirke på mandager, så det er verdt å sjekke ut om du ikke har prøvd det ut før =)

  God klem til deg

  Svar
 19. Ingvildogmusikken
  15:08, 23 feb 2014

  Fineste Ine! For ei bra dame du er! Skriver så ærlig og sier det rett ut- sånn er det for meg akkurat nå! Det er beundringsverdig og jeg er stolt av å kjenne deg:) Dere er bra folk med gode verdier som gir trygghet og kjærlighet til barnet deres. At det kan være tøft forstår jeg veldig godt. Det er må jo være en av livets mest utfordrende oppgaver. Det at du ser og setter ord på det som er vanskelig er en stor styrke! Jeg heier på deg! <3

  Svar
 20. Anonym i dag
  17:14, 23 feb 2014

  Neimen du da! Dårlig samvittighet for dette er bare å trekke ned i do sammen med rispapirinnleggene til Orvar. Skal forsøke å fatte meg i korthet, men ikke sikkert det går. Dette er din blogg, ditt rom, for dine skriverier. Men kanskje det hjelper å se at du ikke er alene?

  Min skatt er drøyt 3 måneder eldre enn din. Jeg hadde en slitsom og tung (normal) graviditet, lang og vond (normal) fødsel, og en søvnløs og krevende (normal) barselstid. Og jeg har et velskapt og vidunderlig og ubeskrivelig deilig (normalt) lite barn, som fortsatt ikke liker vogna, og heller ikke sover så veldig mye, hverken dag eller natt. På en god natt (hatt kun en av dem siden oktober i fjor) spiser hun bare tre ganger. I dag sto vi opp 03.30. Kan utbrodere mye om hvor tøft jeg har det i hverdagen, men dette er ingen konkurranse. Ville bare illustrere at jeg skjønner hvordan det er å være sliten :) Jeg ble ikke fødselsdeprimert, takk og pris, men det har vært nære på. Hadde forhøyet risiko for det siden jeg har vært veldig alvorlig deprimert før, men fikk (samtale)hjelp den gangen og har blitt uendelig mye sterkere av det (ja jeg er lege).

  Poenget er – søvnmangel eller avbrutt søvn over tid, mangel på egentid over tid, og store livsomveltende forandringer (ja selv noe så herlig som å møte kjærligheten, flytte, kjøpe hus, gifte seg eller få barn) – kan hver for seg medvirke til depresjon. Og det høres jo ut til at du har hatt en (tilnærmet normal?) fysisk og psykisk reaksjon på at livet har vært og til dels er overveldende. Sleng litt hormoner på toppen av det….og en blanding av morskjærlighet og avmakt og trøtthet og fortvilelse, og så ender man opp der hvor du har vært. Selv de heldige som har ´lette´ fødsler og får ´sovebabyer´ kjenner sikkert på mye av dette.

  Nå når mitt gull er så stort at hun leker litt alene kjenner jeg på at jeg så inderlig gjerne bare skulle hatt liiitt mer tid for meg selv….og så kysser jeg de herlige bollete kinnene og den smale myke nakken og leker med skatten min og får henne til å le den vakreste latteren i hele verden, og så kløyves jeg brutalt i to av suget etter egentid og overveldende morskjærlighet.

  Heia deg som mamma og livspartner, heldige Orvar og Ståle, og hurra for at du deler.
  Stor hemmelig internettklem!

  (lesetips om å oppleve tunge stunder som nybakt mamma http://relativtunge.blogspot.no/)

  Svar
 21. Vilde Sofie
  20:07, 23 feb 2014

  Du er så fin, Ine! Du har en helt egen evne til å sette ord på ting – og for et mot du har som tør å fortelle om det slik! Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Veldig, veldig godt. Jeg tror vi har mye til felles. Å være mamma er ikke enkelt, og permisjon er absolutt ikke enkelt.

  Vær god mot deg selv! (Jeg håper vi kan treffes en gang :) )

  Svar
 22. Mona
  20:48, 23 feb 2014

  Du beskriver min første barseltid!

  Jeg har vært ærlig til barnløse venninner om at man ikke nødvendigvis blir umiddelbart lykkelig bare fordi babyen er født. Morsfølelsen og gleden over barnet kommer ofte snikende litt etter litt. Fra barnet var rundt seks måneder begynte jeg å kose meg hjemme med ham.

  Vi har fått et barn til og da fikk jeg oppleve lykkerus og nyfødtforelskelse. Barseltiden ble en helt annen. En del tunge dager andre gang også, men det var enklere å håndtere det.

  Svar
 23. Ida Therese
  22:05, 23 feb 2014

  Det er så flott at du er så ærlig. Hvis man bare hører solskinnshistoriene er det lett å tro at livet alltid skal være strålende og at nedturer er feil. Men sånn burde det jo ikke være:) Stå på videre<3

  Svar
 24. lena
  16:13, 24 feb 2014

  <3

  Svar
 25. lena
  16:15, 24 feb 2014

  hjerte.

  Svar
 26. Camulen
  21:26, 24 feb 2014

  Vet du, jeg får så lyst til å gi deg en stor, varm klem! Jeg skulle så gjerne passet Orvar litt for deg så du kunne fått sovet litt og slappet av. Så skulle jeg laget en god kopp kaffe til deg når du våknet, og sagt deg at du er verdens beste mamma. Så skulle jeg også fortalt deg at det blir bedre. Det gjør det. Jeg vet det, for jeg har vært i det dypeste mørket, og jeg kom meg ut igjen. Det vil gå over. Til slutt. Men det er jammen tøft når det står på.
  Jeg synes du er veldig klok som sier det som det er, og som ber om hjelp når du trenger det. Det måtte jeg lære meg. Også tror jeg det er lurt å gjøre noe hyggelig hver dag. Gå en liten tur og få dagslys, spise noe godt og være sosial.
  Du er så absolutt bra nok, kjære deg!
  Klem

  Svar
 27. tine katrine
  14:56, 25 feb 2014

  Syns det er så bra at du skriver om de dårlige tingene, og ikke kun de gode :) Håper ting blir bedre fremover.

  Svar
 28. Christine
  21:08, 25 feb 2014

  I dag så jeg en mor som hadde babyen i bæresele, og de var så utrolig fine der de gikk. Jeg syntes det var noe kjent og nå klarte jeg endelig å plassere på rett sted, det var jo deg! Så flotte dere var, jeg kjente jeg håpet jeg så like lykkelig og trygg ut når jeg var i mammaperm. Måtte bare dele det :)

  Svar
 29. Maria
  07:19, 26 feb 2014

  Kjære Ine, Jeg sitter på toget,på vei til jobb,og leser bloggen din. Jeg har ikke barn,men kan likevel gjenkjenne dette strevet etter å prøve å være god nok i alle bauer og kanter;på jobb nummer 1 og 2, hjemme,i forhold til venner. Jeg bruker endel grubletid på å skjønne den gåten. Når er jeg god NOK? Jeg har ikke funnet et svar som gjør skuldrene litt lavere,men det er godt/vondt å lese det du skriver. Godt for gjenklangen,vondt at du opplever motløshet. Ønsker gode øyeblikk for deg,Orvar og Ståle.Tullipaner er fint! Og de bare gatene kommer. God klem til deg

  Svar
 30. Anniken
  10:13, 26 feb 2014

  Takk! Takk for at du skriver så himla fint om ting som ikke alltid er så fint og flott. Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke. Jeg heier på deg!

  Svar
 31. Katrine
  11:37, 26 feb 2014

  Kjære Ine, du er så sterk og tøff.. Og du skriver så ekte..
  Takk for at du tar opp et tema, og skriver ærlig om det, der mange rosemaler.. Det er viktig å få frem at det kan være tøft. Og det er så viktig det du skriver at alminnelig er mer enn bra nok. DU er mer enn bra nok, og den beste mamman Orvar kunne få <3 Aldri aldri tvil på det!

  Svar
 32. Martha
  16:05, 26 feb 2014

  Så fint at du forteller om dette! Jeg kjenner meg igjen i mye, selv om jeg ikke har barn. Kjenner igjen elementer av min egen depresjon, og «kjenner igjen» at dette er følelser jeg har tenkt at jeg kan komme til å oppleve når jeg en gang får barn. Da skal jeg i så fall gå tilbake til bloggen din og lese dette. Takk! :)

  Svar
 33. Elri
  21:40, 26 feb 2014

  Se så mange som kjenner seg igjen! Enten det er noe de opplevde for flere tiår siden eller for et halvårsiden eller står midt oppi det hele! For en verdi at du deler!!! Takk for nydelig innlegg, og takk til alle i kommentatortråden.

  Til tider knalltøft å bli/være mamma, selv om alt er «helt normalt». Selv om man er kjempetakknemlig og elsker ungen sin.

  Slik samfunnet fungerer nå, med små kjernefamilier og skilsmisser og storfamilien ofte strødd utover landet eller til og med jorda, og de fleste rundt oss som stresser og jobber og pendler og bekymrer, en helt ny verdenssituasjon, kanskje superopptatte venner, mange valg som man føler man må ta, etc etc etc – er det rart at man blir utmattet og sliten og utbrent og kanskje av og til redd og forvirret, blant annet? Det er MYE, HELE tiden! Og det kan føles ut som om man aldri får hentet seg inn igjen. I feel you, sister! For jeg har også vært innom mange av de ulike krikene og krokene av morskapet siden jeg ble mor selv. Det føles godt å bli synlige for hverandre. Vi er hverandres speil. Selv legger jeg merke til at det går utrolig fort tross alt. Nå er hun, min datter, 1,5 år, og ting er helt annerledes enn for bare et par måneder siden. <3

  Du gjør en knallsterk innsats hver dag. Jeg VET det. Nyt de fine stundene, pust deg gjennom de vanskelige og ta imot all hjelp og støtte du kan få. Det er IKKE et nederlag å ikke klare alt alene, men slik det BØR være og slik det er i alle velfungerende stammer. KLEM!

  Svar
 34. irene
  23:05, 26 feb 2014

  jeg skulle så gjerne ønske at jeg hadde lest dette da jeg var nybakt mamma. Det er over 6 år siden, ,men jeg husker enda følelsen. Det å ikke strekke til, i begynnelsen redd for å bli levnet alene med dette nurket, ensomheten og trettheten. Jeg husker at alle de andre mødrene var så enormt lykkelige, de ville ikke gå fra ungen sin, barna deres sov i timesvis og de fikk gjort alt mulig. Mens der satt jeg og var glad om ungen sov i 2 timer i strekk, ønsket meg alenetid og søvn i bøtter og spann. Da barnet mitt var over 1 år gammelt tenkte jeg at det var 1,5 år siden jeg hadde sovet en hel natt sammenhengende, jeg kunne ikke minnes sist jeg hadde ledd av hjertens lyst og jeg følte meg ikke lykkelig. Da min datter var 3 år ble jeg sykemeldt i et halvt år og begynte å gå til en psykolog. Jeg følte meg utbrent og hadde ingenting å gi til de rundt meg. Da jeg gikk langs veien kunne jeg ønske at jeg havnet i en ulykke, slik at jeg kunne havne på sykehus og få slappet av litt. En syk tanke, men den var i hodet mitt. Når jeg tenker på det i er det uvirkelig at jeg skulle kunne tenke slikt.
  I dag er jeg lykkelig mamma til min skjønne datter. Jeg elsker henne, og kunne aldri tenkt meg et liv uten henne. Jeg sørger for å få alenetiden min,søvnen og luksus som barnevakt en hel helg. Alt dette for å være en god mamma for min datter. Og til deg vil jeg si, du er ikke alene om tankene dine og følelsene. Vi er flere. Forskjellen er at du er modig, det skulle jeg også vært. Jeg skulle fortalt noen om dette før det ble for stort for meg. Sender deg en klem. Og med tiden vil du få tid til å lese avisen i fred og drikke en kopp VAMR, GOD kaffe =)

  Svar
 35. Anaruh
  08:54, 28 feb 2014

  Kjære, fantastiske Ine! Takk for at du blogger om dette!
  Jeg har ikke lest alle kommentarene over, men noe sier meg at mange allerede har sagt at du ikke er alene om å ha det sånn. Jeg er en til.

  Med førstemann synes jeg hele barseltiden var et langt, slitsomt Helvete. Både fordi babyen var krevente, jeg var «utrent», og fordi jeg hadde så ekstremt dårlig samvittighet fordi jeg var slik en dårlig mor for denne gutten jeg hadde lengtet etter så lenge. Følelsen av å ikke strekke til overfor egne barn er den såreste av dem alle, synes jeg.

  Jeg vet ikke om det er noen trøst, men jeg kan i allefall si at forholdet til gutten min (som nå nsart er hele 7 år!) er helt fantastisk! Hverken han eller jeg har tatt skade av at vi ikke fikk ammet på kafe, eller at jeg ikke hadde ork til å gå på babysang/barselgrupper osv. Det viktigste var faktisk bare å overleve de tøffe periodene. De koselige stundene vi aldri fikk i barseltiden, har vi tatt igjen med det mangedoble i senere år :)

  Mange gode klemmer fra meg – håper du får en fin helg!

  Svar
 36. Maria
  21:08, 08 nov 2015

  Nå har jeg kommet hit. At jeg sitter med minsten i fanget og mannen begynner på jobb imorgen. Noe så skummelt! Jeg kjenner at min oppgave nå er å forsøke å finne frem til noen gode tanker å holde fast i uten at det skal være virkelighetsfjernt. Det må være ærlig og samtidig noe som kan hjelpe meg litt på veien inn i dette nye og krevende og sikkert også gode. Fine tanker din vei

  Svar
  • Ine
   11:37, 11 nov 2015

   Gratulerer så mye som mamma, Maria! Jeg husker så godt den følelsen der. Håper du finner gode tanker å holde fast i, og at dere får dager med mye godt. Si fra hvis du trenger noen å gå på kafé eller rusle en tur med. Klem til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *