Ny bildevegg

i inspirasjon, interiør

Our new picture wall
I går ble jeg ferdig med vår nye bildevegg, og jeg er så fornøyd! Elsker slike små prosjekter.

Our new picture wall
Bildet med blomstene er av Jane Foster, og er et av de første bildene Ståle og jeg kjøpte sammen. Jeg tror vi har hatt det i rundt fem år, og jeg er så glad i det. Bildene som henger over og ved siden av fikk vi i bryllupsgave, og de små asjettene med blomster kjøpte jeg på loppis i går.

Our new picture wall
Man trenger ikke bruke masse penger for å få fine ting å henge på veggen. Det blå bildet har jeg klippet ut fra en Gudrun Sjödén-kalender, og det grønne er et postkort fra Jane Foster som jeg har satt i en fin gammel ramme jeg kjøpte for 10 kroner en gang. Til høyre er en fin liten akvarell som vi har fått av Terese Blå.

Our new picture wall
En illustrasjon fra Vem ska trösta Knyttet har fått plass på veggen, og ved siden av henger et trykk jeg lagde til Ståle en gang. Blomsterbildene kjøpte vi da vi var i Roma på bryllupsreise.

11 Kommentarer på Ny bildevegg

 1. Vilde
  14:22, 27 apr 2014

  Så utrolig fint det ble, hurra for inspirasjon! Vi arvet noen veldig fine, dog litt skjøre asjetter som vi ikke helt har funnet bruk for, men de hadde passet veldig fint på veggen på kjøkkenet tror jeg.
  God ny uke!

  Svar
 2. Benedicte
  14:38, 27 apr 2014

  Det trykket du lagde til Ståle var jo helt nydelig! Skulle ønske jeg var like flink med hendene.
  Kanskje du har lyst til å skrive et innlegg en gang om hvordan du gjør det? :)
  Ha en fin dag videre! :)

  Svar
  • Ine
   08:32, 28 apr 2014

   Det er et tresnitt, jeg lagde det da jeg gikk på kunstfagskole for noen år siden. Husker dessverre nesten ikke hvordan jeg gjør det. Men det finnes kurs i grafikk! :)

   Svar
 3. June
  16:57, 27 apr 2014

  Superfin bildevegg <3

  Svar
 4. Mewkid
  19:28, 27 apr 2014

  Ohohoh, dette er så fint!! Elsker de nye asjettene du kjøpte. Skulle hatt kloa i de, altså!! Også liker jeg som tidligere nevnt godt de blomsterbildene fra bryllupsreisen deres. De er helt nydelige! Sist men ikke minst… Mummitrollbildet! Åh. Dere har mye fint altså!!

  Svar
 5. Maren
  20:29, 27 apr 2014

  Det ble virkelig kjempefint!

  Svar
 6. Hanne
  08:53, 28 apr 2014

  For en fin vegg! Det er så koselig med bilder man har et forhold til. Vi flytter inn i ny leilighet denne uka, og jeg gleder meg til å henge bilder på veggen.

  Svar
 7. Vicky
  06:13, 29 apr 2014

  underbart! de små tallrikarna med blommor är hur fina som helst!! har liksom aldrig riktigt tänkt att tallrikar man har på väggen är så jättespeciellt, men dessa var verkligen lovely. <3

  Svar
 8. Ida Therese
  23:26, 29 apr 2014

  Så fint! Liker hvordan det turkise/blå lyser opp:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *