Novemberdager

i hverdagen

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset
November har vært en fin måned. Den har ikke føltes så mørk som den pleier. Jeg har sparket i løvet med mine nye Dr. Martens (som jeg hadde ønsket meg så lenge!). Drukket mye kaffe, som vanlig. Litt mer enn vanlig, tror jeg. Kledd meg i kjole hver dag, for da føler jeg så mye bedre enn hvis jeg blir gående i pysjen. Selv om det kan være godt noen dager, også. Ylva og jeg har tatt dagene i rolig tempo, akkurat som i oktober. Vi følger hennes rytme, som fortsatt kan forandre seg fra dag til dag. Heldigvis ble hun født med en veldig behagelig døgnrytme, så jeg får sove bra om natta. Dagene har ellers gått med til å lese til eksamen når jeg kan, sånn innimellom. Jeg har prøvd ikke å stresse, selv om det ikke alltid er like lett. Jeg har gått fine omveier på vei til barnehagen om ettermiddagen, og sett på frosten som glitrer med Orvar på tur hjem. En dag lagde jeg svenske sjokoladeboller bare fordi. De fleste kvelder har Ståle og jeg tent levende lys og sett på serie sammen i sofaen, mens vi bytter på å underholde Ylva, som er aller mest våken om kvelden. Jeg har hatt friske blomster på spisebordet hele måneden, for det synes jeg man trenger i november.

Nå gleder jeg meg over at desember er her! Med teadventskalender, fine spillelister med julemusikk, planlegging av julehemmeligheter, senkede skuldre, lys overalt, kongerøkelse, pepperkakebaking og tid med de jeg er aller mest glad i.

6 Kommentarer på Novemberdager

 1. June
  18:29, 01 des 2016

  Ååååh, babygjesp <3 Så nydelig! Dette var et veldig fint innlegg.

  Svar
 2. SM
  10:49, 02 des 2016

  Hei. Ville bare fortelle hvor godt jeg liker bloggen din, jeg! :) Jeg har vært fast leser i flere år, og bloggen din har gitt meg velkomne avbrekk i en ellers stressende hverdag gjennom hele denne tiden. Liker så godt bildene dine og skrivestilen din, og synes bloggen er svært fin og sjarmerende. Ønsker deg en god desembermåned.

  Svar
 3. Vicky
  22:56, 03 des 2016

  ine! så himla fint att läsa att du har det bra. gulliga ylva!! och så fina skor. kram kram kram <3

  Svar
 4. Ellen
  19:58, 04 des 2016

  Åh, den stickade bodyn på sista bilden, så himla fin! <3

  Svar
 5. sandra
  08:39, 05 des 2016

  Underbara bilder på er lilla skatt <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *