Min fredagspizza

i vegetarmat

0 Kommentarer på Min fredagspizza

  1. Heidi
    10:48, 04 mar 2011

    Jeg liker også å ha aubergine på pizza, men jeg tørrsteker skivene i jernpanne – synes det blir så fettete ellers.

    Svar
  2. Synne
    12:08, 04 mar 2011

    Jeg kan skrive under på at den er god! Du er den mest rutinert pizzabakeren jeg kjenner, hihi. Takk for en hyggelig start på fredagen, Ine!

    Svar
    • koffeine
      12:13, 04 mar 2011

      Takk det samme, Synne. Perfekt start på fredagen!

      Svar
  3. Kristin
    14:07, 04 mar 2011

    Ah, den så utrolig god ut! Den skal jeg prøve ut en dag :D Skal ha ferdigpizza i kveld jeg… blir ikke helt det samme, men pizza er godt uansett, selv om hjemmelagd slår alt! :D

    Svar
  4. Hanne
    14:30, 04 mar 2011

    Nam! Jeg lagde pizza i går:) Jeg synes at det beste med pizza er at man kan ha utallige variasjoner av fyll, så det blir aldri kjedelig.

    Svar
  5. Julie Marlen Engel
    15:08, 04 mar 2011

    Den så god ut! Kanskje vi og skal innføre fast fredagspizza. Jeg elsker pizza! Men i dag blir det tapaskveld og jeg skal lage focacciabrød, salat og spekefat! Ha en fin fredag :)

    Svar
    • koffeine
      15:28, 04 mar 2011

      Tapaskveld høres ikke dumt ut det heller. Kos deg!

      Svar
    • koffeine
      16:35, 04 mar 2011

      Tenk så upraktisk å være en sånn en da! Hehe. God helg du også. :)

      Svar
  6. Maren
    17:05, 04 mar 2011

    Namnam! Og vettu hva som ble vår fredagsmiddag i dag? Jo, din yndlingspasta med squash og parmesan! Og nå kan jeg med sikkerhet si at det er en ny favoritt hos meg også. :) Takk for fine oppskrifter, og god helg!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Epost-adressen vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er markert*






Kommentar *