Min helg

i mammaliv

7 Kommentarer på Min helg

 1. Maren
  15:32, 17 nov 2014

  Jul! <3 Hihi. Gleder meg så masse! Håper formen til O er bedre nå.

  Svar
 2. Hilde
  20:33, 17 nov 2014

  Sjokolade og masterskriving…… Det vekker minner. I innspurten var jeg oppe i 2 store Japp daglig…. Lykke til!

  Svar
 3. Ingrid
  14:30, 19 nov 2014

  Hei!

  Jeg leser meg stor interesse tankene dine rundt baby, særlig dette med at vår kultur ivrer veldig etter selvstendige babyer (selv om de er babyer). Så når jeg nå kom over denne artikkelen, som jeg tror er skrevet av en lege og mor, tenkte jeg på deg:
  http://www.incultureparent.com/2010/12/why-african-babies-dont-cry/

  Forøvrig har jeg også stor glede av å lese om ærlige følelser om de litt tunge ukene nå på senhøsten (paradoksalt nok). Sånn føler ofte jeg det også. Jeg tror vi er veldig mange. Selv om det ikke alltid føles sånn.

  Vennlig hilsen Ingrid

  Svar
  • Ine
   10:52, 20 nov 2014

   Hei! Så fint at du synes det jeg skriver om babyer er interessant, det blir jeg glad for å høre! Tusen takk for artikkelen. Jeg er også glad for å høre at ærlighet om tunge dager kan gjøre godt å lese om. Det hjelper jo litt å vite at man ikke er alene :)

   Svar
 4. Astrid
  19:19, 21 nov 2014

  Mye sjokolade, anytime. Det driver jeg også med. Hele tiden. Gulrøtter gjør ikke greien.

  Svar
  • Ine
   13:54, 22 nov 2014

   Bra det ikke er bare meg! Heldigvis liker jeg bare mørk sjokolade, det er jo faktisk litt sunt. Må bare prøve å få spist noen gulrøtter innimellom også… (:

   Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*


Kommentar *